Ooooo svi se naveliko pripremaju ☺️☺️
baarbaraa jesam,odspavala i prije i nakon ručka 😂 joj,bas je koma s tolikim tabletama 😞 al ajde još malo..
Happy bas te jako ta žgaravica muči 😞 nadam se da će bar proći bez povraćanja
Skoro cijeli dan sam solo pa kratkim vrijeme proučavajući kaj još trebam kupiti 😊 i sve je tak slatko sa ne znam kak ću se odlučiti 🙈 dobro ste se sjetile za plac,moram i ja pogledati da dopunim torbu za rodilište..
Idem sad smisliti kaj jesti dok se dragi ne vrati doma s pizzom 😁
Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem ...al sve pratim😋
Jucer sam se malo preforsirala i slali su me 3 put po stepenicama na 4 kat po doznake pjeske jer niko nije znao di je ta jebena doktorica 😑 i od jucer me naravno dole sve tolko boli da nemogu ni hodat ni sjedit ni nis
Ali bez obzira na to sam dobro krecem sutra prat stvari i sutra slazemoo kinbac 😍
Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem …al sve pratim😋
Jucer sam se malo preforsirala i slali su me 3 put po stepenicama na 4 kat po doznake pjeske jer niko nije znao di je ta jebena doktorica 😑 i od jucer me naravno dole sve tolko boli da nemogu ni hodat ni sjedit ni nis
Ali bez obzira na to sam dobro krecem sutra prat stvari i sutra slazemoo kinbac 😍
Odmori draga,ne forsaj se ,tek si se nedavno digla iz kreveta ,dobro je da se krećeš ak zaboli lezi..evo ja radila večeru i pošto još uvijek jedem stojeći potrajalo je , počeo pritisak dole i boliti ,morala sam legnuti..
Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem …al sve pratim😋
Preslatko 😍😍 odmori sad maksimalno da nadoknadiš
Curke,lidl opet ima neke stvarčice za bebe pa ako kojoj treba https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=475&week=2
Baš sam što bi Proudy rekla nemajka🙃🙃,poslje ovakve večere popila sam deci vina+deci mineralne,gemišt nakon sto godina 🙃🙃,jbt kak je fino sjeo 😂😂
Ena moj radler je spreman i čips samo čekam da muž uspava kikache 😂😂😂.
Vidim pripreme su u punom jeku, neka neka bliže nam se finala 😊.
Kad vidim da su vam i torbe spremne onda se fakat moram potruditi sljedeći tjedan i svoju spremiti.
Barbara nadam se da ti je glava bolje. Meni pomogla voda danas se samo natačem. Neka si i shoping nabacila odmah bu bolje a krevetac će stić na vrijeme, buš vidla.
Neka ste se i zasladile i najele.
Majda želim si pizzu već tjednima i mogu ti reći da je ispunila sva moja očekivanja a i kikachi su bill sretni.
Proud super za fotke i šteta kaj nisu za javnost ali bitno da ste vi happy i da ćete imati uspomenu.
Kolica stignete srediti samo polako.
#nemajke još malo pa #majke.
Mladamamica samo polako.. preslatka mi je sva robica. Na slici izgleda veliko ali je majušno 💕.
Idem gledati film i piti radler i jesti chips.
Ovaj moj toliko lupa da se pitam kak će van na čuču ili kroz pupak. Moj muž ne može doć k sebi samo gleda kak trbuh ide 😂😂😂.
Uživajte u ostatku večeri
Kok zaboravih spomenuti njemu šaljem pusice 😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ena moj radler je spreman i čips samo čekam da muž uspava kikache 😂😂😂.
Vidim pripreme su u punom jeku, neka neka bliže nam se finala 😊.
Kad vidim da su vam i torbe spremne onda se fakat moram potruditi sljedeći tjedan i svoju spremiti.
Barbara nadam se da ti je glava bolje. Meni pomogla voda danas se samo natačem. Neka si i shoping nabacila odmah bu bolje a krevetac će stić na vrijeme, buš vidla.
Neka ste se i zasladile i najele.
Majda želim si pizzu već tjednima i mogu ti reći da je ispunila sva moja očekivanja a i kikachi su bill sretni.
Proud super za fotke i šteta kaj nisu za javnost ali bitno da ste vi happy i da ćete imati uspomenu.
Kolica stignete srediti samo polako.
#nemajke još malo pa #majke.
Mladamamica samo polako.. preslatka mi je sva robica. Na slici izgleda veliko ali je majušno 💕.
Idem gledati film i piti radler i jesti chips.
Ovaj moj toliko lupa da se pitam kak će van na čuču ili kroz pupak. Moj muž ne može doć k sebi samo gleda kak trbuh ide 😂😂😂.
Uživajte u ostatku večeri
Kok zaboravih spomenuti njemu šaljem pusice 😘😘😘
😘😘Uživaj u radleru, mužiću,čipsu i Tv 😁😘🤗..btw i moj pokušava kroz pupak van,i to stalno ,sve mi je oko pupka plavo ljubičasto od ispucalih žilica kolko se gura😯
Ena, znas kako moja frendica kaze: 'Sto se razvilo se razvilo, malo pivo ga nece ubit' 😂
27.6. 💙
Ena, znas kako moja frendica kaze: 'Sto se razvilo se razvilo, malo pivo ga nece ubit' 😂
😂😂Ma od tog mu stvarno niš nebu🤣,uživao je😋😋
js uprsvo dosla od sestre i okupala klinca sad cu sebe a nekako mi mrsoo pokrenuti se najela se pizze seka castila vecerom mljac...
mladamamica bas je slaaaatko 😍a ti odmaraj da bolovi produ
barbara dobro sam kontrakcija ima i danas al bila sam dosta u pokretu pa kontam zato
happy aaaaaa mrzim zgaravicu valjda ce te brzo pustit
ivy radler uuuuuu sad bih mi tako fino sjeo 😁
ena neka si ti popila deci deci sigurno je i mihaelu fino 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji