Vecer! 😁
Ena krevetic je mrak i posteljina je jako lijepa 😍
Mladamamica robica je bas jako slatka..
Muz i ja se vratili iz setnje, ubijaju me prepone. Mi smo danas jeli kornet od ljesnjaka, a sad uz televiziju cips od vrhnja i sira iz lidla 😋
Zamislite kad pocnu bebaci dolazit pa sve cemo biti uzbudene koja god bude isla 😊 ja malo skicnem na proljetnice i tako me obuzme radost kad vidim da je neka rodila 🤗
All of God’s grace in one tiny face 💟
Njamiii sve navedene papice 😋😋...jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣...
Mina odmori sad☺️😘
Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza...uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍
Njamiii sve navedene papice 😋😋…jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣…
Mina odmori sad☺️😘
Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza…uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍
Zaboravi te pitati jel dobar krevetic? Madrac? I meni se bas sviđa, cak i onaj sivi s medom sad sam gledala..
Ena cijeli krevetić baš lijepo izgleda 👍
Mene ovaj tjedan primilo baš da idem bebi iređivati sobu. Pa sad nagovaram muža da okrećimo sobu da možemo sastaviti krevetić i komodu pa da krenem pomalo sređivati stvarčice.
Ja zasad uzela hrpu bodija sa dugim i kratkim rukavima i par hlaćica nisam kupila još ona odijelca/kombinezone. Koliko ih je odprilike potrebno i koliko ih vi imate?
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Njamiii sve navedene papice 😋😋…jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣…
Mina odmori sad☺️😘
Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza…uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍
Zaboravi te pitati jel dobar krevetic? Madrac? I meni se bas sviđa, cak i onaj sivi s medom sad sam gledala..
Je,super je krevetić za te pare,a gle,nije ono masivno drvo,iverica je,al stvarno super izgleda,čak i dosta čvrsto, madrac mi se baš sviđa,na njemu bi i ja spavala 😂,i ogradicu dobiješ,jastučić ,plahticu,poplunčić😍...samo si vidi kakva posteljina ide uz koji
Grozna sam, sve sam zaboravila.
Al znam da se puno o hrani pricalo
I super kornetu 😂😂😂😂
Mene ovo moje dijete toliko danas naluopalo, da mi se plakalo na momente.
I jos ne prestaje, oni nekad valjda i spavaju?!?!
Ja prva na popisu? Uh uh
Pustam preko reda, slobodno 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobra vecer cure. Evo mene nakon poduzeg vremena, citam vas redovito, pa kazem idem se javit. Vidim sve se spremate 😀😀 odbrojavamo jel da 😁😀 saljem sliku da se iznenadite, zadnji put sam.stavila kad sam bila 14 tjedana a sad smo na 32+2.
💙 28.06 💙
💙 STIPE 💙
Mina odmori sad☺️😘
Je,super je krevetić za te pare,a gle,nije ono masivno drvo,iverica je,al stvarno super izgleda,čak i dosta čvrsto, madrac mi se baš sviđa,na njemu bi i ja spavala 😂,i ogradicu dobiješ,jastučić ,plahticu,poplunčić😍…samo si vidi kakva posteljina ide uz koji
A ima samo kao neka ružicasti trokuti nije mi nesto 😏 tvoja mi je puno ljepsa. Mozda nije ni ona losa uzivo. Nemam pojma
Sortiraj odgovore
Najstariji