ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤
Stavi s moba...ili možda imaš previše fotkica na tabletu(meni tak bilo na starom mobu)
ma nemam pojma koji k prebacit cu na laptop pa cu probat
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ležalice i čuvalice ja ne znam kako vi ali ja danas cijeli dan nešto zobam i stalno sam gladna a odmaram ner sam prehladena. Svaka vam čast ja bih do sad nabila 30 kg.
Franova držim fige da uspiješ.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zenske trebam pomoc..u utorak sam popila zadnji antibotik i vec 2, 3 dana me onak dole usne peku i svrbe. Nekako se osjecam suho dole. Mazala sam malo obicnom niveom. Imate li vi kakav savjet s cim bi mogla/smjela mazati?
All of God’s grace in one tiny face 💟
Nista zapamtila,osim da smo sve i dalje ovisne o sladoledu,koliko sam ih samo pojela do sada i zelja ne nestaje..mina probaj mazati i stavljati oblog od kantarianovog ulja,znam da je frendici pomoglo.idem probati zaspati i nadat se da nece biti jos jedna neprospavana noc,car zadnjeg tromjesečja🙃
sve natipkam i slucajno obrisem grrrrrrr
sutra nabacim sliku
mina uz antibiotik ubuduce obavezno neki probiotik...sad uz kantarion probaj se prati u sodi nekome pomogne...mada najbolje nazoves dr da ti pusti recept za neku kremicu i brzo se rijesis toga....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Tinchy nije stvar u tome hoce oni tebi dat, mogu ti ju uvijek dat, ako cemo tako, al ne bu primila. Evo proljetnica rodila prije 3tj u viogradskoj, dosla 7cm otvorena i nisu joj dali epiduralnu. Tak da otom potom hoce li, da tako kazem, potrosit epi na nekoga kome gotovo sigurno nece primit. Svasta oni ispricaju na tecaju, ali u praksi nije sve bas tako.
I jbg dok pisem ovo sve drugo zaboravim, kasno mi je.
Laku noc klokanice 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da, Barbara, baby vjesalice sam u Kiku kupila. 😉
Sad stvarno laku noc.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Budna sam od pol 4 i ne mogu spavati 😱😭
Dan bu mi koma ocito.
A ja sam preovisna o sladoledu 😋 Tata I ja sami pojedemo cijelu kutiju svaki dan po ljeti, e vec sam mu rekla da ove godine ce morati suosjecati sa mnom 😋
Inace, jucer sam se prepala. Bebolino je uvijek lud navecer, ono od 9 na dalje... Jucer je grmilo ludacki kod nas od pol 9 do ko zna kad. Oko pol 11 sam zaspala, a od njega ni udarca. Sad kaj je to bilo?! 😱
Al sad mi se javlja skroz. Budni je sa mnom 😋
26.8. Ivan 💙💙
Jutro zenskice :) Ugodan vikend zelim :D mi smo danas trebali na svadbicu , ali ne idemo posto se ja moram krevetca drzat 😁😁 a i iskreno nikako mi se nebi dalo po ovom vremenu 🤮🤮 Ja sam zakljucila da ja jedem od dosade jer kad se zabavljam , pricam s nekim il nesto ni ne pomislim na hranu 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji