Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tea👶
    22. Studeni 2017. 21:00

Smjesne smo. Ali ajde dobro ce to bit...ionako jos malo fizicki necemo ni moc. Htjele, ne htjele hahahh

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

22. Studeni 2017. 21:06

E toga se bojim,nemoc me ubija i da ovisis o nekom haha

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tea👶
    22. Studeni 2017. 21:13

Ma znas kaj...kak sam bila u bolnici u 7 mjesecu na ginekoloskom, pa sam ti pricala s trudnicama tamo. Nije da ne mozes u smislu da si nesposobna, nego ono trebas pomoc oko stvari koje i inace ne bi trebala sama radit. Naravno svaka je individualna, ali ne treba se toga bojat. Ne moramo uvijek bit heroine i snagatorice. Na kraju krajeva ovisit ces o dragom isto koliko on, vjerojatno po hrvatskom prosjeku, ovisi o tebi 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

ivymicek
    22. Studeni 2017. 21:20

Slažem se sa TeaC, kak si složiš tak će ti biti. 
    Netko može/želi sve netko ne. Sto ljudi sto čudi. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    22. Studeni 2017. 21:21

Jama

Mi smo rekli odmah nakon sta sam cula otkucaje jer se na meni vidjelo da nesto ne stima,rano dizanje,muke sa hranom,zbog posla i cekali trudnoću za vjencanje da se pokrenemo..mene danas tak zateze i kao probadanje,jel kojoj jos tako?

Mene je jučer zatezalo i probadalo a danas ništa čak ni pritisak 😂.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

22. Studeni 2017. 21:22

Zajedno smo jači..ali predat se necu,sve pomalo

28.06.2018.

22. Studeni 2017. 21:24

Danas sam samu sebe preforsirala,osjetila sam odmah cim me pocelo zatezat,zato sad ranije u krevet i ujutro zorom sam budna

28.06.2018.

baarbaraa29
    22. Studeni 2017. 22:35

Kolacic ajme znaci nisam jedina sa groznim mislima!
    Htjela sam vas vec danima pitat o tome, al mi bilo bed. Iako nitko nije spomenuo Taj osjecaj moram vam reci mene je prala ljubomora! Ljubomora na vlastitu bebu  jer smo muz i ja skoro 9 godina zajedno i bas se volimo i slazemo i imamo neki svoj svijet gdje smo samo mi i kad sam ostala trudna (a duugo smo se trudili) mene pocelo prati 'dolazi nam 3.osoba u zivot' osjecaj! Kad cemo bit zajedno? Koliko? ...
    Grozna sam! Istovremeno sam osjecala i veliku krivnju zbog toga, ali srecom prolazi!!
    U uto.kad se vidimo na uzv pitat cu ju da mi oprosti sto sam bila zlocesta mama 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Honey
    23. Studeni 2017. 06:49

Hahaha, baarbaara, kad se rodi bit ce muz taj koji je ljubomoran 😂 Slatko ❤ Bit ce to svima nama jedno novo razdoblje, roditeljsko, sta je bilo bilo je, tskav je zivot! I bas je lijepo! Dobro jutro trudnice! 
    Mene jucer navecer stezalo nenormalno, popila 400mg magnezija, utoplila se i zaspala u 9!!! Sad je dobro 😀

23. Studeni 2017. 09:01

Jutro ljepotice ... Kako ste danas? Honey moraš se paziti i reci doktorici za stezanje. Eto mene pere prehlada opako...kak vaše buše napreduju? Moja mi igleda ko da preko noći naraste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.