Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    03. Svibanj 2018. 18:04

franovamamita

aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 Dakle umirem 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Svibanj 2018. 18:22

franovamamita

aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂Veliš jedite oči kad guzica nemože😂😂😂😂( to je iz nekog vica)...mmm,a ja bi sad ovu tvoju salatu Franovamamita 😋😋😋😋

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 18:33

I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 18:35

A ja cekam mamu kaj donese nekaj za jesti... Kad ona radi, mi si pecemo jaja za rucak. Nemam nikaj doma pa cekam. Još jedan sat negde 😋

26.8. Ivan 💙💙

• mandrina
    03. Svibanj 2018. 18:46

pharmamma

I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂

i odmah i malo kasnije

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 19:03

mandrina

pharmamma

i odmah i malo kasnije

Jednog sam pojela,taman je jos jedan u škrinji 😂😂

• mandrina
    03. Svibanj 2018. 19:11

pharmamma

Jednog sam pojela,taman je jos jedan u škrinji 😂😂

great minds think alike

03. Svibanj 2018. 20:11

Marijaa,  morat cu se ne sloziti s gospodinom doktorom! Ja sam se otvorila uz strogo mirovanje,  terapiju,  bez ikakvih bolova i krvarenja. To apsolutno nije istina.
    Stovise nitko koga znam sa mojom dijagnozom nije ima takvr simptome kod otvaranja i sve cure redom su se otvorile da toga nisu bile svjesne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

03. Svibanj 2018. 20:13

E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
    Ako niste,  probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline,  ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

03. Svibanj 2018. 20:18

ProudMomy

E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
    Ako niste, probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline, ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!

Jesam draga ,probala i oduševila se ,jest da sam ga jela cca 45min jer je ogroman ali kombinacija čokolade,burbon vanilije i preljeva od višnje baš sex😋😋😘😘,i još onaj kornet ko slatki,mraak..uf..sad bi ga🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.