Jutro cure!
Evo ja budna, danas sam bolje, nocas samo 3 pisanja, ne osjecam jos uvijek da mi je zeludac skroz dobro, ali bolje nego jucer.
Bojana, samo papaj, poslije bumo skidale kile, ako nista drugo za tebe znam da si u stanju skinuti puno! 😘
Pharma, Ivy i Ena 😘
Ajde super da je barem malo bolje,neku juhicu danas probaj popapati laganu pa onda dalje. 😘
dan cure
ma zaspala tek poslije 2 navecer me glupe kontrakcije bas mucile 😤
i vruce mi je stalno gola bih hodala 😁
proud drago mi je da barem ide na bolje 😙
ivy joooj nadam se da ce ti brzo proci da te nece dugo muciti 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Bok 😃 budna sam i ja, al sam bila u ljekarni, ducanu i tak to, sve laganini...sad opet lezim 😋
Proud, ajde da je malo bolje.. držim fige da bus sutra ko nova!
Ena, možda vam je negde kabel potrgani. Mi smo imali isto probleme s pucanjem linija i onda su skuzili da su nam radnici kad su mijenjali krovište zabili čavao u kabel. Al to nisu tak dugo primjetili dok nije bilo nevrijeme i strgalo je susjedu kabel pa su morali mijenjati.
Cure, drzite se! Ak ima ko pregled, sretno 😃
26.8. Ivan 💙💙
Jutrooo zenske , ja zadnjih tjedan dana jedem koo trmit , to je ono 5 kg do sada i 5 kg ce u mj dana bit al kaj mozes ahahahah 😂
Ne smije beba biti gladna😱 kile posle skidamo 😋😁Ja sam se jučer navecer natrpala i danas stanem na vagu, kila i pol vise nego jucer. No, znam da je to voda, al danas moram pripaziti 😋 danas bu grah za ručak, nazicala sam mamu 😋
26.8. Ivan 💙💙
Bok 😃 budna sam i ja, al sam bila u ljekarni, ducanu i tak to, sve laganini…sad opet lezim 😋
Proud, ajde da je malo bolje.. držim fige da bus sutra ko nova!
Ena, možda vam je negde kabel potrgani. Mi smo imali isto probleme s pucanjem linija i onda su skuzili da su nam radnici kad su mijenjali krovište zabili čavao u kabel. Al to nisu tak dugo primjetili dok nije bilo nevrijeme i strgalo je susjedu kabel pa su morali mijenjati.
Cure, drzite se! Ak ima ko pregled, sretno 😃
Prevrtili smo sve opcije već al je malo bedasto da bi svaki dan od 13h do 18 pukla linija,kužiš? Onda bi u različito vrijeme dolazilo do prekida...😘
Franovamamita 😘,jbmu i kontrakcije,nek ih danas nebude😚 ...kad smo kod bolova ,jučer navečer me Bubalo u čučici malo,nekaj je bebo vrtal dole, primim se a dragi odmah skoči kao,kaj da zgrabim torbu,idemo??😂😂😂,Reko ak bi bol bila tak blaga idemo odmah😂
Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
Siroti naši oni bi nas idmah sporodili.
Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
Hvala svima na željama za ozdravljenje 😘😘😘.
Evo nas bubanih u 35 tt valjda na +8 još uvijek 😂.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Bojana samo papaj. Nije ništa strašno dobiti koju kilicu. Znaš i sama da ih možeš skinuti.
Franova grrr, iš iš kontrakcije. Znam kak ti je vruće i meni je i eto malo se razgrneš i eto prehlade 😂.
Ena ja sam svome dala upute da ukoliko krene da će znati a ako malo zajaučem niš ne znači 😂.
Proud suoer da ri je bolje 💕. Danas samo lagano da u nedjelju možeš na izlet (weeeeeee 🎉🎉🎉).
Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy...jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬
Ljepotica 😍🤗 naša bušasta😁😁😍😍😍😍35 dana to go 😍,jeeeyyy…jbt sad kad krenemo kroz neka 3 tjedna😬
Ajme da 😌😌😌. Još malo i čekamo prvu bebicu 💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivy ljepotica, bas ti je mala okrugla busica 😍❤😍❤
I ta trenirka ti je bas lijepa 😉
Ja citam jutros neki clanak, 38.tjedan trudnoce, i pise svakog trena budite spremni da porod krene. Nisam ja ni blizu spremna 😂😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 To kaj oni kažu a kaj stvarno jw totalno druga priča. Ja sebe uvjeravam da sam spremna ali si baš i ne vjerujem 😌.
Ma možemo mi to 💕.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji