Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    05. Svibanj 2018. 16:53

Ena bas je divan krevetić i posteljina 😍😍 obožavam ovu boju ❤️

05. Svibanj 2018. 16:55

ProudMomy

Ena31

Hvala Marija i Proudy☺️😘…ja nisam prala te dijelove kolica 🙃neznam ni kak bi to izvela…nekak si mislim da mu nebude niš…a i stavljati ću tetre ispod njega uvjek..

Ma stavljat cu i ja tetre, al opet cu ja to poskidat i oprat, ja sam nenormalna. 😂😂😂

Nisi nenormalna,dapače to je skroz normalno😘🤗

05. Svibanj 2018. 17:28

pharmamma

Ena bas je divan krevetić i posteljina 😍😍 obožavam ovu boju ❤️

Hvala😘...i ja volim tu boju😁,ima i 2 dekice u toj boji☺️

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 17:47

a ena preslatko je joooooj 😍😍😍
    ja opet uprsvo smazala onaj slambos super kornet navukle ste me 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 17:50

franovamamita

Ne osjecam se krivom! 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    05. Svibanj 2018. 17:55

Dragi ujutro dorucak napravio,večeru ce,bili u zadnjoj nabavci,za curicu,torbu,pupak,kozmetiku,sad smo spremni ..pao je king choc.obsesion,mrak..proud sve je to normalno,ja cu isto makar su nova sve skidivo oprat bez obzira na tetre i dekice,u glavi mirnija🙃☺

Majda23
    05. Svibanj 2018. 18:03

Nez tko je spominjao pizzu ali bas joj zavidim, i ia bi hahaha mi cemo navecer praviti palacinke zapecene u rerni. Ena bravo za krevetic, bas mi se svida 😍 mi cemo za pocetak kolijevku, nudi nam muzeva ujna pa kasnije kinderbet u kojem je jos muz spavao i njegova starija sestra 😁 i ja sam dns na trznici kupila grudnjake za dojiti, nisam znala da su toliko jeftini, 30 kn/kom. Ja sam opremljena za bolnicu, bebo bas i nije hahah polako cemo i to. Kupila sam onu benkicu ili kako se vec kaze dugih rukava, kazu da vecina bolnica traze da se u njima iznesu radi pupka 🤔

04.07. Matija 💜

baarbaraa29
    05. Svibanj 2018. 18:11

Ena izgleda je tvoja glavobolja presla na Ivy i mene! 🤕 Iako ja sam bila u jednom kratkom, brzom shopingu saaaaama i odma nadosla kad sam izasla i kupila nasem malom coeku 🤗 sta sam jos smislila!
    Pharmamma jesi se naspavala? 🙂
    Franova, Happy jeste vi sta bolje? Kontrakcije, zgaravica..nestale?
    Ena naaaaapokon krevetic! 😊 Presladak je! Sad samo jos fali mali spavac!
    Sve postaje stvarnije..svi se opremamo! 😬😇

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

05. Svibanj 2018. 18:13

franovamamita

Tnx😘😘Ja budem si ga sutra kupila kad idem na kavu s m i kumicom ujutro 🤤 jer me maltretirate tu s njim,sline mi cure😂😂🤤🤤🤤

05. Svibanj 2018. 18:17

baarbaraa29

Ena izgleda je tvoja glavobolja presla na Ivy i mene! 🤕 Iako ja sam bila u jednom kratkom, brzom shopingu saaaaama i odma nadosla kad sam izasla i kupila nasem malom coeku 🤗 sta sam jos smislila!
    Pharmamma jesi se naspavala? 🙂
    Franova, Happy jeste vi sta bolje? Kontrakcije, zgaravica..nestale?
    Ena naaaaapokon krevetic! 😊 Presladak je! Sad samo jos fali mali spavac!
    Sve postaje stvarnije..svi se opremamo! 😬😇

Puj puj iš iš iš glupe glavobolje od mojih klokanica😘😘😘😘😘...nek si izašla malo u shoping za mirniju dušu al nemoj puno😘.
    Da😀😀,to sam rekla m danas da sve postaje stvarnije,točno tim riječima☺️🤗😘😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.