Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2017. 09:04

Ena31

Jutro ljepotice… Kako ste danas? Honey moraš se paziti i reci doktorici za stezanje. Eto mene pere prehlada opako…kak vaše buše napreduju? Moja mi igleda ko da preko noći naraste

Jutro zene..izledam si kao bacvica,moj dragi kaze da cu biti kao snjesko

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

ivymicek
    23. Studeni 2017. 09:19

Jutro curke.

Ne vidi mi se ništa strašno. Osjetim maternicu iznad stidne kosti. Ali nisam puno napuhnuta (probava u ovoj T je super) pa se ni ne može puno vidjeti.

Još malo pa će samo iskočiti, a ne mogu dočekati i pokrete i lupanja 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    23. Studeni 2017. 09:19

Nabacite slikice bušica da vas vidimo 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Honey
    23. Studeni 2017. 09:31

Ena31 ajde sad si bar doma i lijepo miruj, proći će. Idem u srijedu na briseve pa budem rekla doktoru makar vjerujem da je to normalno jer se to ipak sve širi i tako, izlazi maternica iz zdjelice, valjda. Tebi nije tako bilo?
    A ja ću pričekat još malo pa onda stavim bušu, imam 61kg na 167cm, nisam se ništa udebljala a bušu vidimo samo muž i ja zasada.

HappySeal
    23. Studeni 2017. 09:35

Meni se ništa ne vidi osim malo iznad pubične kosti gdje je kao čvrsto i natečeno 

27.6. 💙

23. Studeni 2017. 09:35

Honey

Ena31 ajde sad si bar doma i lijepo miruj, proći će. Idem u srijedu na briseve pa budem rekla doktoru makar vjerujem da je to normalno jer se to ipak sve širi i tako, izlazi maternica iz zdjelice, valjda. Tebi nije tako bilo?
    A ja ću pričekat još malo pa onda stavim bušu, imam 61kg na 167cm, nisam se ništa udebljala a bušu vidimo samo muž i ja zasada.

Pa ustvari i je, imala bolove ko pred vješticu, povremene grčeve, više nakon napora, ja to svojoj rekla i napisala je u nalaz, al prođe to.

Honey
    23. Studeni 2017. 09:53

Tako i ja imam poslije napora, nakon dužeg hodanja ili stajanja... Računam dok prođe da je normalno. Strpila bi se do srijede da ne jurim sad negdje bezveze..

23. Studeni 2017. 10:00

Honey

Tako i ja imam poslije napora, nakon dužeg hodanja ili stajanja… Računam dok prođe da je normalno. Strpila bi se do srijede da ne jurim sad negdje bezveze..

Ma da, to je normalno.

Tea👶
    23. Studeni 2017. 10:22

I ja osjetim zatezanje, ali ne jako. Dobro ti tjedan ispred pa je to to. A moramo osjetit kad se sirimo 😂
    Moja tibica je malena. Ko u pmsu, nis spektakularno. Ali sam jucer pojela krumpirusu i napuhala se posteno 😂 

Sta kuhate danas? 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tinchyca
    23. Studeni 2017. 10:32

Jama

Jos nisam htjela pokrenut jel peglaju koju crne misli,strahovi da vas ne bediram kad ocito je sve to normalno,postajemo lagano svega svjesne

Mene isto malo lovi frka. Kako ću držat malu bebu kad dođe. Kako ću je kupati? Hoću je presvlačiti na podu da mi ne padne? Kako ću dojiti, kako ću znati da beba jede... ovo je samo 1% mojih briga 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.