Ode post 😌.
Ugl franova nadam se da si uspjela zaspati i da će te danas super kornet utješiti 😊.
Umorna sam i idem piti kavu.
Imamo li pregleda danas?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘
Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘
😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
Kako tvoja glavobolja?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
Kako tvoja glavobolja?
😂😂,sir s vrhnjem i tonu češnjaka,mmljacmmljac,samo kaj bi ja umrla zbog tlaka(češnjak mi ga još spusti),hvala Bogu ni traga glavobolji nema😄,baš me to veseli...imam osjećaj da mi je mjehur veličine pikule i da je pun svakih par minuta 😂.
Ne sjećam se za preglede al mislim da ima dosta curki puni tjedan pa čekamo fotkice😆😄
Jutro 😘😘
Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️
Jutro 😘😘
Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️
Dobar tek.
Da i mene zna tak obično nakon ljetovanja. 8 mjesec a ja imam temperaturi i šmrčem i kišem na +35 😂.
Ena neka je glavobolja prešla.
Što se tiče mjehura ja se ustanem i isti tren idem piškiti 😂.
Ja volim češnjak i sir i vrhnje. Moj tlak nije tak nizak pa to mogu podnjeti.
Nadam se da nam je Proud danas bolje 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Samo nas 3 budne,sve neke pospanke 😂😂..napokon se iz T coma odazvali da će poslati nekog da vidi zašto linija puca svaki dan u isto vrijeme,bolje im je da poprave to i da me ne ljute😂😂
Jutrooo zenske , ja zadnjih tjedan dana jedem koo trmit , to je ono 5 kg do sada i 5 kg ce u mj dana bit al kaj mozes ahahahah 😂
Jutrooo zenske , ja zadnjih tjedan dana jedem koo trmit , to je ono 5 kg do sada i 5 kg ce u mj dana bit al kaj mozes ahahahah 😂
Kad si se u početku suzdržavala od svega ,moraš nadoknaditi😘,da nebude beba gladna😂..tak meni dragi veli kad mu nabrojimo kaj sam sve pojela,veli tak i treba,pa nebude mali sad pod kraj gladovao😂😂🤣
Jutro cure!
Evo ja budna, danas sam bolje, nocas samo 3 pisanja, ne osjecam jos uvijek da mi je zeludac skroz dobro, ali bolje nego jucer.
Bojana, samo papaj, poslije bumo skidale kile, ako nista drugo za tebe znam da si u stanju skinuti puno! 😘
Pharma, Ivy i Ena 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji