Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    05. Svibanj 2018. 18:30

Proud je prva na popisu, odbrojavat cemo ko pred novu godinu! 😊😊😊
    Nisam, nisam, casna rijec! ✋🏻Otisla, obavila, vratila se sve za sat vremena i dalje horizontala!
    E a mi nas krevetic kupili kad smo bili tu za Uskrs i nije ga bilo na lageru neg se dogovorimo sa tetom prodavacicom da ce kad krajem mj.(4.) dodje javit...sogi ce nam ga dovest.
    I cekaj, cekaj..ja prekjuce idem vidit sta je, jel jos biraju koje ce drvo srusit da ga naprave ili sta, kaze ona ja cekam da se vi javite! 🤦🏻‍♀️
    A mi joj jos oboje ostavili hrv.brojeve.. Ooooo! Al ajde, podignut je i sad treba docekat da dodje na krajnje odrediste! Ako coekic stigne prije, a nis, stavit cemo ga ispod naseg kreveta! 😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

05. Svibanj 2018. 18:34

baarbaraa29

Proud je prva na popisu, odbrojavat cemo ko pred novu godinu! 😊😊😊
    Nisam, nisam, casna rijec! ✋🏻Otisla, obavila, vratila se sve za sat vremena i dalje horizontala!
    E a mi nas krevetic kupili kad smo bili tu za Uskrs i nije ga bilo na lageru neg se dogovorimo sa tetom prodavacicom da ce kad krajem mj.(4.) dodje javit…sogi ce nam ga dovest.
    I cekaj, cekaj..ja prekjuce idem vidit sta je, jel jos biraju koje ce drvo srusit da ga naprave ili sta, kaze ona ja cekam da se vi javite! 🤦🏻‍♀️
    A mi joj jos oboje ostavili hrv.brojeve.. Ooooo! Al ajde, podignut je i sad treba docekat da dodje na krajnje odrediste! Ako coekic stigne prije, a nis, stavit cemo ga ispod naseg kreveta! 😂

😂😂😂😂Daj barem u kutiju..hjoooj..ispod kreveta😍😍pa kaj ne dobivate vi u modernom vanjskom svijetu one neke švedske kutije,di bebice mogu i spavati😀😍

HappySeal
    05. Svibanj 2018. 18:43

Zobam bademe, nalijevam se mineralnom i molim boga da rucak ostane u meni.

Mi smo uzeli kinderbet s njuskala za 300 kn plus novi madrac. Nesto posteljine imam, a ako ce trebati jos nadokupit cu. 

Idem molecivo gledat MMa da mi kupi slaju. U zadnje vrijeme kako su krenule zgaravice, ponasam se kao pravi tata kad zicam slatko: 'ima doma voca... pokvarit ces rucak... budemo sutra' 😂

27.6. 💙

baarbaraa29
    05. Svibanj 2018. 18:43

U njem.jos nisu proizveli te kutije😂 Mozda da odem u Ikeu pitat jel imaju od cega praznu, cisto da bude svedska! 😁
    E! Imamo od rostilja! Problem rjesen!! 
    Sad mi fali naljepnica onog poteza ruku iz crtica A je to! 😂
    Nisam se pohvalila da sam danas dobila cestitku iz Klinike. Manjak zeljeza. Znaci pijem prenatale u 2 tab., mix u jednoj omega u drugoj, magnezij 3x, utrice 2x i sad i zeljezo jos!
    Da sam znala kupila bi si onu kutijcu za razvrstavanje tableta sto starci imaju! 

baarbaraa29
    05. Svibanj 2018. 18:46

HappySeal

Idem molecivo gledat MMa da mi kupi slaju. U zadnje vrijeme kako su krenule zgaravice, ponasam se kao pravi tata kad zicam slatko: 'ima doma voca… pokvarit ces rucak… budemo sutra' 😂

To se on celici! Da bude karakter! 😁💪🏻
    Kazi mu Nisam ja, majke mi, djete oce! 😆

05. Svibanj 2018. 18:51

Barbara😂😂😂,nemoj me nasmijavati više😂😂ispast će mi Mihael prije vremena😂😂,s jbt stvarno ti treba kutija za tablete🤔,al još par tjedana izdrži😘😍🤗.
    Happy draga,jaakoo mi je žao zbog žgaravica,skroz suosjećam..eto ako te imalo tješi,ak i ne prođu do kraja popustiti će malo kad se bebo i trbuh spusti niže..jest da onda kreću drugi problemi..

baarbaraa29
    05. Svibanj 2018. 19:05

Ena31

Barbara😂😂😂,nemoj me nasmijavati više😂😂ispast će mi Mihael prije vremena😂😂,s jbt stvarno ti treba kutija za tablete🤔,al još par tjedana izdrži😘😍🤗.
    Happy draga,jaakoo mi je žao zbog žgaravica,skroz suosjećam..eto ako te imalo tješi,ak i ne prođu do kraja popustiti će malo kad se bebo i trbuh spusti niže..jest da onda kreću drugi problemi..

Nisam ja, majke mi!! 🤥😊🤭
    Ode kopat po frizideru..mali grebe iznutra, trazi jest, a ni miris rostilja izvana ne pomaze!
    Ko je vidio vikendom rostiljat!!! 🙄😆

HappySeal
    05. Svibanj 2018. 19:12

Pojela sam onaj veliki ledo kornet. Kajjaznam, dobar je jer je velik. 😅

27.6. 💙

05. Svibanj 2018. 19:12

baarbaraa29

Ena31

Nisam ja, majke mi!! 🤥😊🤭
    Ode kopat po frizideru..mali grebe iznutra, trazi jest, a ni miris rostilja izvana ne pomaze!
    Ko je vidio vikendom rostiljat!!! 🙄😆

Dođi k meni,pečem pomfri,dragi će narezati malo kobasica domaćih,buđolice,možda kiseli krastavčić također domaći, majoneza...imam i sladoled i čips danas,napolitanke kraševe...

05. Svibanj 2018. 19:14

HappySeal

Pojela sam onaj veliki ledo kornet. Kajjaznam, dobar je jer je velik. 😅

😂😂😂😂🤣🤣🙃Tak tak veliš,da je manji nebi bil baš neke 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.