Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    05. Svibanj 2018. 10:08

Jutro svima! Jedva sam se probudila danas,navecer nikako zaspati od one grmljavine..još sad mi se oči samo sklapaju
    mina najvjerojatnije su gljivice nakon antibiotika,nazovi gin pa da ti pošalje rp 
    aknes probaj magnezij za grčeve 
    Mislim da sad idem spavat dalje do ručka 😂😂

05. Svibanj 2018. 10:27

Maja pčelica

Pozdrav ženice.. Nova sam i ne zam je li se ranije pisalo, ali zanima me šta bi bilo najprikladnije obuću bebi za izlazak iz rodilišta?! Termin je 17.06., dakle ljetna beba u gradu na moru.
    Slušam razne savijete, tipa "svakako kapicu na glavu (onu pamučnu) i sl. Pomoć molim :D

Pozdrav pčelice Maja😀,eto ima ovdje mamica koje već imaju kikache pa će te bolje savjetovati ,uglavnom i meni rekli bebu u dugačko obući i s kapicom,ponijeti i pamučne rukavice (zbog noktića da se beba ne izgrebe)(29.5. termin)

bojana27
    05. Svibanj 2018. 10:31

ja sam pripremila : bodi bez rukava , tajcice , laganu majcicu gore , kapicu , carapice , pa cu vidjet kakvo ce vrijeme bit jos i kolko ce bit vruce taj dan ☺️☺️ Znat cu kroz dva tjedna kad idem rodit nadam se 😆

05. Svibanj 2018. 10:32

Jutro!
    Evo i mi se probudili. Ok sam spavala,  samo jedno pisanje.
    Maja Pcelica,  i u 7. I 8. Mj bebe iz rodilista izlaze s kapicama i u dugackom,  one su male i ne mogu kontrolirati tjelesnu temperaturu,  plus ne krecu se,  prvo vrijeme trebaju biti u dugackom,  s vremenom procijenis kada je tvoje dijete spremno da ga se ipak razgoliti malo.
    Aknes,  za grceve svakako magnezij kako su cure vec rekle! 
    Ivy nadam se da si mi bolje danas! 😘
    Pharma laku noc 😂😂😂😂
    Ena 😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 10:41

dan cure 
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu...isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce...i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije...
    procitam kasnije sve 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 10:55

franovamamita

dan cure
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu…isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce…i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije…
    procitam kasnije sve 😙😙😙

Zao mi je kaj se nisi naspavala,  sad nakon rucka nadoknadi 😉.
    😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 11:08

ivy drago mi je da ti je bolje 😙😙
    pharm i ja cu zaleci malo
    proud 😙😙😙
    ena jel bila kisa kod vas ? se drze tresnje nisu stradale? 😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 11:11

franovamamita

dan cure
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu…isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce…i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije…
    procitam kasnije sve 😙😙😙

Ajooj micica,spavaj popodne ako uspiješ😘...super za shoping 😀. I mene danas kontrakcije od jutra al nisu nešto extra bolne pa se ne obazirem zasad ,i bebo je jako aktivan pa ih možda on izaziva..

05. Svibanj 2018. 11:13

franovamamita

ivy drago mi je da ti je bolje 😙😙
    pharm i ja cu zaleci malo
    proud 😙😙😙
    ena jel bila kisa kod vas ? se drze tresnje nisu stradale? 😂😂😂

Bilo je kiše i grmljavine al hvala Bogu nije bilo tuče,trešnjice se drže😍😋,i danas oblačno nešto.. 

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 12:08

super za tresnjice ena  a i za kontrakcije ne brini zeno na kraju si sad a pogotovo ako ih on svojim pokretom izazove 😙😙😙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI