Nis se curke ne sekirajte , meni npr termin po mengi je 16.06 a po uzv 02.07 , i od uvijek mi pise da je beba za 2 tj manja , vode se po prvom ranom uzv , i po tome si nekako i ja pratim tjedne , makar one mjere nikad nisam kuzila i ne zamaram se s njima dok mi oni ne kazu nesto , i jedva cekam slj pregled da vidim kolko bebica ima ..moja curka je npr kod ginica imala u 33 tj 2100 a rodena u 36 tjednu sa 2000 , tako da i njihove mjere nisu nekad sto posto tocne 😀
Sretno svima na pregledima :) ja se veselim danasnjem rucku , sveki kuha grah 😍 a jucer sam navecer pojela cizburger odlicni i skoro cijelu kutiju quatra sama 😂 sad aam do 18.05 mirna sa slatkisima i glupostima 😁 a onda cete mi svi vibrat da se nisam otvorila i da me puste doma taj dan da mogu na finu kasnu veceru jer mi je godisnjica🤣

Evo da i sliku zalijepim
Jednu rascupanu, kako Franova voli 😂😂😂
Znaci 36tt, 62kg, +6kg
Eto nas 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharma bitno da je narasla a vjerujem da će te i tvoj doktor utješiti.
Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
Confused vibramo i držimo fige da sve bude super 💕.
Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
Marija 😂😂😂 sad si skroz ozbiljna 😊.
Ena odmori i doručkuj i sve će biti super možda da te mužek malo izmasira.
Franova 😘😘😘
Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.
Eto idem u dućan i kuhati. 😘
Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pharma bitno da je narasla a vjerujem da će te i tvoj doktor utješiti.
Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
Confused vibramo i držimo fige da sve bude super 💕.
Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
Marija 😂😂😂 sad si skroz ozbiljna 😊.
Ena odmori i doručkuj i sve će biti super možda da te mužek malo izmasira.
Franova 😘😘😘
Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.
Eto idem u dućan i kuhati. 😘
Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆
Joj znam da je to muka. Jer mene stalno forsaju samo na lijevi bok, doslovno ti cijela strana utrne, uzas! Al ja se saltam i na ledja i na desni kad ne mogu izdrzat, jer nemam jos i taj problem ko ti. Mogu si mislit kako se mucis.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙

Jedna za puni tjedan☺ ocito nam svima spavanje postaje problem,nikako se namjestiti,koja god strana trne nakon nekog vremena,sanjam dan da se naspavam
pharma bitmo da ona raste mozda je jednostavno sitnija vidjet ces sta ce ti tvoja dr reci
proud jos si tak zavezala ju u rep ma ko curetak izgledas 😙😙😙😙😙 slatki ste skroz a ovih +6 ti nije uopce fora 😛😛😛😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jama ajme predivne li busice 😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Počinjem osjecat kako sve više trbuh raste,kad sjednem smeta,a kaj ce jos biti🙃
J@m@ predivan okrugli trbuscic! 😍
Franova hvala ti! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmama ja vjerujem da bude sve ok i ko što cure vele da je samo malo manja bebica i to je to, evo doručkovali,popili kavu jaku,lekadol i puno vode,popustila glava,hvala Bogu..sad refluks 🤭,al na to sam navikla...
Tyinchi jbmu,razumijem i suosjećam s ležanjem na lijevom boku,užas..mi smo se barem smjeli okretati malo,nemogu ni zamisliti kak bi bilo da nismo,jedino tak kak radiš,ustati i prošetati malo,al kaj je to onda spavanje ? Bojana 🤗,Ivymicek🤗,Marija/Macica 🤗,sad si fakat preozbiljna 😂.
Zucker kommt zum letzt Proudy(nisam ziher da se tak piše al znate kaj hoću reći)😂, 😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗predivna i ti i bušica i friz😁😍😘🤗🤩,dobro kamufliraš da ti nije dobro 😘😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji