Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    03. Svibanj 2018. 13:05

Pharma - bitno da ima prirast

Ja isto jedva cekam da rodim i zaspem na trbuhu k'o covjek 😂 ali kad se sjetim da zbog naotecenih cica nisam mogla jos bar mjesec dana na trbuh dok se dojenje nije unormalilo.. 

03. Svibanj 2018. 13:06

Nije ovo emisija za nas koje nismo rodile prije😯😯😣🤨🤔🤨😫😂😂😂😂

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 13:08

Ajme vridnih zena! Raspisale se.. Ajmo redom!
    Mandrina nije ti losa utjeha 😋
    Ena napokon d ti je lakse! Znam kak glavobolja zna strasno iscrpit!! Odmaraj danas makar te i popustilo!
    Pharmamma bitno da raste! Jednostavno sitnija beba! Pa samo kad bi se mi ovdje poredale kakvih nas ima. I izvan trudnoce, a i sad u trudnoci! Svako je poseban pa i tvoja bebica isto! Samo ti fino papaj, legi i bit ce to dobro!
    Eo gledaj Proud, Jamu i nivami! Btw.cure 😍😍😍🤗Svaka drugacija i prelijepa! 
    Ivymicek kak to da ti dolazi patronazna? Mislim, zasto?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 13:16

E da! I mi bili kod dr. 🤦🏻‍♀️
    Mr. C je 3,3cm, beba 1781g, kaze da po ctg-u, po njegovim otkucajima vidi da ne pijem dosta vode..kako,  pojma nemam, al ajde povecat cemo i to.. Iiiii to je to! Ja sretna! 😊

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 13:18

baarbaraa29

Ena napokon d ti je lakse! Znam kak glavobolja zna strasno iscrpit!! Odmaraj danas makar te i popustilo!
    Pharmamma bitno da raste! Jednostavno sitnija beba! Pa samo kad bi se mi ovdje poredale kakvih nas ima. I izvan trudnoce, a i sad u trudnoci! Svako je poseban pa i tvoja bebica isto! Samo ti fino papaj, legi i bit ce to dobro!

Moja stara patronažna otišla u penziju pa da se upoznamo. Neke patronažne tak rade dodu u posjetu da vide trudnicu ako je prva beba znaju pogledati sve što mama ima i da li što nedostaje. Uglavnom jako je draga i baš mi je drago što je došla. U prve dvihe trudnoće patronažna mi je došla tek kad sam rodila.
    Ena ma no sikiriki... Svaka žena drugačije doživo porod i trudove. 😘😘😘 Šaljem ohrabrenje 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 13:20

baarbaraa29

Mr. C je 3,3cm, beba 1781g, kaze da po ctg-u, po njegovim otkucajima vidi da ne pijem dosta vode..kako, pojma nemam, al ajde povecat cemo i to.. Iiiii to je to! Ja sretna! 😊

Ooo odlično za gospon cerviksa. A ništa mama pij vode.. a i bebo i a lijepw grame bravo vas dva 💕

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Svibanj 2018. 13:25

baarbaraa29

Mr. C je 3,3cm, beba 1781g, kaze da po ctg-u, po njegovim otkucajima vidi da ne pijem dosta vode..kako, pojma nemam, al ajde povecat cemo i to.. Iiiii to je to! Ja sretna! 😊

Jeeeyy,nek je sve dobro,pij vode 😘,bebo ima više otkucaja kad mama pije dosta vode,tak sam negdje pročitala ...imaš većeg od mene😂😂cerviks😂😂,Bravo😘😘.
    Odmaram danas,u pravu si,ubije i iscrpi glavobolja ... 

03. Svibanj 2018. 13:29

ivymicek

baarbaraa29

Moja stara patronažna otišla u penziju pa da se upoznamo. Neke patronažne tak rade dodu u posjetu da vide trudnicu ako je prva beba znaju pogledati sve što mama ima i da li što nedostaje. Uglavnom jako je draga i baš mi je drago što je došla. U prve dvihe trudnoće patronažna mi je došla tek kad sam rodila.
    Ena ma no sikiriki… Svaka žena drugačije doživo porod i trudove. 😘😘😘 Šaljem ohrabrenje 😊

Tenksić na ohrabrenju😘😘..moja patronažna je zvala prije cca mjesec dana i više da bude došla,da se upoznamo,kao nazvati će prije..izgleda da nebude došla prije nego rodim 😂😂..a kaj ju onda kad radiš zreba nazvati da dođe ili dođe sama?

03. Svibanj 2018. 13:29

Ena,  nije to emisija opcenito za nas koje smo u visokom stupnju trudnoce. Ja majke mi ne mogu to gledat. Kad sve opet bude iza mene,  da,  ali sada kad mi je pred vratima,  ma nema tog boga.
    Barbara bravo za cerviks! Idemo mi sve do termina 😉
    Ja cu se propucat kak mi je muka! Fuj!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    03. Svibanj 2018. 13:30

Ena31

Nije ovo emisija za nas koje nismo rodile prije😯😯😣🤨🤔🤨😫😂😂😂😂

hahahaahahah ma joj ja kad to gledam budem zalosna jer kad usporedim u kakvim mi uvjetima radamo(bar u Osijeku je koma)nebo i zemlja...
    a ti se ne sekiraj bebo ti je spusten i ici ce to kod od šale ti si za 2 sata gotova 😙
    barbara terminuso bravo za cerviks i bravo za velikog bebaca drago mi je da ste dobro☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.