Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    franovamamita
    05. Svibanj 2018. 10:41

dan cure 
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu...isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce...i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije...
    procitam kasnije sve 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 10:55

franovamamita

dan cure
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu…isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce…i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije…
    procitam kasnije sve 😙😙😙

Zao mi je kaj se nisi naspavala,  sad nakon rucka nadoknadi 😉.
    😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 11:08

ivy drago mi je da ti je bolje 😙😙
    pharm i ja cu zaleci malo
    proud 😙😙😙
    ena jel bila kisa kod vas ? se drze tresnje nisu stradale? 😂😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

05. Svibanj 2018. 11:11

franovamamita

dan cure
    kako glupa noc zaspala poslije 2 i u pol 6 oci ko sova i ne mogu vise zaspati eee premorena sam jedva gledam a ne mogu…isla u grad do pijace odmah oko 7 sad dosla kupila spavacicu,grudnjak,top,gace,papuce…i crknuta sam uzasno mi je zoviti se bas me knda peru kontrakcije…
    procitam kasnije sve 😙😙😙

Ajooj micica,spavaj popodne ako uspiješ😘...super za shoping 😀. I mene danas kontrakcije od jutra al nisu nešto extra bolne pa se ne obazirem zasad ,i bebo je jako aktivan pa ih možda on izaziva..

05. Svibanj 2018. 11:13

franovamamita

ivy drago mi je da ti je bolje 😙😙
    pharm i ja cu zaleci malo
    proud 😙😙😙
    ena jel bila kisa kod vas ? se drze tresnje nisu stradale? 😂😂😂

Bilo je kiše i grmljavine al hvala Bogu nije bilo tuče,trešnjice se drže😍😋,i danas oblačno nešto.. 

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 12:08

super za tresnjice ena  a i za kontrakcije ne brini zeno na kraju si sad a pogotovo ako ih on svojim pokretom izazove 😙😙😙

HappySeal
    05. Svibanj 2018. 12:16

Cure koje ate vec mame,

Mozete li napisati sta sve treba za njegu pupka? Vidim da svatko ima svoju politiku, pa cisto da se pripremim. 

Mene opet muci zgaravica. Sinoc povracala. Sva sreva da sam natukla kila ranije pa mali ima zaliha za vuci jer ovo je uzas 🤕

27.6. 💙

ivymicek
    05. Svibanj 2018. 12:19

Maja Pčelica meni bila patronažna neki dan i baš sam je pitala kako obući kikacha. Tanki pamučni bodi (dugi), pamučne hlačice, tanke čarapice. Ako bude toplo ovak kak je bilo sad a kad će biti vručije bodi kratkih rukava. 
    Uh bolje bolje sam. Malo još to šmrkanje i umor ali bitno da niš ne boli. Samo ovih dana jako gladna valjda ja ko Bojana čim mi dosadno na hranu mislim. 
    Franova bravo za shoping ja slj tj slažem torbu pa ću vidjeti što mi nedostaje. Nakon ručka ti i malac u krpe i čorkica.
    Ena super da je trešnja živa 😊.
    Mi pojeli pizzu i ovaj moj štuca ali meni skroz odozada, skoro u kuku/zdjelici 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    05. Svibanj 2018. 12:35

ivy moj dsnas kad je stuccao osjetila sam skroz nisko onak u cucici aaaa cuda. osjecaj
    happy sterilne gaze,mrezicai onaj prasak tyrosur 

ivymicek
    05. Svibanj 2018. 12:36

HappySeal

Cure koje ate vec mame,

Mozete li napisati sta sve treba za njegu pupka? Vidim da svatko ima svoju politiku, pa cisto da se pripremim.

Mene opet muci zgaravica. Sinoc povracala. Sva sreva da sam natukla kila ranije pa mali ima zaliha za vuci jer ovo je uzas 🤕

Meni je za pupak patronažna rekla samo octanisept i štapići za uši. Ako će biti mokar pupak onda ćemo kupiti tyrosur prah ali mi je naglasila da nije potreban odmah. Etogac 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.