Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 21:32

franovamamita

ivy slikala se jos jutros a nece mi ocitati stalno izbacuje chrome greska 😤

Stavi s moba...ili možda imaš previše fotkica na tabletu(meni tak bilo na starom mobu)

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 21:35

ma nemam pojma koji k prebacit cu na laptop pa cu probat

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 21:52

Ležalice i čuvalice ja ne znam kako vi ali ja danas cijeli dan nešto zobam i stalno sam gladna a odmaram ner sam prehladena. Svaka vam čast ja bih do sad nabila 30 kg.
    Franova držim fige da uspiješ.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mina04
    04. Svibanj 2018. 23:03

Zenske trebam pomoc..u utorak sam popila zadnji antibotik i vec 2, 3 dana me onak dole usne peku i svrbe. Nekako se osjecam suho dole. Mazala sam malo obicnom niveom. Imate li vi kakav savjet s cim bi mogla/smjela mazati?

All of God’s grace in one tiny face 💟

Mya
    04. Svibanj 2018. 23:35

Nista zapamtila,osim da smo sve i dalje ovisne o sladoledu,koliko sam ih samo pojela do sada i zelja ne nestaje..mina probaj mazati i stavljati oblog od kantarianovog ulja,znam da je frendici pomoglo.idem probati zaspati i nadat se da nece biti jos jedna neprospavana noc,car zadnjeg tromjesečja🙃

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 00:58

sve natipkam i slucajno obrisem grrrrrrr
    sutra nabacim sliku
    mina uz antibiotik ubuduce obavezno neki probiotik...sad uz kantarion probaj se prati u sodi nekome pomogne...mada najbolje nazoves dr da ti pusti recept za neku kremicu i brzo se rijesis toga.... 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 01:32

Tinchy nije stvar u tome hoce oni tebi dat,  mogu ti ju uvijek dat,  ako cemo tako,  al ne bu primila. Evo proljetnica rodila prije 3tj u viogradskoj,  dosla 7cm otvorena i nisu joj dali epiduralnu. Tak da otom potom hoce li,  da tako kazem,  potrosit epi na nekoga kome gotovo sigurno nece primit. Svasta oni ispricaju na tecaju,  ali u praksi nije sve bas tako.
    I jbg dok pisem ovo sve drugo zaboravim,  kasno mi je. 
    Laku noc klokanice 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

05. Svibanj 2018. 01:34

E da,  Barbara,  baby vjesalice sam u Kiku kupila. 😉
    Sad stvarno laku noc.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marijaa30
    05. Svibanj 2018. 05:49

Budna sam od pol 4 i ne mogu spavati 😱😭
    Dan bu mi koma ocito.
    A ja sam preovisna o sladoledu 😋 Tata I ja sami pojedemo cijelu kutiju svaki dan po ljeti, e vec sam mu rekla da ove godine ce morati suosjecati sa mnom 😋
    Inace, jucer sam se prepala. Bebolino je uvijek lud navecer, ono od 9 na dalje... Jucer je grmilo ludacki kod nas od pol 9 do ko zna kad. Oko pol 11 sam zaspala, a od njega ni udarca. Sad kaj je to bilo?! 😱
    Al sad mi se javlja skroz. Budni je sa mnom 😋

26.8. Ivan 💙💙

bojana27
    05. Svibanj 2018. 07:14

Jutro zenskice :) Ugodan vikend zelim :D mi smo danas trebali na svadbicu , ali ne idemo posto se ja moram krevetca drzat 😁😁 a i iskreno nikako mi se nebi dalo po ovom vremenu 🤮🤮 Ja sam zakljucila da ja jedem od dosade jer kad se zabavljam , pricam s nekim il nesto ni ne pomislim na hranu 🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.