Dobro jutro klokanice😁😘...ugodan vikend vam želim,bez bolova,problema i ostalih poteškoća 😁😀😘😍🤗
lijep pozdrav mame :) čitam vas, ali nisam pisala od moje zadnje kontrole. danas sam 25+5. moja bebica mi se lijepo javlja. raste mi samo buša i sve je ok. uzimam centravit prenatal. kontrola je u utorak. ali, noćas sam imala stravične grčeve u listovima i stopalima. toliko jake da sam morala iz kreveta ustat i malo prohodat da prođe. šta ste uzimale za grčeve? mi danas idemo na krizmu, vama ugodan vikend želim. :)
🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
Dobro jutro kokani.
Ja kao danas malo bolje, ne bolk grlo i uho ali nos začepljen pa boli glava.
Spavala tak tak ali dobro.
Želim vam svima ugodan vikend. Mi danas pizzu za ručak (ne pečem, naručujem 😂 jer vikendom se ne kuha).
Aknes dobro da ste dobro. Kažu magnezij za grčeve 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
lijep pozdrav mame :) čitam vas, ali nisam pisala od moje zadnje kontrole. danas sam 25+5. moja bebica mi se lijepo javlja. raste mi samo buša i sve je ok. uzimam centravit prenatal. kontrola je u utorak. ali, noćas sam imala stravične grčeve u listovima i stopalima. toliko jake da sam morala iz kreveta ustat i malo prohodat da prođe. šta ste uzimale za grčeve? mi danas idemo na krizmu, vama ugodan vikend želim. :)
Super da ste dobro ti i beba,samo napreduje😘,protiv grčeva je magnezij onaj iz ljekarne najbolje ,nekako ne vjerujem ovima iz dm ili trgovine..ja sam pila i nisam imala grčeve,sad ga više nesmijem pa me znaju grčevi u nogama zezati ujutro al nema pomoći☺️. Uživajte na krizmi,fino papajte i samo laganini😀
Dobro jutro kokani.
Ja kao danas malo bolje, ne bolk grlo i uho ali nos začepljen pa boli glava.
Spavala tak tak ali dobro.
Želim vam svima ugodan vikend. Mi danas pizzu za ručak (ne pečem, naručujem 😂 jer vikendom se ne kuha).
Aknes dobro da ste dobro. Kažu magnezij za grčeve 😊.
Tipkale u isto vrijeme pa nisam vidjela tvoj post ,super da je bar grlo i uho bolje ,inhaliraj nosić da se odčepi i lupocetaj se ,nemoj trpiti. Bravo za ručak,kod mene bude svekrva kuhala,neznam još kaj ...idem nekaj tražit za doručak 😂😋
Pozdrav ženice.. Nova sam i ne zam je li se ranije pisalo, ali zanima me šta bi bilo najprikladnije obuću bebi za izlazak iz rodilišta?! Termin je 17.06., dakle ljetna beba u gradu na moru.
Slušam razne savijete, tipa "svakako kapicu na glavu (onu pamučnu) i sl. Pomoć molim :D
Jutro svima! Jedva sam se probudila danas,navecer nikako zaspati od one grmljavine..još sad mi se oči samo sklapaju
mina najvjerojatnije su gljivice nakon antibiotika,nazovi gin pa da ti pošalje rp
aknes probaj magnezij za grčeve
Mislim da sad idem spavat dalje do ručka 😂😂
Pozdrav ženice.. Nova sam i ne zam je li se ranije pisalo, ali zanima me šta bi bilo najprikladnije obuću bebi za izlazak iz rodilišta?! Termin je 17.06., dakle ljetna beba u gradu na moru.
Slušam razne savijete, tipa "svakako kapicu na glavu (onu pamučnu) i sl. Pomoć molim :D
Pozdrav pčelice Maja😀,eto ima ovdje mamica koje već imaju kikache pa će te bolje savjetovati ,uglavnom i meni rekli bebu u dugačko obući i s kapicom,ponijeti i pamučne rukavice (zbog noktića da se beba ne izgrebe)(29.5. termin)
ja sam pripremila : bodi bez rukava , tajcice , laganu majcicu gore , kapicu , carapice , pa cu vidjet kakvo ce vrijeme bit jos i kolko ce bit vruce taj dan ☺️☺️ Znat cu kroz dva tjedna kad idem rodit nadam se 😆
Jutro!
Evo i mi se probudili. Ok sam spavala, samo jedno pisanje.
Maja Pcelica, i u 7. I 8. Mj bebe iz rodilista izlaze s kapicama i u dugackom, one su male i ne mogu kontrolirati tjelesnu temperaturu, plus ne krecu se, prvo vrijeme trebaju biti u dugackom, s vremenom procijenis kada je tvoje dijete spremno da ga se ipak razgoliti malo.
Aknes, za grceve svakako magnezij kako su cure vec rekle!
Ivy nadam se da si mi bolje danas! 😘
Pharma laku noc 😂😂😂😂
Ena 😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji