Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    11. Svibanj 2018. 10:03

Ajme, danas okruglih 30 😀😀😀 ne mogu vjerovati da su 3/4 iza mene, leti mi ova trudnoca 😣 curka je zadnjih dana ludo aktivna, rebra me rasturaju, nikako ne spavam po noci, a ni po danu ne mogu. A kazu - naspavaj se dok nema bebe 😂
    Sretno svima na pregledima! 😀

11. Svibanj 2018. 10:13

mamica1985

Ajme, danas okruglih 30 😀😀😀 ne mogu vjerovati da su 3/4 iza mene, leti mi ova trudnoca 😣 curka je zadnjih dana ludo aktivna, rebra me rasturaju, nikako ne spavam po noci, a ni po danu ne mogu. A kazu - naspavaj se dok nema bebe 😂

Suosjećam s tobom oko spavanja noću al barem uhvatim malo kroz dan dok napokon ovi kreštavci od ukućana ušute ili odu od kuće😂...
    Prekjučer prije spavanja sam naslonila trbuh dragome na leđa,a mali je toliko gurao i lupao da ovaj nije mogao vjerovati,poslje mi veli da se nisam maknula da nebi mogao spavati😂,a ja reko super,a meni to radi cijeli dan i noć i to iznutra😂,izdržao je znači 5 minuta😀.
    Btw bušicu na sunce na puni tjedan 😀😍😘🤗🤩

Marijaa30
    11. Svibanj 2018. 10:20

Bok cure sretno na pregledima svima... 
    Proud, dodi ti jos danas 2u1 
    Bojana, vrijeme leti da... ko da sam jucer vidla plus na testu, a ne 26.12.  
    Cure, horor danas pocne ub10:50

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    11. Svibanj 2018. 10:40

Ena31

mamica1985

Suosjećam s tobom oko spavanja noću al barem uhvatim malo kroz dan dok napokon ovi kreštavci od ukućana ušute ili odu od kuće😂…
    Prekjučer prije spavanja sam naslonila trbuh dragome na leđa,a mali je toliko gurao i lupao da ovaj nije mogao vjerovati,poslje mi veli da se nisam maknula da nebi mogao spavati😂,a ja reko super,a meni to radi cijeli dan i noć i to iznutra😂,izdržao je znači 5 minuta😀.
    Btw bušicu na sunce na puni tjedan 😀😍😘🤗🤩

Evo evo, slikam i objavim. 😀
    Neka me nostalgija za mojom malom bebom oprala danas pa sam sad sat vremena gledala slike prve curke otkako se rodila - ne mogu vjerovati kako mi je brzo narasla, kao da sam jucer nju ovako cekala 😭😭😭

11. Svibanj 2018. 11:04

Dosla sam u TA u uvjerenju da sam narucena u 11,  naravno da sam papire pogledala tek ovdje. Narucena sam u 11.30 😂😂😂😂😂
    Bar nisam datum masila
    Sad pijem kavu do svog termina 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

11. Svibanj 2018. 11:09

ProudMomy

Dosla sam u TA u uvjerenju da sam narucena u 11, naravno da sam papire pogledala tek ovdje. Narucena sam u 11.30 😂😂😂😂😂
    Bar nisam datum masila
    Sad pijem kavu do svog termina 😂😂😂😂😂

Ti barem budeš primljena na svoj termin,kod nas te naruči ali ulaziš redom kojim si došla znači bezveze..u srijedu sam bila naručena u pol 9,došla sam oko pol 10 na red,sad opet za srijedu mi je rekla nek dođem u 8 a da će mi pisati termin u pola 10🙃🙃. Uživaj u kavici😘

Tinchyca
    11. Svibanj 2018. 11:12

Ja sam naručena 24. "Ujutro" nema vremena. Dođeš i čekaš 3 sata 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

bojana27
    11. Svibanj 2018. 11:22

Meneeee izluduje moja princeza prva danas 😆😆 poludiiiit cu 😂😂 sretno svima na pregledima 😍

11. Svibanj 2018. 11:45

Tinchyca

Ja sam naručena 24. "Ujutro" nema vremena. Dođeš i čekaš 3 sata 😆

Ma vraga budem primljena na termin. Mislim bude,  za vaganje,  tlak i pisanje,  al dalje cekas.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Confused
    11. Svibanj 2018. 11:47

Sretno na pregledima 😘
    Meni u ponedjeljak opet uzv kod moje pametnice 😯

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.