Hvala vam curke!
Bas se futavo osjecam, pa mi komplimenti puno znace 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sretno svima na pregledima danas!
Confused su nam jucer opet hospitaizirali, nadam se da ju nece dugo drzati jer je zapravo sve uredno.
Ena probaj sa hladnim oblozima, zamracena prostorija, bez tva i mobitela, meni s migrenom to pomaze.
Ja se ne mogu natjerati da idem nesto pojest, jos mi je lose u zeludcu uzasno. I s Maksom sam zadnjih mj dana uzasno puno povracala, vise nego na pocetku trudnoce. Valjda zato s njim nisam ni dobila puno u tom 9.mj, svega 200g, kad je sve islo van. Nekad ne bi ni stigla do wca, uzasno!
Nadam se da nece i s ovim biti tako.
A od cega te ta mučnina sad pred kraj hvata?moras se prisilit kaj god pojest,po malo lagano nešto
Hvala vam curke!
I ona fotka s proljetnica ti je super 😂😘😘😘😘😘😘,pratim te😂🤣🤗🤗
Sretno svima na pregledima danas!
Confused su nam jucer opet hospitaizirali, nadam se da ju nece dugo drzati jer je zapravo sve uredno.
Ena probaj sa hladnim oblozima, zamracena prostorija, bez tva i mobitela, meni s migrenom to pomaze.
Ja se ne mogu natjerati da idem nesto pojest, jos mi je lose u zeludcu uzasno. I s Maksom sam zadnjih mj dana uzasno puno povracala, vise nego na pocetku trudnoce. Valjda zato s njim nisam ni dobila puno u tom 9.mj, svega 200g, kad je sve islo van. Nekad ne bi ni stigla do wca, uzasno!
Nadam se da nece i s ovim biti tako.
A od cega te ta mučnina sad pred kraj hvata?moras se prisilit kaj god pojest,po malo lagano nešto
Nadam se da mi je ovo samo od necega sto sam pojela.
Ma da kazem s Maksom mi je na kraju bilo grozno muka, gore nego na pocetku, jaaako puno sam povracala, cak sam u boksu izmedju trudova povracala. Valjda mi je radio pritisak na zeludac.
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hvala vam curke!
I ona fotka s proljetnica ti je super 😂😘😘😘😘😘😘,pratim te😂🤣🤗🤗
Jedna za raju 😂😂😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud, J@m@ i nivami lijepe bušice 😍😍
Je,prirast na težini je tu,imala je kilu prije 2 tjedna...ta razlika u tjednima se sad drži na otprilike istom kao kad su me zadržali u bolnici, dobro je dok se ona ne povećava..ništa,moram se prisiliti na čim vise mirovanja, jesti čim kvalitetnije i nastaviti s Clexanima..i kao i ostale mirovalice ne razmišljati koliko me već sad lijevi bok boli i noga i ruka trne 😂
Jama divana okrugla busika. Da, da i meni počinje smetati nekak teže zavežem tene ilimse po nešto sagnem 😂.
Nivami rastete, totalno ste slatki 💕.
Proud divna kao i uvijek i ti i bushika i tvojih 6 kg 😍.
Bez obzira na to kaj se loše osjećaš fakat izgledaš će će.
Ena bitno da je bolje 💕💕
Pharma bitno da je prirast tu i da nema većih odstupanja.
Netko je pitao kad će se naspavati jao budemo jednog dana, valjda 😂.
Meni bila patronažna. Stara mi otišla u penziju pa je nova došla na upoznavanje. Mjerila mi tlak i šećer (nakon doručka 5.4 ja happy). Porazgovarale kaj sve treba za bebu i kam je oblačiti. Skroz je simpa tak da sam happy.
Eto idem jesti jer sam već gladna s idem gledati i svake min jedna beba 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jama divana okrugla busika. Da, da i meni počinje smetati nekak teže zavežem tene ilimse po nešto sagnem 😂.
Nivami rastete, totalno ste slatki 💕.
Proud divna kao i uvijek i ti i bushika i tvojih 6 kg 😍.
Bez obzira na to kaj se loše osjećaš fakat izgledaš će će.
Ena bitno da je bolje 💕💕
Pharma bitno da je prirast tu i da nema većih odstupanja.
Netko je pitao kad će se naspavati jao budemo jednog dana, valjda 😂.
Meni bila patronažna. Stara mi otišla u penziju pa je nova došla na upoznavanje. Mjerila mi tlak i šećer (nakon doručka 5.4 ja happy). Porazgovarale kaj sve treba za bebu i kam je oblačiti. Skroz je simpa tak da sam happy.
Eto idem jesti jer sam već gladna s idem gledati i svake min jedna beba 😊
Uf..i ja to gledam sad 😲😲😬😬😬
Jama bušica prekrasna pravilna okrugla 😍😍😍
Proud super zgledaš. Tebi je tih 6kg samo u trbuhu, ostatak tijela ti se nije mijenjao od početka. 👍
Nivami lijepo napreduje slatka buša 😊
Ja ne mogu dočekati da rodim i da se naspavam na leđima i trbuhu ko čovjek. Tome se osim bebaču najviše veselim 👍
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji