Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    03. Svibanj 2018. 10:40

Nis se curke ne sekirajte , meni npr termin po mengi je 16.06 a po uzv 02.07 , i od uvijek mi pise da je beba za 2 tj manja , vode se po prvom ranom uzv , i po tome si nekako i ja pratim tjedne , makar one mjere nikad nisam kuzila i ne zamaram se s njima dok mi oni ne kazu nesto , i jedva cekam slj pregled da vidim kolko bebica ima ..moja curka je npr kod ginica imala u 33 tj 2100 a rodena u 36 tjednu sa 2000 , tako da i njihove mjere nisu nekad sto posto tocne 😀

Sretno svima na pregledima :) ja se veselim danasnjem rucku , sveki kuha grah 😍 a jucer sam navecer pojela cizburger odlicni i skoro cijelu kutiju quatra sama 😂 sad aam do 18.05 mirna sa slatkisima i glupostima 😁 a onda cete mi svi vibrat da se nisam otvorila i da me puste doma taj dan da mogu na finu kasnu veceru jer mi je godisnjica🤣

03. Svibanj 2018. 10:41

Evo da i sliku zalijepim
    Jednu rascupanu,  kako Franova voli 😂😂😂
    Znaci 36tt,  62kg,  +6kg
    Eto nas 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 10:42

ivymicek

Pharma bitno da je narasla a vjerujem da će te i tvoj doktor utješiti.
    Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
    Confused vibramo i držimo fige da sve bude super 💕.
    Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
    Marija 😂😂😂 sad si skroz ozbiljna 😊.
    Ena odmori i doručkuj i sve će biti super možda da te mužek malo izmasira.
    Franova 😘😘😘
    Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.
    Eto idem u dućan i kuhati. 😘

Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

03. Svibanj 2018. 10:48

Tinchyca

ivymicek

Pharma bitno da je narasla a vjerujem da će te i tvoj doktor utješiti.
    Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
    Confused vibramo i držimo fige da sve bude super 💕.
    Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
    Marija 😂😂😂 sad si skroz ozbiljna 😊.
    Ena odmori i doručkuj i sve će biti super možda da te mužek malo izmasira.
    Franova 😘😘😘
    Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.
    Eto idem u dućan i kuhati. 😘

Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆

Joj znam da je to muka. Jer mene stalno forsaju samo na lijevi bok,  doslovno ti cijela strana utrne,  uzas! Al ja se saltam i na ledja i na desni kad ne mogu izdrzat,  jer nemam jos i taj problem ko ti. Mogu si mislit kako se mucis.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    03. Svibanj 2018. 10:51

Jedna za puni tjedan☺ ocito nam svima spavanje postaje problem,nikako se namjestiti,koja god strana trne nakon nekog vremena,sanjam dan da se naspavam

franovamamita
    03. Svibanj 2018. 10:52

pharma bitmo da ona raste mozda je jednostavno sitnija vidjet ces sta ce ti tvoja dr reci
    proud jos si tak zavezala ju u rep ma ko curetak izgledas 😙😙😙😙😙 slatki ste skroz a ovih +6 ti nije uopce fora 😛😛😛😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    03. Svibanj 2018. 10:53

jama ajme predivne li busice  😍😍😍

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mya
    03. Svibanj 2018. 10:56

Počinjem osjecat kako sve više trbuh raste,kad sjednem smeta,a kaj ce jos biti🙃

03. Svibanj 2018. 10:59

J@m@ predivan okrugli trbuscic! 😍

Franova hvala ti! 😘

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

03. Svibanj 2018. 11:02

Pharmama ja vjerujem da bude sve ok i ko što cure vele da je samo malo manja bebica i to je to, evo doručkovali,popili kavu jaku,lekadol i puno vode,popustila glava,hvala Bogu..sad refluks 🤭,al na to sam navikla...
    Tyinchi jbmu,razumijem i suosjećam s ležanjem na lijevom boku,užas..mi smo se barem smjeli okretati malo,nemogu ni zamisliti kak bi bilo da nismo,jedino tak kak radiš,ustati i prošetati malo,al kaj je to onda spavanje ? Bojana 🤗,Ivymicek🤗,Marija/Macica 🤗,sad si fakat preozbiljna 😂.

Zucker kommt zum letzt Proudy(nisam ziher da se tak piše al znate kaj hoću reći)😂, 😍😍😍😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗predivna i ti i bušica i friz😁😍😘🤗🤩,dobro kamufliraš da ti nije dobro 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI