E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
Ako niste, probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline, ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!
Jesam draga ,probala i oduševila se ,jest da sam ga jela cca 45min jer je ogroman ali kombinacija čokolade,burbon vanilije i preljeva od višnje baš sex😋😋😘😘,i još onaj kornet ko slatki,mraak..uf..sad bi ga🤗🤗
Ja danas ne bi, jer mi je lose! Ali presavrsen mi je!
Da, i ja sam ga pol cuke jela, vec me jezik zabolio od lizanja 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
E da nisam s vama podijelila svoje odusevljenje neki dan!
Ako niste, probajte Ledov Super Kornet! Znaci seks samo takav! Kao prvo sladoled je ogroman i okus je nekadasnje Ledoline, ako je se tko sjeca! Znaci presavrseno nesto!
Jesam draga ,probala i oduševila se ,jest da sam ga jela cca 45min jer je ogroman ali kombinacija čokolade,burbon vanilije i preljeva od višnje baš sex😋😋😘😘,i još onaj kornet ko slatki,mraak..uf..sad bi ga🤗🤗
Ja danas ne bi, jer mi je lose! Ali presavrsen mi je!
Da, i ja sam ga pol cuke jela, vec me jezik zabolio od lizanja 😂😂
Nadam se da ti nakon prospavane noći sutra bude dobro i da se budeš napala😘
I ja se nadam Ena! Zapravo vec sad osjecam glad, al danas jos necu eksperimentirat. Dva zalogaja spageta bolonjez sam pojela i opet mi je lose bilo, pa sam zakljucila da je bolje da danas zvacem samo provjerene stvari.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vidjela sam taj sladoled u dućanu, za vikend cu ga probati!
A kaj se tiče otvaranja, Proud 😭😭 i dalje samo čekam utorak.
26.8. Ivan 💙💙
Samo pozitiva, Marija!
Pa vidis gdje sam ja dogurala, a otvorila sam se prije 8 tjedana!
Razbijat glavu se ne isplati, radis samo gore! Da sam negativna isla bi u rodiliste iz vrapca 😂😂😂.
A sladoled je grijeh ne probati, savrsenstvo bez mane! Sjetite se da vam to govori osoba koja nista slatko zapravo ne voli! Znaci mora bit istina 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Samo pozitiva, Marija!
Pa vidis gdje sam ja dogurala, a otvorila sam se prije 8 tjedana!
Razbijat glavu se ne isplati, radis samo gore! Da sam negativna isla bi u rodiliste iz vrapca 😂😂😂.
A sladoled je grijeh ne probati, savrsenstvo bez mane! Sjetite se da vam to govori osoba koja nista slatko zapravo ne voli! Znaci mora bit istina 😂😂😂
E upravo me to iznenadilo,da ti o slatkom pričaš😂😂
sad si me ubila proud s tim sladoledom jer trgovina vise ne radi 😂😂😂😂😂jos danas ga gledala kad si je klinac birao i kao biiii ne bi i nisam 😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ja vas uopce vise ne smijem čitati ni iz prikrajka.. samo hranaaa 😍
proudy nije mi bas dojmio sladoled.. mozda jer sam se umorila dok sam ga pojela 😂 al u zadnje vrijeme dajem sve za kornet od vanilije a inace sam obozavatelj cokolade... izgleda da su pisonjine zelje ipak vaznije od mojih 😁
i sad samo mastam o onoj vocnoj salati i gumenim bombonima... hmmm kad dodjem do splita opustosit cu muller, uvijek zapnem na policama gdje su gumeni u pakiranju od kila i kazem ma ne ne treba ti to i uvijek zazalim 😂😂
pozz trudnjacama i bebicama u busi.
tu sam ja.. cirim sastrane 😘
ajmeeeee bas mi je nekako vruce,nervozna sam i ne spava mi se...ma divno 😤😤
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Dobro jutro.
Boli me uho i grlo i glava. Tko se razboli na +25
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji