Franova lijepo molim tjedna busha... Nisam zaboravila. Još netko je sigurno dužan.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)...hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂...a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂
Bstvara😘😂😂pomirila sam se sa situacijom,pojela jabuku,popila sodu zbog žgaravice i to je to😂,al da,imam pudinga puno za skuhati,čoko namaz,voćne napolitanke(ne volim),i kokos čokoladice(ne volim)…hvala ti Ivymicek draga na super ponudi al opet je nevrijeme i bojim se izlaziti po grmljavini😂😂…a plin mi izgleda izgleda ok na ovoj emisiji😂
Bože i mobitela mog zdrmanog...sorry Barbara 😍😘🤗
ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤
Stavi s moba...ili možda imaš previše fotkica na tabletu(meni tak bilo na starom mobu)
ma nemam pojma koji k prebacit cu na laptop pa cu probat

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ležalice i čuvalice ja ne znam kako vi ali ja danas cijeli dan nešto zobam i stalno sam gladna a odmaram ner sam prehladena. Svaka vam čast ja bih do sad nabila 30 kg.
Franova držim fige da uspiješ.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Zenske trebam pomoc..u utorak sam popila zadnji antibotik i vec 2, 3 dana me onak dole usne peku i svrbe. Nekako se osjecam suho dole. Mazala sam malo obicnom niveom. Imate li vi kakav savjet s cim bi mogla/smjela mazati?

All of God’s grace in one tiny face 💟
Nista zapamtila,osim da smo sve i dalje ovisne o sladoledu,koliko sam ih samo pojela do sada i zelja ne nestaje..mina probaj mazati i stavljati oblog od kantarianovog ulja,znam da je frendici pomoglo.idem probati zaspati i nadat se da nece biti jos jedna neprospavana noc,car zadnjeg tromjesečja🙃
sve natipkam i slucajno obrisem grrrrrrr
sutra nabacim sliku
mina uz antibiotik ubuduce obavezno neki probiotik...sad uz kantarion probaj se prati u sodi nekome pomogne...mada najbolje nazoves dr da ti pusti recept za neku kremicu i brzo se rijesis toga....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji