Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    11. Svibanj 2018. 13:46

Bilo mi je dosadno pa sam se malo nakitila 😂. Ugl trbuh za rodit u prilogu. 
    Samo za Proud genetika je zaslužna za životinjske uzorke. Ovo su tene koje je izabrala moja princeza 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    11. Svibanj 2018. 13:46

Ivymicek eto vidim i tebi pomogli masiranjem. Ja nisam bila te srece, al valjda zato sto je bila velika gužva. Nadam se ovaj put manje pucanja. Mene je šivala 1 sat i nije mi htjela rec koliko šavova. Unutarnji, vanjski, epiziotomija i pucanje do rektuma doslovno.😬 Težak mi bio oporavak.

Yvone
    11. Svibanj 2018. 13:47

Ivymicek pravi komad!👍

ivymicek
    11. Svibanj 2018. 13:49

Yvone

Ivymicek eto vidim i tebi pomogli masiranjem. Ja nisam bila te srece, al valjda zato sto je bila velika gužva. Nadam se ovaj put manje pucanja. Mene je šivala 1 sat i nije mi htjela rec koliko šavova. Unutarnji, vanjski, epiziotomija i pucanje do rektuma doslovno.😬 Težak mi bio oporavak.

Uf uf grozno. Moguće da je bila prevelika gužva. Vjerujem da ćeš sada kao i ja drugi put to rješiti bez pucanja. Probaj masirati međicu ja sam oba puta možda je i to pomoglo. I sada ću ali tek od 37 tjedna jer sam lijena.
    Bojana složi torbu i mirna si. A za spol nikad ne znaš iako sumnjam da bi baš 5 doktora krivo reklo. Mi smo svaki put na uzv dečko i čak je jučer druga dokica pitala čekate dečka tak da mislim da kod nas nema sumnje 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

pharmamma
    11. Svibanj 2018. 13:51

Marija i babyblue bas ste mi divne i vi i busice 😍😍
    Bojana meni nikak da kažu da je 100% curka..prvo dvaput da je dečko i onda 4 puta da je vjerojatno cura ali da ne mogu reci 100%..i sad nikako da se ohrabrim i kupim haljinice hahahah sve nekako neutralnije gledam i biram 😁
    Super za sve današnje nalaze i preglede 😁😁😘 ne mogu vjerovati da jos malo i dolaze prve ljetne bebe 😍❤️

11. Svibanj 2018. 13:53

Ivymicek 🤗 😍😍😍🤩🤩🤩🤩😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗baš si mi slatkica i trbuh je ljepi veliki okrugli😍😘a tene i animal print su super,u tvom stilu 😂😂😘😍🤩🤗

Tinchyca
    11. Svibanj 2018. 13:54

Marija super za briseve! I slatka buša 😊
    Mia789 ja sam prije ove trudnoće imala 2 neuspješne, obadvije završile na sv duhu imala sam dosta loše iskustvo što se tiče specijalizanata kojih je tamo dosta i dosta komplikacija nakon tih zahvata koje sam imala. Pohvalila bih jedino sestre koje su bile jako drage i pune potpore. Sjećam se da je jedna cijelu noć bila kod mene kod kreveta kako nisam mogla spavati i pričala samnom i tješila me.  Ja osobno ne bih tamo išla ali čujem i dosta pozitivnih iskustva. Ja sam se ovaj put odlučila na vinogradsku. Za njih sam čula samo pohvale od par frendica koje su tamo rodile. Od primalja i sestra do doktora svi imaju neku toplinu i sve su se tamo dobro osjećale!.

Proud znači još malo i probijaš led! 🤗 super da je sve kak treba! 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    11. Svibanj 2018. 13:56

Babyblue i Ivy lijepe buše 😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

pharmamma
    11. Svibanj 2018. 14:03

Ivy lijepa okrugla buša 😍😍😍 i ti brojiš jako malo do termina 😉

Yvone
    11. Svibanj 2018. 14:05

Ivymicek masirala sam ja i to dobrih mjesec i vise prije poroda. Ali eto. Sad mi se nekak neda jer prvi put nije imalo učinka. Al imam jos vremena. Nadam se i ako dođe do nekog pucanja da neće biti u toj mjeri. Ma sve to prođe teze ili lakše bitno da su bebice dobro i s nama 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.