Kavica nakon ručka pa imam 5 minuta za klokanicu.
Marija slatka ti i busha ak se sjećam dobro i dobar je nalaz pa juhu!
Babyblje još jedna slatka bushica.
Mia još malo i u terminu. Meni sad dani lete pa se nadam da će i tebi.
Ja sam dvoje rodila na sv duhu i treće ću ako se ne predomislim za Bračak zbog plina 😂.
Moje iskustvo je super. Prvo je bila indukcija koja je dugo trajala i bila je gužva ali dok sam ja išla roditi se već i raščistilo. Masirali mi međicu ali morali napraviti i epiziotomiju. Drugi porod potpuno prirodan i sve sžje beba idradila sama, babica mi je samo namjestila nogu da ne puknem i dočekala bebu. Nije 5 zvijezdica hotel ali mislim da se trude i da su dobro educirani 😊.
Proud odličan nalaz, neka si ti otvorena i neka je nalaz odealan (napokon) sada uživaj ali ipak malo ubrzaj čišćenje za svaki slučaj 😂.
Slikam se i stavim sličicu uskoro.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bojana ja cu si isto spremiti torbu jos malo samo da to skinem s popisa obveza. Ja bi vjerovala procjeni spola iako uvijek ima onaj mali postotak financije. Babyblue super ste. Trbuščić napreduje😀 Mamica 1985 u potpunosti se slažem s tobom i oko nostalgije za svojom prvom bebom( isto neki dan gledala slike)i oko problema s (ne)spavanjem. Ja već mj. Dana imam katastrofa noći. Nakon 1,5 sat probudi. Se naspavana i neznam kud bi sa sobom.

Bilo mi je dosadno pa sam se malo nakitila 😂. Ugl trbuh za rodit u prilogu.
Samo za Proud genetika je zaslužna za životinjske uzorke. Ovo su tene koje je izabrala moja princeza 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivymicek eto vidim i tebi pomogli masiranjem. Ja nisam bila te srece, al valjda zato sto je bila velika gužva. Nadam se ovaj put manje pucanja. Mene je šivala 1 sat i nije mi htjela rec koliko šavova. Unutarnji, vanjski, epiziotomija i pucanje do rektuma doslovno.😬 Težak mi bio oporavak.

Ivymicek eto vidim i tebi pomogli masiranjem. Ja nisam bila te srece, al valjda zato sto je bila velika gužva. Nadam se ovaj put manje pucanja. Mene je šivala 1 sat i nije mi htjela rec koliko šavova. Unutarnji, vanjski, epiziotomija i pucanje do rektuma doslovno.😬 Težak mi bio oporavak.
Uf uf grozno. Moguće da je bila prevelika gužva. Vjerujem da ćeš sada kao i ja drugi put to rješiti bez pucanja. Probaj masirati međicu ja sam oba puta možda je i to pomoglo. I sada ću ali tek od 37 tjedna jer sam lijena.
Bojana složi torbu i mirna si. A za spol nikad ne znaš iako sumnjam da bi baš 5 doktora krivo reklo. Mi smo svaki put na uzv dečko i čak je jučer druga dokica pitala čekate dečka tak da mislim da kod nas nema sumnje 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Marija i babyblue bas ste mi divne i vi i busice 😍😍
Bojana meni nikak da kažu da je 100% curka..prvo dvaput da je dečko i onda 4 puta da je vjerojatno cura ali da ne mogu reci 100%..i sad nikako da se ohrabrim i kupim haljinice hahahah sve nekako neutralnije gledam i biram 😁
Super za sve današnje nalaze i preglede 😁😁😘 ne mogu vjerovati da jos malo i dolaze prve ljetne bebe 😍❤️

Ivymicek 🤗 😍😍😍🤩🤩🤩🤩😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗baš si mi slatkica i trbuh je ljepi veliki okrugli😍😘a tene i animal print su super,u tvom stilu 😂😂😘😍🤩🤗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji