Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Svibanj 2018. 20:43

Franova lijepo molim tjedna busha... Nisam zaboravila. Još netko je sigurno dužan.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 20:54

Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)...hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂...a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂

04. Svibanj 2018. 21:00

Ena31

Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)…hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂…a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂

Bože i mobitela mog zdrmanog...sorry Barbara 😍😘🤗

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 21:20

ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

04. Svibanj 2018. 21:32

franovamamita

ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤

Stavi s moba...ili možda imaš previše fotkica na tabletu(meni tak bilo na starom mobu)

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 21:35

ma nemam pojma koji k prebacit cu na laptop pa cu probat

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 21:52

Ležalice i čuvalice ja ne znam kako vi ali ja danas cijeli dan nešto zobam i stalno sam gladna a odmaram ner sam prehladena. Svaka vam čast ja bih do sad nabila 30 kg.
    Franova držim fige da uspiješ.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    04. Svibanj 2018. 23:03

Zenske trebam pomoc..u utorak sam popila zadnji antibotik i vec 2, 3 dana me onak dole usne peku i svrbe. Nekako se osjecam suho dole. Mazala sam malo obicnom niveom. Imate li vi kakav savjet s cim bi mogla/smjela mazati?

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    04. Svibanj 2018. 23:35

Nista zapamtila,osim da smo sve i dalje ovisne o sladoledu,koliko sam ih samo pojela do sada i zelja ne nestaje..mina probaj mazati i stavljati oblog od kantarianovog ulja,znam da je frendici pomoglo.idem probati zaspati i nadat se da nece biti jos jedna neprospavana noc,car zadnjeg tromjesečja🙃

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 00:58

sve natipkam i slucajno obrisem grrrrrrr
    sutra nabacim sliku
    mina uz antibiotik ubuduce obavezno neki probiotik...sad uz kantarion probaj se prati u sodi nekome pomogne...mada najbolje nazoves dr da ti pusti recept za neku kremicu i brzo se rijesis toga.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI