Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    22. Studeni 2017. 17:58

Jama svaki dan su mi na tapeti... Ali opet se svako jutro probudim nadajuć se da će sve biti ok... Ah taj trudnički mozak.

Kad smo kod trudničkih tegoba ja zaboravljam sve živo. Danas sam se umjesto pred poštu odvezla pred dućan (i još se nisam mogla sjetit po što sam došla ?!?!?!)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Kolačić
    22. Studeni 2017. 18:03

Hvala vam cure, presretna sam što nisam jedina i što nas ima još sa istim problemima. 
    ivymicek i meni je isto tako, na poslu zaboravim što sam htjela napraviti, pogubim se u mailovima i slično, sve oke... hahahahaha

22. Studeni 2017. 18:08

ivymicek

Jama svaki dan su mi na tapeti… Ali opet se svako jutro probudim nadajuć se da će sve biti ok… Ah taj trudnički mozak.

Kad smo kod trudničkih tegoba ja zaboravljam sve živo. Danas sam se umjesto pred poštu odvezla pred dućan (i još se nisam mogla sjetit po što sam došla ?!?!?!)

Kao i ja zaboravila platit racun mob.i cudim se kaj je dok nisam skuzila..nije mi racun bio ni na kraj pameti

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 19:04

Trenutno sam samo na caju od kamilice i vodi.
    Danas mi je bas bilo ok i taman pomislim kako eto danas nema mucnine i onda je MM poceo jesti kokice kraj mene. Dakle, zeludac mi se dignuo od mirisa kokica 😱😱
    A sto se tice crnih misli, za sada su to one sto se stalno bojim da ce se nesto dogoditi, grozno...
    Kad cete vi poceti govoriti da ste T? Za Honey znam da je rekla vec obitelji 😊
    Ja jos nisam nikome. Bas sam se danas nasla s prijateljicama i jedna je trudna i pita mene jel bi ja htjela imati djecu, a ja ono - pa da, zasto ne. I nisam jos rekla 😁😁😁😁

22. Studeni 2017. 19:24

Mi smo rekli odmah nakon sta sam cula otkucaje jer se na meni vidjelo da nesto ne stima,rano dizanje,muke sa hranom,zbog posla i cekali trudnoću za vjencanje da se pokrenemo..mene danas tak zateze i kao probadanje,jel kojoj jos tako?

28.06.2018.

• Embarasada
    22. Studeni 2017. 19:56

Mene je probadalo par dana i to dosta cesto ali nije to  bila jaka bol, i sada je prestalo. To je bilo početkom 8.tjedna...

• M.lady
    22. Studeni 2017. 19:57

Jessy2009

Trenutno sam samo na caju od kamilice i vodi.
    Danas mi je bas bilo ok i taman pomislim kako eto danas nema mucnine i onda je MM poceo jesti kokice kraj mene. Dakle, zeludac mi se dignuo od mirisa kokica 😱😱
    A sto se tice crnih misli, za sada su to one sto se stalno bojim da ce se nesto dogoditi, grozno…
    Kad cete vi poceti govoriti da ste T? Za Honey znam da je rekla vec obitelji 😊
    Ja jos nisam nikome. Bas sam se danas nasla s prijateljicama i jedna je trudna i pita mene jel bi ja htjela imati djecu, a ja ono - pa da, zasto ne. I nisam jos rekla 😁😁😁😁

Mi smo isto obitelji rekli odmah, a mislim da se na meni skuzi da san trudna. Dosta me njih pita sta mi je da sam drukcija itd. 

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 20:22

Moji su vec zabrinuti koliko sam "bolesna", bili su kod mene kad mi je bila muka i sad svaki dan zovu da pitaju jesam li bolje. Mislim da cu im morati reci uskoro 😁

Tea👶
    22. Studeni 2017. 20:29

Ena ajme plakanje na bozicne reklame...znaci ova reklama za ozujsko ce me dotuc 😂
    Crne misli nemam, ali uhvatim se na rubu preforsiranja. Tipa ormar smo kupili pa sam sve preslagivala, vadila, dizala kutije na ormar...onda kad me zaziga po maternici legnem jer se ukakim od straha...ali mislim da je to normalno jer smo na pocetku i nije nam jos u glavi da postoji nesto sto ne mozemo...malo po malo pa cemo si osvjestit 😂

Ovo za radikalne rode i forum...znaci hahhaha, tamo su zene ko invalidi, uopce to ne kuzim...striktno ne smijes ovo i moras ono...jesus...

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

22. Studeni 2017. 20:56

TeaC

Ena ajme plakanje na bozicne reklame…znaci ova reklama za ozujsko ce me dotuc 😂
    Crne misli nemam, ali uhvatim se na rubu preforsiranja. Tipa ormar smo kupili pa sam sve preslagivala, vadila, dizala kutije na ormar…onda kad me zaziga po maternici legnem jer se ukakim od straha…ali mislim da je to normalno jer smo na pocetku i nije nam jos u glavi da postoji nesto sto ne mozemo…malo po malo pa cemo si osvjestit 😂

Ovo za radikalne rode i forum…znaci hahhaha, tamo su zene ko invalidi, uopce to ne kuzim…striktno ne smijes ovo i moras ono…jesus…

E to je to,preforsiranje..ne stajem stalno nesto,kao mogu,ali ocito nije tako..onda kad zaboli krevet

28.06.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.