aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂 Dakle umirem 😂😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂Veliš jedite oči kad guzica nemože😂😂😂😂( to je iz nekog vica)...mmm,a ja bi sad ovu tvoju salatu Franovamamita 😋😋😋😋
I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂
A ja cekam mamu kaj donese nekaj za jesti... Kad ona radi, mi si pecemo jaja za rucak. Nemam nikaj doma pa cekam. Još jedan sat negde 😋
26.8. Ivan 💙💙
I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂
i odmah i malo kasnije
i odmah i malo kasnije
Jednog sam pojela,taman je jos jedan u škrinji 😂😂
Jednog sam pojela,taman je jos jedan u škrinji 😂😂
great minds think alike
Marijaa, morat cu se ne sloziti s gospodinom doktorom! Ja sam se otvorila uz strogo mirovanje, terapiju, bez ikakvih bolova i krvarenja. To apsolutno nije istina.
Stovise nitko koga znam sa mojom dijagnozom nije ima takvr simptome kod otvaranja i sve cure redom su se otvorile da toga nisu bile svjesne.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
Ako niste, probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline, ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
Ako niste, probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline, ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!
Jesam draga ,probala i oduševila se ,jest da sam ga jela cca 45min jer je ogroman ali kombinacija čokolade,burbon vanilije i preljeva od višnje baš sex😋😋😘😘,i još onaj kornet ko slatki,mraak..uf..sad bi ga🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji