Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    22. Studeni 2017. 13:05

Ena31

Sorry puno je poruka pa tek sad vidim ovu tvoju, piše proteini 1 a nebi smjelo biti pa mi sestra prije pregleda uzela urin i stavila test trakicu, veli nema tu ništa,bakterije 3, gljivice 1, sluz 1…briseve sam radila i to nije komentirala uopće pa je valjda ok.

ma super ti je urin. Ovo ti je dala samo zbog gljivica. Sretnice neka tako i ostane

Honey
    22. Studeni 2017. 13:07

M.lady

Cure dali koja od vas ima iscjedak? Znam da je to normalno u trudnoci, od jucer mi je bjelkast onako malo gusci, nema mirisa niti me sta svrbi ili pece. Dali se trebam brinuti?

Imam ga ja cijelo vrijeme. Rekla bi da je normalno. Ako bude promjene javi gin. Jesi radila ti kakve pretrage?

• M.lady
    22. Studeni 2017. 13:17

Honey

M.lady

Cure dali koja od vas ima iscjedak? Znam da je to normalno u trudnoci, od jucer mi je bjelkast onako malo gusci, nema mirisa niti me sta svrbi ili pece. Dali se trebam brinuti?

Imam ga ja cijelo vrijeme. Rekla bi da je normalno. Ako bude promjene javi gin. Jesi radila ti kakve pretrage?

Vec mi je lakse jer vidim da niko od vas ne spominjr nikakav iscjedak. Jucer sam bila vadot krv i mokracu nalaz mi salju odmah u gin pa valjda ce zvat ako nesto nije u redu. Papu mi nije htjela radit jer sam je radila prije pola godine. I samo mi je dala za izvadit krvnu grupu.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Honey
    22. Studeni 2017. 13:28

Krv i mokraća zasad najbitnije. Moj inače nema naviku zvati, samo me privatni zove, tako da pitaj ti za svoj nalaz. Nemaš brige, većina je na iscjedku

• M.lady
    22. Studeni 2017. 13:36

Honey

Krv i mokraća zasad najbitnije. Moj inače nema naviku zvati, samo me privatni zove, tako da pitaj ti za svoj nalaz. Nemaš brige, većina je na iscjedku

Da dobro kazes nazvat cu je popodne da vidim jel sve ok

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

22. Studeni 2017. 14:31

Honey

Ena31

Sorry puno je poruka pa tek sad vidim ovu tvoju, piše proteini 1 a nebi smjelo biti pa mi sestra prije pregleda uzela urin i stavila test trakicu, veli nema tu ništa,bakterije 3, gljivice 1, sluz 1…briseve sam radila i to nije komentirala uopće pa je valjda ok.

ma super ti je urin. Ovo ti je dala samo zbog gljivica. Sretnice neka tako i ostane

Hvala. Danas ću stavit vaginaletu i mazat kremicom pa u pon ponovit urin

mare27
    22. Studeni 2017. 15:16

Žemske,jel su počeli trudnički snovi(ajmo ih tak nazvati) ? 
    Ja nočas sanjala da sam rodila curicu ,crne kose,na carski,al me ništa nije boljelo,al baš ništa i odmah dojila i sestra je bila genijalna i sve savršeno  
    ,ali.... još u prvoj trudnoći su mi rekli da ako sanjaš tako nešto da je na kraju totalna kontra 

Tea👶
    22. Studeni 2017. 15:16

Jesu vas poceli pucat hormoni? Ono da placete bezveze ili da pretjerano reagirate na neke banalnosti?

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Tea👶
    22. Studeni 2017. 15:18

mare27

Žemske,jel su počeli trudnički snovi(ajmo ih tak nazvati) ?
    Ja nočas sanjala da sam rodila curicu ,crne kose,na carski,al me ništa nije boljelo,al baš ništa i odmah dojila i sestra je bila genijalna i sve savršeno
    ,ali…. još u prvoj trudnoći su mi rekli da ako sanjaš tako nešto da je na kraju totalna kontra

Ma daaaj neee, kazu svasta ljudi ne slusaj to....ja jos nista od snova 😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 15:29

Ja sam na nekoj drugoj temi vidjela da netko pita da li je normalno da NEMA iscjedak jer je za trudnocu bas karakteristican taj neki bijeli 😁😁😁
    Zvala sam gin da vidim kaj cemo s urinom, kaze da pricekamo jos urinokulturu pa da tocno odredi terapiju, do tada cu pokusati samo cajem i vodom. I nadat se najboljem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.