Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
Siroti naši oni bi nas idmah sporodili.
Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
Hvala svima na željama za ozdravljenje 😘😘😘.
Evo nas bubanih u 35 tt valjda na +8 još uvijek 😂.
Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy...jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬
Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
Siroti naši oni bi nas idmah sporodili.
Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
Hvala svima na željama za ozdravljenje 😘😘😘.
Evo nas bubanih u 35 tt valjda na +8 još uvijek 😂.
Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy…jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬
Ajme da 😌😌😌. Još malo i čekamo prvu bebicu 💕💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
Ma možemo mi to 💕.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mozete vi to, uskoro cete dokazati 😃
Ja sam svojem dala zabranu, jos 13 tjedana nesme van i ima da me slusa 😋
Ivy, lijepa busica, loptica 😃
Ena, onda T-com ima kerifeke 😱😋
Franova, kontrakcije iskljuci do daljnjega 😭😭😱😱 drzi se!

26.8. Ivan 💙💙
😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
Ma možemo mi to 💕.
I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂...ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣
ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja...😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ma možemo mi to 💕.
I ja se uvjeravam da sam spremna i da se ne bojim😂😂…ali sam svjesna da lažem sama sebi i da je to samo predstava😂,kad dođe vrijeme vjerojatno ću se uz to kaj će mi puknut vodenjak(ak bum imala sreće😂) i upiškit od straha 😂😂🤣
Znaš kaj ću ti reć ja sam prvi put umirala od straha do samog dana poroda. Kada je on došao ja sam bila smirena i nekako sretna što počinje 😊. Mislim, brzo sam se predomislila kad me krenulo boliti ali mi je nakon epiduralne opet bilo dobro 😂. Držim fige da bude lakše nego što si mislimo, barem malo lakše.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
procitala i rasplakala se 😢😢😢😢
http://www.mojpedijatar.co.rs/pismo-mom-prvencu-moja-ljubav-prema-tebi-se-nikada-nece-promeniti/

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ivy divna si mi i ti i buso 😍😍😍😍😍
mene sve vise hvata panika zbog poroda ali valjds je red da sad lakse rodim ne? uzasno se bojim bez zezanja…😯
Ja ću te ovako utjwšiti. Moj drugi porod je bio san snova. Nakon što sam rodila rekla sam babici ajme ja bih ovako mogla 100 puta 😊. Držim fige da bude puno puno lakši 💕.
Mene je najviše strah indukcije. Moj prvi porod je bio indukcija i točno se vidjela spremnost bebe za izlazak.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji