Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    11. Svibanj 2018. 12:34

Weeee , uskoro nam izgleda stize prva beba ❤️❤️

6xmama
    11. Svibanj 2018. 12:37

Marija 29,super je buškica i bravo za uredne briseve .
    Proud,super nalaz,ma ne buš ti još-meni je u 4.trudnoći sa 36 tj bio isto cervix u nestajanju,3 prsta otvorena,na kraju rodila sa 39+3 i to indukcijom jer sam već bila na 5 prstiju bez trudova,naravno,pa im se više nije dalo čekat ...to mi je najbolja fora-ono ležiš praktički cijelu trudnoću,kontrakcije,otvaranje,prijeteći prijevremeni,a na kraju mi moraju dete terat van 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

11. Svibanj 2018. 12:39

Marija slatka bušica😍,super za briseve,a dani to go su mi sad lagano spooky😂😂,još pogotovo kad me neke počne boliti ili kontrakcije stezati. Proudy na 3 cm,mogao bi Aleks uskoro😍😍😘😘🤗🤗.
    Mia hvala ti,da,baš je olakšanje kad znaš da je za bebu sigurno 😀😍😘. Držimo fige da bude i tvoj idući pregled super,a i ti još malo pa si u terminu😘🤗

Confused
    11. Svibanj 2018. 12:42

ProudMomy

Evo me curkice!
    Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
    Cerviks u nestajanju, lako prohodan za 3cm do ovoja i glavice
    Dobila kilu.
    Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
    Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁

Super draga,jedva cekamo prvu ljetnu bebicu ❤😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

11. Svibanj 2018. 12:42

Znaci s Maksom u ovom tjednu,  identican ctg,  isti nalaz dolje...
    Znate kad sam ga rodila?
    40+2 hahahahaha
    Ja vam kazem jos cu ga terat van nakon svega 😂😂😂😂
    Kad bude bude,  bitno da ja sjedim na vec drugoj kavi danas 😉
    Taman sam pocela gustat u trudnoci,  pa neka ga jos unutra. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 12:43

daaaaan cure
    nisam puno upamtila eto onoga sto jesam...vidjeh slike lijepe busice😙 nrciji dobsr nalaz😙proud se lijepo priprema za porod😙ostale koje sam fulala ne zamjerite...sretno ako tko ima pregled...mi danas usli u 8mjesec i sretna sam jer grabimo prema sigurnim tjednima...☺ofarbala kosu pa cekam da to operem kasnije nabacim i slicicu...😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

11. Svibanj 2018. 12:51

Ha ha Proudy,uživaj samo😘,zaslužila si😀. Pa dogovorile smo se da će cure na kraju kad budemo 40+ nabaciti kladionicu 😂😂🤣
    Franovamamita se sređuje za fotkanje😆😘🤗

bojana27
    11. Svibanj 2018. 12:51

Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁

11. Svibanj 2018. 12:56

Bojana27

Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁

😂😂Samo ti njega spremi dok još možeš,nek čeka 🙂...dečkića bi još uvijek ? 😁😉,Nekak vjerujem da mi do sad nisu mogli svaki put krivo vidjeti😁😂,iako draga ak te tješi znalo se dogoditi😀

11. Svibanj 2018. 12:59

Hvala Ena!
    Ovi moji crvi u guzici su predugo bili na jednom mjestu 😂😂😂
    Bojana,  ako ces se osjecat mirnije,  spremi torbu.
    I da,  ja im vjerujem da je decko 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI