Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2018. 12:42

Znaci s Maksom u ovom tjednu,  identican ctg,  isti nalaz dolje...
    Znate kad sam ga rodila?
    40+2 hahahahaha
    Ja vam kazem jos cu ga terat van nakon svega 😂😂😂😂
    Kad bude bude,  bitno da ja sjedim na vec drugoj kavi danas 😉
    Taman sam pocela gustat u trudnoci,  pa neka ga jos unutra. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    11. Svibanj 2018. 12:43

daaaaan cure
    nisam puno upamtila eto onoga sto jesam...vidjeh slike lijepe busice😙 nrciji dobsr nalaz😙proud se lijepo priprema za porod😙ostale koje sam fulala ne zamjerite...sretno ako tko ima pregled...mi danas usli u 8mjesec i sretna sam jer grabimo prema sigurnim tjednima...☺ofarbala kosu pa cekam da to operem kasnije nabacim i slicicu...😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

11. Svibanj 2018. 12:51

Ha ha Proudy,uživaj samo😘,zaslužila si😀. Pa dogovorile smo se da će cure na kraju kad budemo 40+ nabaciti kladionicu 😂😂🤣
    Franovamamita se sređuje za fotkanje😆😘🤗

bojana27
    11. Svibanj 2018. 12:51

Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁

11. Svibanj 2018. 12:56

Bojana27

Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁

😂😂Samo ti njega spremi dok još možeš,nek čeka 🙂...dečkića bi još uvijek ? 😁😉,Nekak vjerujem da mi do sad nisu mogli svaki put krivo vidjeti😁😂,iako draga ak te tješi znalo se dogoditi😀

11. Svibanj 2018. 12:59

Hvala Ena!
    Ovi moji crvi u guzici su predugo bili na jednom mjestu 😂😂😂
    Bojana,  ako ces se osjecat mirnije,  spremi torbu.
    I da,  ja im vjerujem da je decko 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    11. Svibanj 2018. 13:01

Ja vjerujem svom giniću kaj se tiče spola,nije nikad fulao a i kad nije siguran,on radije veli ne vidim dobro,nisam siguran nego da bubne otprilike..
    Joooj i ja bi kosu farbala al kak moram ležat,problem mi je posle to prat iznad kade,pa sam odlučila ofarbat se kad bum za rodit,da ne dođem sijeda u rodilište ...sad dok ležim,ko me vidi-osim ginića svakih par tjedana.Ionak mi je u ovoj trudnoći jedna od dijagnoza na papirima "stara trudnica" 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    11. Svibanj 2018. 13:02

ProudMomy

Znaci s Maksom u ovom tjednu, identican ctg, isti nalaz dolje…
    Znate kad sam ga rodila?
    40+2 hahahahaha
    Ja vam kazem jos cu ga terat van nakon svega 😂😂😂😂
    Kad bude bude, bitno da ja sjedim na vec drugoj kavi danas 😉
    Taman sam pocela gustat u trudnoci, pa neka ga jos unutra. 😉

Samo ti daj, zaslužila si nakon tolko (mislim da 27) tjedni ležanja.... Sad samo uživaj :)
    tak se nadam da ću i ja kad dođem (a moram) do 37.tjedna! onda ću uživati :)

nego, znate li možda kak je s uplataman novaca u inozemstvo? mislim naručiti kolica iz slovenije, 520 eura im je cijena. imam zagrebačku banku. uzimaju li oni kakvu proviziju? il ako imam devizni račun (imam štednju ja mislim deviznu) to ide bez provizije?

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    11. Svibanj 2018. 13:04

Ja ne vjerujem ni njima cetvero a isto su rekli 😝😝

bojana27
    11. Svibanj 2018. 13:04

Tj lazem njih 5 je isto reklo ahahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.