Ja zasad imam octenisept sprej i sterilne gazice,tak su mi rekli,ak bu kaj trebalo bumo nabavili…a ja ležim na kauču i gledam mužića kak po laminatu riba zaostale točkice boje 😂😂..i on je tih😂😂
😂😂😂😂. Tih je jer je ljut? 😂😂😂
Happy nova tehnologija svira kad je gotova. Ili svira kad joj nekaj ne štima. 😂😂😂.
Ali da mislim da svako rosilište ima drugačije upute za pupak. Ništa se neće dogoditi ako odmah nemate sve spremno. Uvijek ima neka dežurna ljekarna.
Ne,nije ljut😂😂,tih je jer je nova tehnologija ko Happyna perilica 😂😂😂🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂 Stelth tehnologija 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja zasad imam octenisept sprej i sterilne gazice,tak su mi rekli,ak bu kaj trebalo bumo nabavili…a ja ležim na kauču i gledam mužića kak po laminatu riba zaostale točkice boje 😂😂..i on je tih😂😂
Happy nova tehnologija svira kad je gotova. Ili svira kad joj nekaj ne štima. 😂😂😂.
Ali da mislim da svako rosilište ima drugačije upute za pupak. Ništa se neće dogoditi ako odmah nemate sve spremno. Uvijek ima neka dežurna ljekarna.
Moj slaze regal u dnevnoj. Puno lupa. Vidi se da je to istocnoeuropska proizvodnja 😂

27.6. 💙
Moj slaze regal u dnevnoj. Puno lupa. Vidi se da je to istocnoeuropska proizvodnja 😂
😂😂Baš su nam zlatni mužići😁😁...sad bi mogla nagovoriti svoga da idemo slagati krevetić😀 kad je pod oprao 😂
Jeste se raspisale, treba ti sve procitati
Ivymicek super za pizzu, ni ja danas ne kuham, mali ima utakmicu, pa iza toga idemo na pizzu
Sta su muzevi danas vrijedni, i moj je vozio auto na registraciju pa kad je dosao kuci cisto prasinu
Ena super za tresnje i ja ih jedva čekam

Jeste se raspisale, treba ti sve procitati
Ivymicek super za pizzu, ni ja danas ne kuham, mali ima utakmicu, pa iza toga idemo na pizzu
Sta su muzevi danas vrijedni, i moj je vozio auto na registraciju pa kad je dosao kuci cisto prasinu
Ena super za tresnje i ja ih jedva čekam
Znači i kod vas pizza. Moj nije vrijedan igra igricu cijeli dan. 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Happy, mi smo ti i prosli put na putu iz rodilista stali u ljekarni i kupili kaj su nam na otpustu rekli. Meni su tada na Merkuru rekli samo tyrosur i gaze. Sad nisam isto nista kupila, jer idem u drugo rodiliste pa cu kupit kaj mi kazu na otpustu.
Nikad ne znam ni klliko cu se zadrzat u bolnici, mozda jos tamo otpadne, pa necu nis ni trebat.
Moji decki su otisli po rucak, danas se ne kuha 😂😂😂. Poslala sam ih po piceka i krumpire u Konzum. 😁
Franova tak ti moj stuca, drito dolje na izlazu 😂😂😂
Divlji je uzasno danas, maloprije sam isla na wc i hocu lec natrag, i nikak, krenem spustit guzicu on pukne dolje u cerviks, i tak jedno 10 puta za redom. 😁😁😁 muz veli koji ti je? Bi pa ne bi 😂😂😂😂
Sredio mi je neke fotkice sa sesna od neki dan, i predobre su, al nemojte zamjerit, pregola sam da bi ih tu stavljala 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
uspjeli smo složiti i krevetić😍😍
Bravo 🎉🎉🎉🎉
Jako vam je lijep krevetić a posteljina mi je vrh!!! Bravo tata & mama!
#jošmaloituje 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
uspjeli smo složiti i krevetić😍😍
Bravo 🎉🎉🎉🎉
Jako vam je lijep krevetić a posteljina mi je vrh!!! Bravo tata & mama!
#jošmaloituje 💕
Hvala😁😘,Ma sve mi je prekrasno,baš neka luda tirkizna boja..a sve zajedno je bilo,krevetić,madrac i posteljina preko E kupi za 999kn😊...nemremo vjerovati kak još malo i imati ćemo sina😍😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji