Tinchy nije stvar u tome hoce oni tebi dat, mogu ti ju uvijek dat, ako cemo tako, al ne bu primila. Evo proljetnica rodila prije 3tj u viogradskoj, dosla 7cm otvorena i nisu joj dali epiduralnu. Tak da otom potom hoce li, da tako kazem, potrosit epi na nekoga kome gotovo sigurno nece primit. Svasta oni ispricaju na tecaju, ali u praksi nije sve bas tako.
I jbg dok pisem ovo sve drugo zaboravim, kasno mi je.
Laku noc klokanice 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da, Barbara, baby vjesalice sam u Kiku kupila. 😉
Sad stvarno laku noc.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Budna sam od pol 4 i ne mogu spavati 😱😭
Dan bu mi koma ocito.
A ja sam preovisna o sladoledu 😋 Tata I ja sami pojedemo cijelu kutiju svaki dan po ljeti, e vec sam mu rekla da ove godine ce morati suosjecati sa mnom 😋
Inace, jucer sam se prepala. Bebolino je uvijek lud navecer, ono od 9 na dalje... Jucer je grmilo ludacki kod nas od pol 9 do ko zna kad. Oko pol 11 sam zaspala, a od njega ni udarca. Sad kaj je to bilo?! 😱
Al sad mi se javlja skroz. Budni je sa mnom 😋

26.8. Ivan 💙💙
Jutro zenskice :) Ugodan vikend zelim :D mi smo danas trebali na svadbicu , ali ne idemo posto se ja moram krevetca drzat 😁😁 a i iskreno nikako mi se nebi dalo po ovom vremenu 🤮🤮 Ja sam zakljucila da ja jedem od dosade jer kad se zabavljam , pricam s nekim il nesto ni ne pomislim na hranu 🤣🤣

Dobro jutro klokanice😁😘...ugodan vikend vam želim,bez bolova,problema i ostalih poteškoća 😁😀😘😍🤗
lijep pozdrav mame :) čitam vas, ali nisam pisala od moje zadnje kontrole. danas sam 25+5. moja bebica mi se lijepo javlja. raste mi samo buša i sve je ok. uzimam centravit prenatal. kontrola je u utorak. ali, noćas sam imala stravične grčeve u listovima i stopalima. toliko jake da sam morala iz kreveta ustat i malo prohodat da prođe. šta ste uzimale za grčeve? mi danas idemo na krizmu, vama ugodan vikend želim. :)

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Dobro jutro kokani.
Ja kao danas malo bolje, ne bolk grlo i uho ali nos začepljen pa boli glava.
Spavala tak tak ali dobro.
Želim vam svima ugodan vikend. Mi danas pizzu za ručak (ne pečem, naručujem 😂 jer vikendom se ne kuha).
Aknes dobro da ste dobro. Kažu magnezij za grčeve 😊.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
lijep pozdrav mame :) čitam vas, ali nisam pisala od moje zadnje kontrole. danas sam 25+5. moja bebica mi se lijepo javlja. raste mi samo buša i sve je ok. uzimam centravit prenatal. kontrola je u utorak. ali, noćas sam imala stravične grčeve u listovima i stopalima. toliko jake da sam morala iz kreveta ustat i malo prohodat da prođe. šta ste uzimale za grčeve? mi danas idemo na krizmu, vama ugodan vikend želim. :)
Super da ste dobro ti i beba,samo napreduje😘,protiv grčeva je magnezij onaj iz ljekarne najbolje ,nekako ne vjerujem ovima iz dm ili trgovine..ja sam pila i nisam imala grčeve,sad ga više nesmijem pa me znaju grčevi u nogama zezati ujutro al nema pomoći☺️. Uživajte na krizmi,fino papajte i samo laganini😀
Dobro jutro kokani.
Ja kao danas malo bolje, ne bolk grlo i uho ali nos začepljen pa boli glava.
Spavala tak tak ali dobro.
Želim vam svima ugodan vikend. Mi danas pizzu za ručak (ne pečem, naručujem 😂 jer vikendom se ne kuha).
Aknes dobro da ste dobro. Kažu magnezij za grčeve 😊.
Tipkale u isto vrijeme pa nisam vidjela tvoj post ,super da je bar grlo i uho bolje ,inhaliraj nosić da se odčepi i lupocetaj se ,nemoj trpiti. Bravo za ručak,kod mene bude svekrva kuhala,neznam još kaj ...idem nekaj tražit za doručak 😂😋
Pozdrav ženice.. Nova sam i ne zam je li se ranije pisalo, ali zanima me šta bi bilo najprikladnije obuću bebi za izlazak iz rodilišta?! Termin je 17.06., dakle ljetna beba u gradu na moru.
Slušam razne savijete, tipa "svakako kapicu na glavu (onu pamučnu) i sl. Pomoć molim :D
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji