Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    04. Svibanj 2018. 08:09

Ode post 😌. 
    Ugl franova nadam se da si uspjela zaspati i da će te danas super kornet utješiti 😊.
    Umorna sam i idem piti kavu.
    Imamo li pregleda danas?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 08:16

Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 08:18

Ena31

Dobro jutro. Ivymicek niš ti to nije čudno,čim malo zatopli razgolitimo se,s možda su ti i kikachi iz vrtića nekaj donijeli ..med,čaj,češnjak ,Lupocet,lekadol ,karamelizirani šećer s mlijekom za grlo,voće,neznam kak bi to brzinski riješila..,al ti želim da prođe brzo🤗🤗😘😘

😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
    Kako tvoja glavobolja?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 08:24

ivymicek

Ena31

😌😌😘😘. Idem si složiti doručak sa puno češnjaka 😂.
    Kako tvoja glavobolja?

😂😂,sir s vrhnjem i tonu češnjaka,mmljacmmljac,samo kaj bi  ja umrla zbog tlaka(češnjak mi ga još spusti),hvala  Bogu ni traga glavobolji nema😄,baš me to veseli...imam osjećaj da mi je mjehur veličine pikule i da je pun svakih par minuta 😂.
    Ne sjećam se za preglede al mislim da ima dosta curki puni tjedan pa čekamo fotkice😆😄

pharmamma
    04. Svibanj 2018. 08:52

Jutro 😘😘
    Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
    Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
    Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️

ivymicek
    04. Svibanj 2018. 09:21

pharmamma

Jutro 😘😘
    Evo i mene budne..napravila si doručak,skuhala caj i i sad natrag u krevet..
    Ivy nadam se da te nije jako uhvatilo i da će začas proći..i ja sam ti od ovih koji se obavezno razbole na +25..preživim cijeli zimu bez prehlade il uz neku laganu i onda me ulovi u 5.-6.mj 😕
    Želim vam svima lijep dan sa što manje bolova i tegoba 😘 i sretno ako ima koji pregled ☺️

Dobar tek.
    Da i mene zna tak obično nakon ljetovanja. 8 mjesec a ja imam temperaturi i šmrčem i kišem na +35 😂.
    Ena neka je glavobolja prešla.
    Što se tiče mjehura ja se ustanem i isti tren idem piškiti 😂.
    Ja volim češnjak i sir i vrhnje. Moj tlak nije tak nizak pa to mogu podnjeti.
    Nadam se da nam je Proud danas bolje 😊

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Svibanj 2018. 10:11

Samo nas 3 budne,sve neke pospanke 😂😂..napokon se iz T coma odazvali da će poslati nekog da vidi zašto linija puca svaki dan u isto vrijeme,bolje im je da poprave to i da me ne ljute😂😂

bojana27
    04. Svibanj 2018. 10:25

Jutrooo zenske , ja zadnjih tjedan dana jedem koo trmit , to je ono 5 kg do sada i 5 kg ce u mj dana bit al kaj mozes ahahahah 😂

04. Svibanj 2018. 10:27

Bojana27

Jutrooo zenske , ja zadnjih tjedan dana jedem koo trmit , to je ono 5 kg do sada i 5 kg ce u mj dana bit al kaj mozes ahahahah 😂

Kad si se u početku suzdržavala od svega ,moraš nadoknaditi😘,da nebude beba gladna😂..tak meni dragi veli kad mu nabrojimo kaj sam sve pojela,veli tak i treba,pa nebude mali sad pod kraj gladovao😂😂🤣

04. Svibanj 2018. 10:33

Jutro cure!
    Evo ja budna,  danas sam bolje,  nocas samo 3 pisanja,  ne osjecam jos uvijek da mi je zeludac skroz dobro,  ali bolje nego jucer.
    Bojana,  samo papaj,  poslije bumo skidale kile,  ako nista drugo za tebe znam da si u stanju skinuti puno! 😘
    Pharma, Ivy i Ena 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.