Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    05. Svibanj 2018. 19:23

Ooooo svi se naveliko pripremaju ☺️☺️ 
    baarbaraa jesam,odspavala i prije i nakon ručka 😂 joj,bas je koma s tolikim tabletama 😞 al ajde još malo..
    Happy bas te jako ta žgaravica muči 😞 nadam se da će bar proći bez povraćanja 
    Skoro cijeli dan sam solo pa kratkim vrijeme proučavajući kaj još trebam kupiti 😊 i sve je tak slatko sa ne znam kak ću se odlučiti 🙈 dobro ste se sjetile za plac,moram i ja pogledati da dopunim torbu za rodilište..
    Idem sad smisliti kaj jesti dok se dragi ne vrati doma s pizzom 😁

Mladamamica1911
    05. Svibanj 2018. 19:24

Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem ...al sve pratim😋
    Jucer sam se malo preforsirala i slali su me 3 put po stepenicama na 4 kat po doznake pjeske jer niko nije znao di je ta jebena doktorica 😑 i od jucer me naravno dole sve tolko boli da nemogu ni hodat ni sjedit ni nis 
    Ali bez obzira na to sam dobro krecem sutra prat stvari i sutra slazemoo kinbac 😍

05. Svibanj 2018. 20:00

Mladamamica1911

Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem …al sve pratim😋
    Jucer sam se malo preforsirala i slali su me 3 put po stepenicama na 4 kat po doznake pjeske jer niko nije znao di je ta jebena doktorica 😑 i od jucer me naravno dole sve tolko boli da nemogu ni hodat ni sjedit ni nis
    Ali bez obzira na to sam dobro krecem sutra prat stvari i sutra slazemoo kinbac 😍

Odmori draga,ne forsaj se ,tek si se nedavno digla iz kreveta ,dobro je da se krećeš ak zaboli lezi..evo ja radila večeru i pošto još uvijek jedem stojeći potrajalo je , počeo pritisak dole i boliti ,morala sam legnuti..

pharmamma
    05. Svibanj 2018. 20:05

Mladamamica1911

Bok zenske ja slabo nesto zadnjih dana pisem …al sve pratim😋

Preslatko 😍😍 odmori sad maksimalno da nadoknadiš 

Curke,lidl opet ima neke stvarčice za bebe pa ako kojoj treba https://www.lidl.hr/hr/ponude.htm?id=475&week=2

05. Svibanj 2018. 20:05

Baš sam što bi Proudy rekla nemajka🙃🙃,poslje ovakve večere popila sam deci vina+deci mineralne,gemišt nakon sto godina 🙃🙃,jbt kak je fino sjeo 😂😂

ivymicek
    05. Svibanj 2018. 20:18

Ena moj radler je spreman i čips samo čekam da muž uspava kikache 😂😂😂.
    Vidim pripreme su u punom jeku, neka neka bliže nam se finala 😊.
    Kad vidim da su vam i torbe spremne onda se fakat moram potruditi sljedeći tjedan i svoju spremiti.
    Barbara nadam se da ti je glava bolje. Meni pomogla voda danas se samo natačem. Neka si i shoping nabacila odmah bu bolje a krevetac će stić na vrijeme, buš vidla.
    Neka ste se i zasladile i najele. 
    Majda želim si pizzu već tjednima i mogu ti reći da je ispunila sva moja očekivanja a i kikachi su bill sretni.
    Proud super za fotke i šteta kaj nisu za javnost ali bitno da ste vi happy i da ćete imati uspomenu.
    Kolica stignete srediti samo polako.
    #nemajke još malo pa #majke.
    Mladamamica samo polako.. preslatka mi je sva robica. Na slici izgleda veliko ali je majušno 💕.
    Idem gledati film i piti radler i jesti chips.
    Ovaj moj toliko lupa da se pitam kak će van na čuču ili kroz pupak. Moj muž ne može doć k sebi samo gleda kak trbuh ide 😂😂😂.
    Uživajte u ostatku večeri
    Kok zaboravih spomenuti njemu šaljem pusice 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

05. Svibanj 2018. 20:24

ivymicek

Ena moj radler je spreman i čips samo čekam da muž uspava kikache 😂😂😂.
    Vidim pripreme su u punom jeku, neka neka bliže nam se finala 😊.
    Kad vidim da su vam i torbe spremne onda se fakat moram potruditi sljedeći tjedan i svoju spremiti.
    Barbara nadam se da ti je glava bolje. Meni pomogla voda danas se samo natačem. Neka si i shoping nabacila odmah bu bolje a krevetac će stić na vrijeme, buš vidla.
    Neka ste se i zasladile i najele.
    Majda želim si pizzu već tjednima i mogu ti reći da je ispunila sva moja očekivanja a i kikachi su bill sretni.
    Proud super za fotke i šteta kaj nisu za javnost ali bitno da ste vi happy i da ćete imati uspomenu.
    Kolica stignete srediti samo polako.
    #nemajke još malo pa #majke.
    Mladamamica samo polako.. preslatka mi je sva robica. Na slici izgleda veliko ali je majušno 💕.
    Idem gledati film i piti radler i jesti chips.
    Ovaj moj toliko lupa da se pitam kak će van na čuču ili kroz pupak. Moj muž ne može doć k sebi samo gleda kak trbuh ide 😂😂😂.
    Uživajte u ostatku večeri
    Kok zaboravih spomenuti njemu šaljem pusice 😘😘😘

😘😘Uživaj u radleru, mužiću,čipsu i Tv 😁😘🤗..btw i moj pokušava kroz pupak van,i to stalno ,sve mi je oko pupka plavo ljubičasto od ispucalih žilica kolko se gura😯

HappySeal
    05. Svibanj 2018. 20:39

Ena, znas kako moja frendica kaze: 'Sto se razvilo se razvilo, malo pivo ga nece ubit' 😂

27.6. 💙

05. Svibanj 2018. 20:45

HappySeal

Ena, znas kako moja frendica kaze: 'Sto se razvilo se razvilo, malo pivo ga nece ubit' 😂

😂😂Ma od tog mu stvarno niš nebu🤣,uživao je😋😋

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 20:45

js uprsvo dosla od sestre i okupala klinca sad cu sebe a nekako mi mrsoo pokrenuti se najela se pizze seka castila vecerom mljac...
    mladamamica bas je slaaaatko 😍a ti odmaraj da bolovi produ 
    barbara dobro sam kontrakcija ima i danas al bila sam dosta u pokretu pa kontam zato
    happy aaaaaa mrzim zgaravicu valjda ce te brzo pustit
    ivy radler uuuuuu sad bih mi tako fino sjeo 😁
    ena neka si ti popila deci deci sigurno je i mihaelu fino 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.