Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 16:27

Marijaa29

Cure 😘😘😍
    Ena, možda si sad vec malo i nervozna jer si zatvorena 😋 prvo nervoza da se ne otvorimo dalje, a onda je dobro na kraju. Što je naravno i dobro 😃 sad samo uzivaj i radi sve kaj nisi smjela 😋😋😁
    tak se ja tjesim da kad dođem do 35,36tt bit će puno lakse 😁
    A pitala sam jednog doktora na cybermedu pa mi je napisao da otvaranje je popraceno jakim probadanjem i krvarenjem. a ovo kod mene je prestalo.
    Znate kaj sam skuzila? Moj mali je bolje lud kad pojedem jabuku, nego sladoled. Brat je kupio isto quattro, al mu se očito ne dopada 😋

😂😂Mali odmah na zdravu hranu😄...a možda te lupa kad jedeš jabuku jer mu se ne sviđa a umiri se kad papaš sladač jer uživa😂😂😂

• mandrina
    03. Svibanj 2018. 16:28

Marijaa29

Cure 😘😘😍
    Ena, možda si sad vec malo i nervozna jer si zatvorena 😋 prvo nervoza da se ne otvorimo dalje, a onda je dobro na kraju. Što je naravno i dobro 😃 sad samo uzivaj i radi sve kaj nisi smjela 😋😋😁
    tak se ja tjesim da kad dođem do 35,36tt bit će puno lakse 😁
    A pitala sam jednog doktora na cybermedu pa mi je napisao da otvaranje je popraceno jakim probadanjem i krvarenjem. a ovo kod mene je prestalo.
    Znate kaj sam skuzila? Moj mali je bolje lud kad pojedem jabuku, nego sladoled. Brat je kupio isto quattro, al mu se očito ne dopada 😋

Tak i moja mala! mogu ne znam kaj pojesti tak tak, al ako je u pitanju neko voće, luduje!

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 16:36

Mladamamica lijepa 😍😍
    Ovo s voćem bude i kod mene..neki dan kad se manje micala,iscijedim ja sebi 2 naranče da ju probam pokrenuti..ritala se iduća 2 sata valjda 😂😂

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 16:38

Ja napravila salaticu vocnu i izgleda da mu se sviđa 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

03. Svibanj 2018. 16:39

Tinchyca

Njamiii..i meni se sviđa😋😋,dobar tek vam😘

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 16:43

Tinchyca

I meni se sviđa. Njam 😌

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 16:46

Tinchyca

Ovo se i meni sviđa 😃 jedva čekam jagode i tresnje 🍓🍓🍓🍓
    Ena, opće nisam tak razmisljala 😋 a tatek je vec rekel da je po tome na njega 😋 

26.8. Ivan 💙💙

Mladamamica1911
    03. Svibanj 2018. 17:10

Hvala vam curke 😊

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 17:28

Tinchyca

Njamiiiii 😍😍 moram si i ja malo kasnije složiti ovak nešto..treba beba fruktoze,možda se zbuca malo hehehe

franovamamita
    03. Svibanj 2018. 17:58

aaaa prezderala se pojela tri hrenovke,majonezu,i salatu sa krastavcima paradajzom i slanim sirom 😁 a ova vocna salata izgleda primamljivo...nagurala bih ju negdje taman u oci 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.