Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    05. Svibanj 2018. 20:56

Vecer! 😁
    Ena krevetic je mrak i posteljina je jako lijepa 😍
    Mladamamica robica je bas jako slatka..
    Muz i ja se vratili iz setnje, ubijaju me prepone. Mi smo danas jeli kornet od ljesnjaka, a sad uz televiziju cips od vrhnja i sira iz lidla 😋 
    Zamislite kad pocnu bebaci dolazit pa sve cemo biti uzbudene koja god bude isla 😊 ja malo skicnem na proljetnice i tako me obuzme radost kad vidim da je neka rodila 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

05. Svibanj 2018. 21:05

Njamiii sve navedene papice 😋😋...jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣...
    Mina odmori sad☺️😘
    Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza...uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍

mina04
    05. Svibanj 2018. 21:16

Ena31

Njamiii sve navedene papice 😋😋…jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣…
    Mina odmori sad☺️😘
    Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza…uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍

Zaboravi te pitati jel dobar krevetic? Madrac? I meni se bas sviđa, cak i onaj sivi s medom sad sam gledala..

Tinchyca
    05. Svibanj 2018. 21:21

Ena cijeli krevetić baš lijepo izgleda 👍
    Mene ovaj tjedan primilo baš da idem bebi iređivati sobu. Pa sad nagovaram muža da okrećimo sobu da možemo sastaviti krevetić i komodu pa da krenem pomalo sređivati stvarčice.
    Ja zasad uzela hrpu bodija sa dugim i kratkim rukavima i par hlaćica nisam kupila još ona odijelca/kombinezone. Koliko ih je odprilike potrebno i koliko ih vi imate?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

05. Svibanj 2018. 21:22

mina04

Ena31

Njamiii sve navedene papice 😋😋…jbo vas super kornet onaj 😂😂😂,nemrem prestati misliti na njega i upravo sam mužu objasnila da ga sutra moramo kupiti i kakav je😂😂🤣🤣…
    Mina odmori sad☺️😘
    Franovamamita njamiii 🍕🍕 pizza…uživajte u ostatku večeri,vjerojatno ću zaspati ubrzo😂,laka vam i ugodna noć😘🤗😍

Zaboravi te pitati jel dobar krevetic? Madrac? I meni se bas sviđa, cak i onaj sivi s medom sad sam gledala..

Je,super je krevetić za te pare,a gle,nije ono masivno drvo,iverica je,al stvarno super izgleda,čak i dosta čvrsto, madrac mi se baš sviđa,na njemu bi i ja spavala 😂,i ogradicu dobiješ,jastučić ,plahticu,poplunčić😍...samo si vidi kakva posteljina ide uz koji

05. Svibanj 2018. 21:26

i ovaj ćemo naručiti

05. Svibanj 2018. 22:00

Grozna sam,  sve sam zaboravila.
    Al znam da se puno o hrani pricalo
    I super kornetu 😂😂😂😂
    Mene ovo moje dijete toliko danas naluopalo,  da mi se plakalo na momente. 
    I jos ne prestaje,  oni nekad valjda i spavaju?!?!
    Ja prva na popisu? Uh uh
    Pustam preko reda,  slobodno 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• M.lady
    05. Svibanj 2018. 22:06

Dobra vecer cure. Evo mene nakon poduzeg vremena, citam vas redovito, pa kazem idem se javit. Vidim sve se spremate 😀😀 odbrojavamo jel da 😁😀 saljem sliku da se iznenadite, zadnji put sam.stavila kad sam bila 14 tjedana a sad smo na 32+2.

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

05. Svibanj 2018. 22:11

Wow😍😍😍slatkica s divnom bušicom😍😍
    Proudy 😘

mina04
    05. Svibanj 2018. 23:01

Ena31

mina04

Ena31

Mina odmori sad☺️😘

Je,super je krevetić za te pare,a gle,nije ono masivno drvo,iverica je,al stvarno super izgleda,čak i dosta čvrsto, madrac mi se baš sviđa,na njemu bi i ja spavala 😂,i ogradicu dobiješ,jastučić ,plahticu,poplunčić😍…samo si vidi kakva posteljina ide uz koji

A ima samo kao neka ružicasti trokuti nije mi nesto 😏 tvoja mi je puno ljepsa. Mozda nije ni ona losa uzivo. Nemam pojma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.