Hvala ti draga. Dosta je dobar uzv i oko 45 minuta je mjerila i više puta provjeravala. Nadam se da bude sve ok.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
ena a vidis meni dr nikada ni ne provjera te proteine i nije u ni jednoj trudnoci...i ako tvoja dr ne panicari bemoj draga ni ti provaj se opustiti ....
tinchy ajoj draga vjerujem da ti je tesko ali sigurna sam da ce biti sve ok kad opet premjere bebicu mozda je samo faza kad se manje ubucila i sad ce nadoknaditi vidjet ces ☺😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
tinchy a koliko je sad tezak bebac?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mina super za pregled i čestitke na princezi 💕
nivami bravo za pregled ☺️ a tlak je možda bio visi zbog pregleda i uzbuđenja 😉
Tinchyca točno znam kako se osjećaš..ja sam suze uspjela zadržati dok nisam izašla iz ordinacije i onda je bilo gotovo..situacija jako slična tvojoj..kolika ti je bila razlika između trajanja trudnoće po zm i po uzv do negdje 12.tjedna?po tim uzv određuju kolika je stvarna gestacijska dob,kasnije se bebice počnu individualno razvijati pa neke budu veće,neke manje..a i ponekad se znaju zeznuti kod tih mjerenja i procjena..sad ti je najbitnije da su protoci dobri..u bolnici će ti vjerojatno napraviti 2 uzv u razmaku od tjedan dana da vide koliko beba dobiva..za to vrijeme ti maksimalno miruj na lijevom boku,kvalitetno se hrani i koliko god to bilo teško,probaj se čim manje brinuti..mene su tih tjedan dana ostavili u bolnici,napravili uzv prvi i zadnji dan i 3.dan mi uveli Clexane injekcije u preventivnoj dozi da povećaju prokrvljenost posteljice..na kraju su rekli da beba dobro raste,ali bude manja..samo me čekaju češće kontrole,evo bas sutra idem..panika me lovi već cijeli tjedan,ali nadam se da će sve biti ok..ipak,za svaki slučaj pakiram torbu da mi ju mogu donijeti ako me opet ostave u bolnici..držim fige ❤️😘
Danas smo 30+2 i ima 1500gr. Nju ne brine toliko trenutna veličina koliko prirast. Jer je sa 27+2 imao skoro 1200gr. Isto talo Fl bedrena kost mu je bila za tjedan i pol veća a sad kasni tjedan dana. Malo je napredovao u 3 tjedna
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Vecet
Kod nas pregledu sve super, beba je na zadak i ima 740g,meni je tlak bio malo visok pa mi doktor rekao da mjerom par puta u danu, ako bude i sutra tako da se javim na hitni
Bila nositi doznake za komplikacije i sad taman dosla s roditeljskog sin ode na ekskurziju u Hrvatsko zagorje
Sad sam legla i odmaram, i pojela sam novi mousse dukatov od karamele😜
Super za dobar pregled ,bebo se stigne okrenuti još puno puta kod tebe😀pa je i to ok,tlakić si prati al može biti od uzbuđenja zbog pregleda..mmm mousse 😋😋.
Franovamamita nije mi sad ono neka panika bila al me uhvati razmišljanje kad me tak boli glava i tlak mi malo viši danas (nije to visoko al s obzirom da mi je inače nizak100/60, 110/70 a danas 123/84 je malo povišen)
Nivami, super za pregled! Lijepo je cuti dobre vijesti.
Tinchyca, bude sve dobro sigurno... Znam da je tesko cuti lose vijesti, al moramo biti pozitivne. Budu sad u bolnici popratili malo bolje, sigurno bude dobro. Drzi se!
26.8. Ivan 💙💙
tinchy pa 1500g je taman za 30tt a mozda prosli puta nije dobro izmjerila...
nivami ja mislim da ti jetlak mslo skocio od uzbudenja
ena a mkzda si se uplasila pa ti i tlak tako malo otisao...a izmjeri si opet pred spavanje
Ja bas gledam knjizicu. Zadnji pregled mi je bio na 29+6 i imao je 1500.
Nemoj se brinuti, posebno ako su svi protoci i sl ok. Jos ce oni to izmjeriti, a prirast ko prirast - mozda raste skokovito.
27.6. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji