Postoji trudnička depresija, naravno, i ne moraš se bojati. To je strah koji je prirodan, porazgovaraj sa partnerom i obitelji, prijateljicom, bit će ti lakše kad se malo iskukaš, a naravno i mi smo tu. Meni osobno nije došlo do toga da ne želim bebu iako mi je isto grozno bilo zbog tih mučnina i svaki put mi je tako. Ja znam reći zločesta bebaonda me muž špota da će me tužit bebi kad se rodi. hahaha
Kad ju rodiš, vjerujem da ćeš kao i sve mame do sada zanemariti teškoće koje su bile do tog trenutka <3
Nije kasno za pretrage, polako ih kreni skupljati, bar da imaš krv/urin/urinokulturu do slijedećeg pregleda.
Ovo ostalo stigneš i kasnije, bitno da se ti osjećaš dobro i da nemaš poteškoća.. no sikiriki
Ma joj, kome god to kažem odmah krenu: joj jesi ti normalna, ne smiješ tako, da te to više nisam čuo/la i slično. A ja govorim da će beba u kaznu čim se rodi zbog svega kaj mi sad radi.
Ali činjenica jest da se osjećam depresivno zbog bebe i da se često pitam da li mi to baš treba u ovom trenutku života. I onda zobg nebrige o bebi, zaboravim popiti folnu, nosim teško, usisavam po kući i svašta nešto, uglavnom naprežem se. A i moja mama je tome pridonijela jer mi često zna nabaciti: pa ajde nitko nije ni meni pomagao pa ste obje ispale kako treba. Pa ja onda silom zaboravim da sam trudna i ponašam se kao da nisam.
Sorry cure, morala sam se nekome povjeriti, svi misle da si umišljam, a meni se plače kad pomislim da ću biti mama. A toliko sam željela bebu....
Kolacic, to je normalno. Svima se dogadja.
Moj ti je savjet da sa starijim generacijama oprezno i polako jer te zene au stvarno imale drugacije trudnoce i njihovi savjeti su u nekim stvarima skroz neprilagodjeni nasem vremenu
Koliko god se trudili razumjeti nas, vremena su drugacija i nisu to bas te iste brige jer je zivot drugaciji.
Meni cure tu na forumu bas jako znaju olaksati neke stvari jer smo sve skupa u istom sosu i istim okolnostima. A i nisu radikalne kao rode i forum.hr
27.6. 💙
Kolacic, to je normalno. Svima se dogadja.
Moj ti je savjet da sa starijim generacijama oprezno i polako jer te zene au stvarno imale drugacije trudnoce i njihovi savjeti su u nekim stvarima skroz neprilagodjeni nasem vremenu
Koliko god se trudili razumjeti nas, vremena su drugacija i nisu to bas te iste brige jer je zivot drugaciji.
Meni cure tu na forumu bas jako znaju olaksati neke stvari jer smo sve skupa u istom sosu i istim okolnostima. A i nisu radikalne kao rode i forum.hr
E da, to je i bio moj kriterij za uključenje u neki forum ... oduševljena sam ženicama na ovoj temi. Sve su
!
I još samo da vam javim kak je situacija s čepićima protiv mučnine: ODLIČNA! Oko sat vremena nakon mučnina se smanjila, kasnije me uhvatila glad i pojela sam 3 jaja na oko..kasnije pržila domaće lepinje u dubokom ulju i nije mi bilo muka od mirisa, pojela sam i njih sa sirnim namazom..i puding choco loco..a sad razmišljam o mandarinama koje će mi muž donjet kad dođe s posla, za oko pola sata...kako je ljepo napokon jesti
Kolacic nisi jedina...ja po kuci svaki dan radim ali zato sta nemam mira,dobro mi je i tako cu koliko god budem mogla jer sam tip koji nema mira sekunde..a pocelo me je peglat da jedva cekam kontrolu da cujem,vidim jel sve ok,sta da sve stane,ne razvija se kako treba,takve crne misli, gluposti i plac na svaku njezniju reklamu,film,seriju
URL = https: //lilypie.com]
28.06.2018.
Jos nisam htjela pokrenut jel peglaju koju crne misli,strahovi da vas ne bediram kad ocito je sve to normalno,postajemo lagano svega svjesne
28.06.2018.
Ja sam se danas pocastila slanim pomfriom za rucak posto sam sol na minimum smanjila i tako mi je sve bilo fino da sam sad opet jela nakon dva sata spavanja,zivio dan pomfria i soli
28.06.2018.
Evo meni je mama danas uzela caj od ploda brusnice u biljnoj apoteci da ne bi kakvu bestiju pobrali
28.06.2018.
Postoji trudnička depresija, naravno, i ne moraš se bojati. To je strah koji je prirodan, porazgovaraj sa partnerom i obitelji, prijateljicom, bit će ti lakše kad se malo iskukaš, a naravno i mi smo tu. Meni osobno nije došlo do toga da ne želim bebu iako mi je isto grozno bilo zbog tih mučnina i svaki put mi je tako. Ja znam reći zločesta bebaonda me muž špota da će me tužit bebi kad se rodi. hahaha
Kad ju rodiš, vjerujem da ćeš kao i sve mame do sada zanemariti teškoće koje su bile do tog trenutka &lt;3
Nije kasno za pretrage, polako ih kreni skupljati, bar da imaš krv/urin/urinokulturu do slijedećeg pregleda.
Ovo ostalo stigneš i kasnije, bitno da se ti osjećaš dobro i da nemaš poteškoća.. no sikiriki
Ma joj, kome god to kažem odmah krenu: joj jesi ti normalna, ne smiješ tako, da te to više nisam čuo/la i slično. A ja govorim da će beba u kaznu čim se rodi zbog svega kaj mi sad radi.
Ali činjenica jest da se osjećam depresivno zbog bebe i da se često pitam da li mi to baš treba u ovom trenutku života. I onda zobg nebrige o bebi, zaboravim popiti folnu, nosim teško, usisavam po kući i svašta nešto, uglavnom naprežem se. A i moja mama je tome pridonijela jer mi često zna nabaciti: pa ajde nitko nije ni meni pomagao pa ste obje ispale kako treba. Pa ja onda silom zaboravim da sam trudna i ponašam se kao da nisam.
Sorry cure, morala sam se nekome povjeriti, svi misle da si umišljam, a meni se plače kad pomislim da ću biti mama. A toliko sam željela bebu….
Nemoj brinuti kolačić. Meni je do prije tjedan isto bilo užasno teško. Brinula sam se oko svega, borila se s crnim mislima i kako sam se s jednom mišlju pomirila tako je druga krenula.
Mislim da nas sve to u nekom trenu muči. Ne zaboravi u tebi se opušta koktel hormona koji naravno utječe i na psihu.
Sva ta negodovanja su normalna i što više pričaš o tome biti će ti lakše.
Ako te tješi meni je jednako teško a ovo će biti treća beba. "Pametnija" jer sam sve ovo prošla, moš' mislit rekla bih samo tvrdoglavija.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Odlično!!! Eto možda još nekome pomogne. Bitno da ste se napapli 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji