Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    05. Svibanj 2018. 13:35

nivami

Jeste se raspisale, treba ti sve procitati
    Ivymicek super za pizzu, ni ja danas ne kuham, mali ima utakmicu, pa iza toga idemo na pizzu
    Sta su muzevi danas vrijedni, i moj je vozio auto na registraciju pa kad je dosao kuci cisto prasinu
    Ena super za tresnje i ja ih jedva čekam

Znači i kod vas pizza. Moj nije vrijedan igra igricu cijeli dan. 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Svibanj 2018. 13:56

Happy,  mi smo ti i prosli put na putu iz rodilista stali u ljekarni i kupili kaj su nam na otpustu rekli. Meni su tada na Merkuru rekli samo tyrosur i gaze. Sad nisam isto nista kupila,  jer idem u drugo rodiliste pa cu kupit kaj mi kazu na otpustu.
    Nikad ne znam ni klliko cu se zadrzat u bolnici,  mozda jos tamo otpadne,  pa necu nis ni trebat.
    Moji decki su otisli po rucak,  danas se ne kuha 😂😂😂. Poslala sam ih po piceka i krumpire u Konzum. 😁
    Franova tak ti moj stuca,  drito dolje na izlazu 😂😂😂
    Divlji je uzasno danas,  maloprije sam isla na wc i hocu lec natrag,  i nikak,  krenem spustit guzicu on pukne dolje u cerviks,  i tak jedno 10 puta za redom. 😁😁😁 muz veli koji ti je? Bi pa ne bi 😂😂😂😂
    Sredio mi je neke fotkice sa sesna od neki dan,  i predobre su,  al nemojte zamjerit,  pregola sam da bi ih tu stavljala 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Svibanj 2018. 14:31

još malooo😁😁😍😍

05. Svibanj 2018. 15:08

uspjeli smo složiti i krevetić😍😍

ivymicek
    05. Svibanj 2018. 15:14

Ena31

Bravo 🎉🎉🎉🎉
    Jako vam je lijep krevetić a posteljina mi je vrh!!! Bravo tata & mama!
    #jošmaloituje 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Svibanj 2018. 15:22

ivymicek

Ena31

Bravo 🎉🎉🎉🎉
    Jako vam je lijep krevetić a posteljina mi je vrh!!! Bravo tata & mama!
    #jošmaloituje 💕

Hvala😁😘,Ma sve mi je prekrasno,baš neka luda tirkizna boja..a sve zajedno je bilo,krevetić,madrac i posteljina  preko E kupi za 999kn😊...nemremo vjerovati kak još malo i imati ćemo sina😍😍

Marijaa30
    05. Svibanj 2018. 15:31

Ena31

Bas je krasni 😃 lijepa boja...
    Jos malo i uzivat cete zajedno! 😍😘

26.8. Ivan 💙💙

05. Svibanj 2018. 16:18

Ena divan je krevetic! Nek ste ga konacno sastavili.
    Ja moram jos ogolit kolica i oprat sve te navlake. Kazu ljudi da sam luda,  jer je novo,  al nemrem ja dijete u to stavljat,  a da nisam oprala.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Svibanj 2018. 16:40

Hvala Marija i Proudy☺️😘...ja nisam prala te dijelove kolica 🙃neznam ni kak bi to izvela...nekak si mislim da mu nebude niš...a i stavljati ću tetre ispod njega uvjek..

05. Svibanj 2018. 16:47

Ena31

Hvala Marija i Proudy☺️😘…ja nisam prala te dijelove kolica 🙃neznam ni kak bi to izvela…nekak si mislim da mu nebude niš…a i stavljati ću tetre ispod njega uvjek..

Ma stavljat cu i ja tetre,  al opet cu ja to poskidat i oprat,  ja sam nenormalna. 😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.