Marija 29,super je buškica i bravo za uredne briseve .
Proud,super nalaz,ma ne buš ti još-meni je u 4.trudnoći sa 36 tj bio isto cervix u nestajanju,3 prsta otvorena,na kraju rodila sa 39+3 i to indukcijom jer sam već bila na 5 prstiju bez trudova,naravno,pa im se više nije dalo čekat ...to mi je najbolja fora-ono ležiš praktički cijelu trudnoću,kontrakcije,otvaranje,prijeteći prijevremeni,a na kraju mi moraju dete terat van

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija slatka bušica😍,super za briseve,a dani to go su mi sad lagano spooky😂😂,još pogotovo kad me neke počne boliti ili kontrakcije stezati. Proudy na 3 cm,mogao bi Aleks uskoro😍😍😘😘🤗🤗.
Mia hvala ti,da,baš je olakšanje kad znaš da je za bebu sigurno 😀😍😘. Držimo fige da bude i tvoj idući pregled super,a i ti još malo pa si u terminu😘🤗
Evo me curkice!
Ctg uredan, biljezi neka 3 trudica, tokom 45 minuta.
Cerviks u nestajanju, lako prohodan za 3cm do ovoja i glavice
Dobila kilu.
Kontrola za tj dana, ili se prije vidimo u radjaoni!
Konacno da s dozivjela da mi doktorica kaze, za ove tjedne, ovo je divan nalaz! 😁
Super draga,jedva cekamo prvu ljetnu bebicu ❤😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Znaci s Maksom u ovom tjednu, identican ctg, isti nalaz dolje...
Znate kad sam ga rodila?
40+2 hahahahaha
Ja vam kazem jos cu ga terat van nakon svega 😂😂😂😂
Kad bude bude, bitno da ja sjedim na vec drugoj kavi danas 😉
Taman sam pocela gustat u trudnoci, pa neka ga jos unutra. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
daaaaan cure
nisam puno upamtila eto onoga sto jesam...vidjeh slike lijepe busice😙 nrciji dobsr nalaz😙proud se lijepo priprema za porod😙ostale koje sam fulala ne zamjerite...sretno ako tko ima pregled...mi danas usli u 8mjesec i sretna sam jer grabimo prema sigurnim tjednima...☺ofarbala kosu pa cekam da to operem kasnije nabacim i slicicu...😙😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ha ha Proudy,uživaj samo😘,zaslužila si😀. Pa dogovorile smo se da će cure na kraju kad budemo 40+ nabaciti kladionicu 😂😂🤣
Franovamamita se sređuje za fotkanje😆😘🤗
Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁

Joj cure moje , ja razmisljam i gledam u kofer , spremiti ga ili ne 😯😯 🤔🤔 i dalje se nadam decku , jesam luda ? Vi sve vjerujete svojim ginicima ? Ahahah 😁
😂😂Samo ti njega spremi dok još možeš,nek čeka 🙂...dečkića bi još uvijek ? 😁😉,Nekak vjerujem da mi do sad nisu mogli svaki put krivo vidjeti😁😂,iako draga ak te tješi znalo se dogoditi😀
Hvala Ena!
Ovi moji crvi u guzici su predugo bili na jednom mjestu 😂😂😂
Bojana, ako ces se osjecat mirnije, spremi torbu.
I da, ja im vjerujem da je decko 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji