Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2018. 12:01

ivymicek

Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
    Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
    Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
    Siroti naši oni bi nas idmah sporodili.
    Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
    Hvala svima na željama za ozdravljenje 😘😘😘.
    Evo nas bubanih u 35 tt valjda na +8 još uvijek 😂.

Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy...jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 12:06

Ena31

ivymicek

Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
    Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
    Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
    Siroti naši oni bi nas idmah sporodili.
    Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
    Hvala svima na željama za ozdravljenje 😘😘😘.
    Evo nas bubanih u 35 tt valjda na +8 još uvijek 😂.

Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy…jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬

Ajme da 😌😌😌. Još malo i čekamo prvu bebicu 💕💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 12:08

Ivy ljepotica,  bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
    I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
    Ja citam jutros neki clanak,  38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 12:10

ProudMomy

Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
    Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
    Ma možemo mi to 💕.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    04. Svibanj 2018. 12:20

Mozete vi to, uskoro cete dokazati 😃
    Ja sam svojem dala zabranu, jos 13 tjedana nesme van i ima da me slusa 😋
    Ivy, lijepa busica, loptica 😃
    Ena, onda T-com ima kerifeke 😱😋
    Franova, kontrakcije iskljuci do daljnjega 😭😭😱😱 drzi se!

26.8. Ivan 💙💙

04. Svibanj 2018. 12:21

ivymicek

ProudMomy

Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
    Ma možemo mi to 💕.

I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂...ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 12:25

ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
    mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja...😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 12:27

Ena31

ivymicek

ProudMomy

Ma možemo mi to 💕.

I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂…ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣

Znaš kaj ću ti reć ja sam prvi put umirala od straha do samog dana poroda. Kada je on došao ja sam bila smirena i nekako sretna što počinje 😊. Mislim, brzo sam se predomislila kad me krenulo boliti ali mi je nakon epiduralne opet bilo dobro 😂. Držim fige da bude lakše nego što si mislimo, barem malo lakše.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    04. Svibanj 2018. 12:28

procitala i rasplakala se 😢😢😢😢
    http://www.mojpedijatar.co.rs/pismo-mom-prvencu-moja-ljubav-prema-tebi-se-nikada-nece-promeniti/

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 12:29

franovamamita

ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
    mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja…😯

Ja ću te ovako utjwšiti. Moj drugi porod je bio san snova. Nakon što sam rodila rekla sam babici ajme ja bih ovako mogla 100 puta 😊. Držim fige da bude puno puno lakši 💕.
    Mene je najviše strah indukcije. Moj prvi porod je bio indukcija i točno se vidjela spremnost bebe za izlazak. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI