Ja napravila salaticu vocnu i izgleda da mu se sviđa
Ovo se i meni sviđa 😃 jedva čekam jagode i tresnje 🍓🍓🍓🍓
Ena, opće nisam tak razmisljala 😋 a tatek je vec rekel da je po tome na njega 😋

26.8. Ivan 💙💙
Ja napravila salaticu vocnu i izgleda da mu se sviđa
Njamiiiii 😍😍 moram si i ja malo kasnije složiti ovak nešto..treba beba fruktoze,možda se zbuca malo hehehe

aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo...nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂 Dakle umirem 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo…nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂Veliš jedite oči kad guzica nemože😂😂😂😂( to je iz nekog vica)...mmm,a ja bi sad ovu tvoju salatu Franovamamita 😋😋😋😋
I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂

A ja cekam mamu kaj donese nekaj za jesti... Kad ona radi, mi si pecemo jaja za rucak. Nemam nikaj doma pa cekam. Još jedan sat negde 😋

26.8. Ivan 💙💙
I ja se najela,ispekla si malo piletine i mladog krumpira,paradajzek uz to..i sad razmišljam dal pojesti sladoled odmah il malo kasnije 😂
i odmah i malo kasnije

i odmah i malo kasnije
Jednog sam pojela,taman je jos jedan u škrinji 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji