Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    03. Svibanj 2018. 12:07

Nadam se da se nece povijest ponovit,to te bas iscrpi

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 12:38

Jama divana okrugla busika. Da, da i meni počinje smetati nekak teže zavežem tene ilimse po nešto sagnem 😂.
    Nivami rastete, totalno ste slatki 💕.
    Proud divna kao i uvijek i ti i bushika i tvojih 6 kg 😍.
    Bez obzira na to kaj se loše osjećaš fakat izgledaš će će.
    Ena bitno da je bolje 💕💕
    Pharma bitno da je prirast tu i da nema većih odstupanja.
    Netko je pitao kad će se naspavati jao budemo jednog dana, valjda 😂.
    Meni bila patronažna. Stara mi otišla u penziju pa je nova došla na upoznavanje. Mjerila mi tlak i šećer (nakon doručka 5.4 ja happy). Porazgovarale kaj sve treba za bebu i kam je oblačiti. Skroz je simpa tak da sam happy.
    Eto idem jesti jer sam već gladna s idem gledati i svake min jedna beba 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Svibanj 2018. 12:48

ivymicek

Jama divana okrugla busika. Da, da i meni počinje smetati nekak teže zavežem tene ilimse po nešto sagnem 😂.
    Nivami rastete, totalno ste slatki 💕.
    Proud divna kao i uvijek i ti i bushika i tvojih 6 kg 😍.
    Bez obzira na to kaj se loše osjećaš fakat izgledaš će će.
    Ena bitno da je bolje 💕💕
    Pharma bitno da je prirast tu i da nema većih odstupanja.
    Netko je pitao kad će se naspavati jao budemo jednog dana, valjda 😂.
    Meni bila patronažna. Stara mi otišla u penziju pa je nova došla na upoznavanje. Mjerila mi tlak i šećer (nakon doručka 5.4 ja happy). Porazgovarale kaj sve treba za bebu i kam je oblačiti. Skroz je simpa tak da sam happy.
    Eto idem jesti jer sam već gladna s idem gledati i svake min jedna beba 😊

Uf..i ja to gledam sad 😲😲😬😬😬

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 12:54

Jama bušica prekrasna pravilna okrugla 😍😍😍
    Proud super zgledaš. Tebi je tih 6kg samo u trbuhu, ostatak tijela ti se nije mijenjao od početka. 👍
    Nivami lijepo napreduje slatka buša 😊

Ja ne mogu dočekati da rodim i da se naspavam na leđima i trbuhu ko čovjek. Tome se osim bebaču najviše veselim 👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

mamica1985
    03. Svibanj 2018. 13:05

Pharma - bitno da ima prirast

Ja isto jedva cekam da rodim i zaspem na trbuhu k'o covjek 😂 ali kad se sjetim da zbog naotecenih cica nisam mogla jos bar mjesec dana na trbuh dok se dojenje nije unormalilo.. 

03. Svibanj 2018. 13:06

Nije ovo emisija za nas koje nismo rodile prije😯😯😣🤨🤔🤨😫😂😂😂😂

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 13:08

Ajme vridnih zena! Raspisale se.. Ajmo redom!
    Mandrina nije ti losa utjeha 😋
    Ena napokon d ti je lakse! Znam kak glavobolja zna strasno iscrpit!! Odmaraj danas makar te i popustilo!
    Pharmamma bitno da raste! Jednostavno sitnija beba! Pa samo kad bi se mi ovdje poredale kakvih nas ima. I izvan trudnoce, a i sad u trudnoci! Svako je poseban pa i tvoja bebica isto! Samo ti fino papaj, legi i bit ce to dobro!
    Eo gledaj Proud, Jamu i nivami! Btw.cure 😍😍😍🤗Svaka drugacija i prelijepa! 
    Ivymicek kak to da ti dolazi patronazna? Mislim, zasto?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 13:16

E da! I mi bili kod dr. 🤦🏻‍♀️
    Mr. C je 3,3cm, beba 1781g, kaze da po ctg-u, po njegovim otkucajima vidi da ne pijem dosta vode..kako,  pojma nemam, al ajde povecat cemo i to.. Iiiii to je to! Ja sretna! 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 13:18

baarbaraa29

Ajme vridnih zena! Raspisale se.. Ajmo redom!
    Mandrina nije ti losa utjeha 😋
    Ena napokon d ti je lakse! Znam kak glavobolja zna strasno iscrpit!! Odmaraj danas makar te i popustilo!
    Pharmamma bitno da raste! Jednostavno sitnija beba! Pa samo kad bi se mi ovdje poredale kakvih nas ima. I izvan trudnoce, a i sad u trudnoci! Svako je poseban pa i tvoja bebica isto! Samo ti fino papaj, legi i bit ce to dobro!
    Eo gledaj Proud, Jamu i nivami! Btw.cure 😍😍😍🤗Svaka drugacija i prelijepa!
    Ivymicek kak to da ti dolazi patronazna? Mislim, zasto?

Moja stara patronažna otišla u penziju pa da se upoznamo. Neke patronažne tak rade dodu u posjetu da vide trudnicu ako je prva beba znaju pogledati sve što mama ima i da li što nedostaje. Uglavnom jako je draga i baš mi je drago što je došla. U prve dvihe trudnoće patronažna mi je došla tek kad sam rodila.
    Ena ma no sikiriki... Svaka žena drugačije doživo porod i trudove. 😘😘😘 Šaljem ohrabrenje 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 13:20

baarbaraa29

E da! I mi bili kod dr. 🤦🏻‍♀️
    Mr. C je 3,3cm, beba 1781g, kaze da po ctg-u, po njegovim otkucajima vidi da ne pijem dosta vode..kako, pojma nemam, al ajde povecat cemo i to.. Iiiii to je to! Ja sretna! 😊

Ooo odlično za gospon cerviksa. A ništa mama pij vode.. a i bebo i a lijepw grame bravo vas dva 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI