Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 15:05

ProudMomy

mina04

Dobar dan zenske..
    Ena drago mi je da ti je glava popustila. J@m@ 😍 Proudy lijepa slikica, nadam se da ce mucnina uskoro proci, mrzim ju, mene malo malo ulovi pa nesto stalno jedem 😅
    Barbara super za dobre vijesti 🤗
    Ja gledam emisiju svake minute jedna beba i taman jedna rodi na carski, i kad su izvukli bebu kad je pocela plakati, i ja sam pocela ko kisna godina al od neke radosti i velike zelje za svojom bebicom kako ce biti takva 😭 bas se veselim, ne mogu ju docekati 😍

Ta zena radja vec 3 emisije i onak 1cm, wtf?!?
    To mi je najveca nocna mora, da se patim danima i da se otvaram i onda jos na kraju moram na carski, uzas!

Nebude to tak kod tebe sigurno. Već si sad u boljoj poziciji od nje😘..
    Marija Macica samo ti odmaraj,a ta probadanje tu i tam su i meni znala biti,da se i kaj događa dole tj da se otvara mislim da se to ne osjeti(kaj je najgore od svega).
    Proudy draga jesi uspjela pojesti išta ?

03. Svibanj 2018. 15:15

Ena,  nesto malo se tjeram,  dvopek grickam cijeli dan,  al vise je to grickanje nego nekakvo konkretno jelo.
    Bolonjez mi je za rucak i jako ga volim,  al nisam sigurna hocu li ga moci jesti ili ne.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 15:17

Ivy super ti je patronazna onda! Svaka cast! 
    Ena ti si ful informirana! 😊🥤 A bas sam mislila da pijem dosta..
    Moj je veci, moj je veci😜 Ma samo nek su oni nama dobro, a tebi se Mr. C moze vec lagano i smanjivat!
    Proud do termina! 💪🏻
    Franova, mina 😚😚
    Macica Marija 😉 potpisujem Enu. Ta Dogadanja ne osjetis, tak da se ne opterecuj takvim osluskivanjem. Mazi se s bebijem i cekamo uto.s tobom! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

03. Svibanj 2018. 15:30

baarbaraa29

Ivy super ti je patronazna onda! Svaka cast!
    Ena ti si ful informirana! 😊🥤 A bas sam mislila da pijem dosta..
    Moj je veci, moj je veci😜 Ma samo nek su oni nama dobro, a tebi se Mr. C moze vec lagano i smanjivat!
    Proud do termina! 💪🏻
    Franova, mina 😚😚
    Macica Marija 😉 potpisujem Enu. Ta Dogadanja ne osjetis, tak da se ne opterecuj takvim osluskivanjem. Mazi se s bebijem i cekamo uto.s tobom!

Ne,moj mr. C se sad zainatio i kad smije bit manji tanji neće namjerno😂😂,već jedno 3 pregleda stoji na 3.2😂,zatvoreno sve ful😁...
    Sendvič,2 jaja na oko,par kolačića,gumeni bomboni,rum pločica,sladoled quattro zdjelica,jabuka...i gledam sve oko sebe kaj je sljedeće😯😯,neki mi pero ždero dan danas..Proudy to ja i umjesto tebe malo papam danas,a probaj malo bolonjeza pa ako nebude išlo vrati se na dvopek i čaj,nadam se da budeš mogla ipak konkretno nešto😘🤗

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 15:39

Ena31

ivymicek

baarbaraa29

Ajme vridnih zena! Raspisale se.. Ajmo redom!
    Mandrina nije ti losa utjeha 😋
    Ena napokon d ti je lakse! Znam kak glavobolja zna strasno iscrpit!! Odmaraj danas makar te i popustilo!
    Pharmamma bitno da raste! Jednostavno sitnija beba! Pa samo kad bi se mi ovdje poredale kakvih nas ima. I izvan trudnoce, a i sad u trudnoci! Svako je poseban pa i tvoja bebica isto! Samo ti fino papaj, legi i bit ce to dobro!
    Eo gledaj Proud, Jamu i nivami! Btw.cure 😍😍😍🤗Svaka drugacija i prelijepa!
    Ivymicek kak to da ti dolazi patronazna? Mislim, zasto?

Moja stara patronažna otišla u penziju pa da se upoznamo. Neke patronažne tak rade dodu u posjetu da vide trudnicu ako je prva beba znaju pogledati sve što mama ima i da li što nedostaje. Uglavnom jako je draga i baš mi je drago što je došla. U prve dvihe trudnoće patronažna mi je došla tek kad sam rodila.
    Ena ma no sikiriki… Svaka žena drugačije doživo porod i trudove. 😘😘😘 Šaljem ohrabrenje 😊

Tenksić na ohrabrenju😘😘..moja patronažna je zvala prije cca mjesec dana i više da bude došla,da se upoznamo,kao nazvati će prije..izgleda da nebude došla prije nego rodim 😂😂..a kaj ju onda kad radiš zreba nazvati da dođe ili dođe sama?

Ja svoju nisam zvala nakon poroda sama je došla. Ova mi je rekla da je nazovem i da će onda doć. Ali možeš ppitati u bolnici kakva je procedura obavjeste li dom zdravlja ili moraš ti. To ti je najsigurnije.
    Proud uf uf fakat te neće.. drž se 💕.
    Mladamamica slatki bušo! Raste raste neka raste. Da da još jako malo 😊.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Svibanj 2018. 15:40

Bome Ena stvarno i za mene i za bebu papas danas 😂😂😂😂
    Neka jedi kad mozes,  ja bi dusu prodala da mogu jesti.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    03. Svibanj 2018. 15:47

mina04

Mladamamica1911

evo curke nase slikice 😊 33 puna tjedna juhuuu jos samo malooo 😊
    I da vas pitam ide li neko kod gin. Zlate u Jelkovec pa da zna njeno radno vrijeme znaci uvala sam u onih sat vremena koji imaju za pozive 224 puta i ništa😑😑😑

Draga na godisnjem je do ponedjeljka..

A kako dodem onda do doznaka???? 🤤

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 15:53

Cure 😘😘😍
    Ena, možda si sad vec malo i nervozna jer si zatvorena 😋 prvo nervoza da se ne otvorimo dalje, a onda je dobro na kraju. Što je naravno i dobro 😃 sad samo uzivaj i radi sve kaj nisi smjela 😋😋😁 
    tak se ja tjesim da kad dođem do 35,36tt bit će puno lakse 😁
    A pitala sam jednog doktora na cybermedu pa mi je napisao da otvaranje je popraceno jakim probadanjem i krvarenjem. a ovo kod mene je prestalo. 
    Znate kaj sam skuzila? Moj mali je bolje lud kad pojedem jabuku, nego sladoled. Brat je kupio isto quattro, al mu se očito ne dopada 😋

26.8. Ivan 💙💙

Mya
    03. Svibanj 2018. 15:54

Mladamamica1911

mina04

Mladamamica1911

I da vas pitam ide li neko kod gin. Zlate u Jelkovec pa da zna njeno radno vrijeme znaci uvala sam u onih sat vremena koji imaju za pozive 224 puta i ništa😑😑😑

Uvijek netko mijenja,na ordinaciji ti sigurno pise tko,tako sam i sama prosli mjesec isla kod druge po doznake

Mladamamica1911
    03. Svibanj 2018. 16:01

J@m@

Mladamamica1911

mina04

Mladamamica1911

Uvijek netko mijenja,na ordinaciji ti sigurno pise tko,tako sam i sama prosli mjesec isla kod druge po doznake

Nasla sam da doktorica u sesvetama mjenja 😊 hvala vam curke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.