Jedna za puni tjedan☺ ocito nam svima spavanje postaje problem,nikako se namjestiti,koja god strana trne nakon nekog vremena,sanjam dan da se naspavam
pharma bitmo da ona raste mozda je jednostavno sitnija vidjet ces sta ce ti tvoja dr reci
proud jos si tak zavezala ju u rep ma ko curetak izgledas 😙😙😙😙😙 slatki ste skroz a ovih +6 ti nije uopce fora 😛😛😛😂😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
jama ajme predivne li busice 😍😍😍
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Počinjem osjecat kako sve više trbuh raste,kad sjednem smeta,a kaj ce jos biti🙃
J@m@ predivan okrugli trbuscic! 😍
Franova hvala ti! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmama ja vjerujem da bude sve ok i ko što cure vele da je samo malo manja bebica i to je to, evo doručkovali,popili kavu jaku,lekadol i puno vode,popustila glava,hvala Bogu..sad refluks 🤭,al na to sam navikla...
Tyinchi jbmu,razumijem i suosjećam s ležanjem na lijevom boku,užas..mi smo se barem smjeli okretati malo,nemogu ni zamisliti kak bi bilo da nismo,jedino tak kak radiš,ustati i prošetati malo,al kaj je to onda spavanje ? Bojana 🤗,Ivymicek🤗,Marija/Macica 🤗,sad si fakat preozbiljna 😂.
Zucker kommt zum letzt Proudy(nisam ziher da se tak piše al znate kaj hoću reći)😂, 😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗predivna i ti i bušica i friz😁😍😘🤗🤩,dobro kamufliraš da ti nije dobro 😘😘
Jedna za puni tjedan☺ ocito nam svima spavanje postaje problem,nikako se namjestiti,koja god strana trne nakon nekog vremena,sanjam dan da se naspavam
Awww😍😍😍okruglica😘😘😘🤗🤗🤗,slatka bušica😀😀
Bog vam
Kod nas juzina i kisa pa takvo i raspoloženje
Ja sam cak nocas napokon odspavala malo bolje nego prethodne dane
Sretno svima na pregledima
Evo i nas na 25
Bog vam
Kod nas juzina i kisa pa takvo i raspoloženje
Ja sam cak nocas napokon odspavala malo bolje nego prethodne dane
Sretno svima na pregledima
Evo i nas na 25
Bit će bolje kad prođe to vrijeme ,južina je užas... Slatka bušicaaa 😍😘😘😍😍🤗