sad si me ubila proud s tim sladoledom jer trgovina vise ne radi 😂😂😂😂😂jos danas ga gledala kad si je klinac birao i kao biiii ne bi i nisam 😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja vas uopce vise ne smijem čitati ni iz prikrajka.. samo hranaaa 😍
proudy nije mi bas dojmio sladoled.. mozda jer sam se umorila dok sam ga pojela 😂 al u zadnje vrijeme dajem sve za kornet od vanilije a inace sam obozavatelj cokolade... izgleda da su pisonjine zelje ipak vaznije od mojih 😁
i sad samo mastam o onoj vocnoj salati i gumenim bombonima... hmmm kad dodjem do splita opustosit cu muller, uvijek zapnem na policama gdje su gumeni u pakiranju od kila i kazem ma ne ne treba ti to i uvijek zazalim 😂😂
pozz trudnjacama i bebicama u busi.
tu sam ja.. cirim sastrane 😘

ajmeeeee bas mi je nekako vruce,nervozna sam i ne spava mi se...ma divno 😤😤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro.
Boli me uho i grlo i glava. Tko se razboli na +25

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ode post 😌.
Ugl franova nadam se da si uspjela zaspati i da će te danas super kornet utješiti 😊.
Umorna sam i idem piti kavu.
Imamo li pregleda danas?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘
Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘
😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
Kako tvoja glavobolja?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
Kako tvoja glavobolja?
😂😂,sir s vrhnjem i tonu češnjaka,mmljacmmljac,samo kaj bi ja umrla zbog tlaka(češnjak mi ga još spusti),hvala Bogu ni traga glavobolji nema😄,baš me to veseli...imam osjećaj da mi je mjehur veličine pikule i da je pun svakih par minuta 😂.
Ne sjećam se za preglede al mislim da ima dosta curki puni tjedan pa čekamo fotkice😆😄
Jutro 😘😘
Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️

Jutro 😘😘
Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️
Dobar tek.
Da i mene zna tak obično nakon ljetovanja. 8 mjesec a ja imam temperaturi i šmrčem i kišem na +35 😂.
Ena neka je glavobolja prešla.
Što se tiče mjehura ja se ustanem i isti tren idem piškiti 😂.
Ja volim češnjak i sir i vrhnje. Moj tlak nije tak nizak pa to mogu podnjeti.
Nadam se da nam je Proud danas bolje 😊

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji