Mozete vi to, uskoro cete dokazati 😃
Ja sam svojem dala zabranu, jos 13 tjedana nesme van i ima da me slusa 😋
Ivy, lijepa busica, loptica 😃
Ena, onda T-com ima kerifeke 😱😋
Franova, kontrakcije iskljuci do daljnjega 😭😭😱😱 drzi se!
26.8. Ivan 💙💙
Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
Ma možemo mi to 💕.
I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂...ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣
ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja...😯
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
Ma možemo mi to 💕.
I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂…ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣
Znaš kaj ću ti reć ja sam prvi put umirala od straha do samog dana poroda. Kada je on došao ja sam bila smirena i nekako sretna što počinje 😊. Mislim, brzo sam se predomislila kad me krenulo boliti ali mi je nakon epiduralne opet bilo dobro 😂. Držim fige da bude lakše nego što si mislimo, barem malo lakše.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
procitala i rasplakala se 😢😢😢😢
http://www.mojpedijatar.co.rs/pismo-mom-prvencu-moja-ljubav-prema-tebi-se-nikada-nece-promeniti/
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja…😯
Ja ću te ovako utjwšiti. Moj drugi porod je bio san snova. Nakon što sam rodila rekla sam babici ajme ja bih ovako mogla 100 puta 😊. Držim fige da bude puno puno lakši 💕.
Mene je najviše strah indukcije. Moj prvi porod je bio indukcija i točno se vidjela spremnost bebe za izlazak.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
http://www.mojpedijatar.co.rs/pismo-mom-prvencu-moja-ljubav-prema-tebi-se-nikada-nece-promeniti/
Nisam htjela čitati. Predomislila se i sad se cmoljim 😭😭😭😭😭
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Nisam htjela čitati. Predomislila se i sad se cmoljim 😭😭😭😭😭
a jbt kako hormoni rade 😢😢😢😢😢 a ja cvilim i jedem vrel burek a majko mila 😂😂😂😂😂😂
Dan cure! Danas sam obavila OGTT i hvala Bogu nije mi bilo slabo.Ovih dana smo malo šopingirali za bebicu. Danas mi je svekrva kupila komodicu s kadicom i odjeću za bebu dok idemo iz bolnice. Još nemam sve ali polako, imam još vremena.
Prodavačica u tom dućanu me toliko iznervirala da sam jedva čekala da izađem van. Pokazuje ona meni bodiće,kompletiće i tako neke stvarčice i počne ona meni. Obavezno moraš imati benkice dok ideš iz bolnice,dijete ni slučajno nesmije biti obučeno u bodi kratkih rukava dok ide iz bolnice kao zbog cirkulacije,njima nije vruče. Nabija mi na nos rukavice da se dijete ne izgrebe po licu. Ono koji k? Pa jbt nisam mutava.Žena je starija ali to me toliko odbilo i iznerviralo da na kraju nisamm znala više koji bodi da uzmem, niti kaj mi još sve treba. Užas!
Sljedeći četvrtak idem na pregled.
Šaljem vam pozitivne vibre i uživajte!
💖 Nikol -12.08.2018💖
a za porod hvala ti draga ivy prvi je bio 17h trudova od toga 7h na stolu i dripu...a veci mi je cak strah zbog prosle godine kad sam morala roditi u 17tt i 15sati dobivala umjestne trudove izazvane nekim tabletama pod jezik pa sam jedva ziva ostala...
ali samo molim se bogu da se beba rodi ziva i zdrava sve cemo izdrzati ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji