Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2018. 19:39

macica29

Ma znam, sve želimo da bude sve u redu, najviše s našim bebicama… puno me tješi to kad vidim da ima vas koje ste stvarno mirovanjem daleko dogurale i da vas čeka još tak malo i to me djelomično smiruje.. ali uvijek je tu taj ali koji neda mira. a vrijeme do pregleda se vuuuuče
    oba dvije moramo čekati drugi tjedan. tvoj Mihael nek sam izdrži još barem 6 dana i ak hoće, more van…. 37 tjedana je super!

Ma bit će to sve super 😁 i s tvojim i s mojim 👶👶...a Mihael je hvala Bogu već i sad ok ali baš hoće van😂😂,iako mi se čini da bi mogli mi i do 40+ 😂

02. Svibanj 2018. 19:39

Ena31

macica29

Ma znam, sve želimo da bude sve u redu, najviše s našim bebicama… puno me tješi to kad vidim da ima vas koje ste stvarno mirovanjem daleko dogurale i da vas čeka još tak malo i to me djelomično smiruje.. ali uvijek je tu taj ali koji neda mira. a vrijeme do pregleda se vuuuuče
    oba dvije moramo čekati drugi tjedan. tvoj Mihael nek sam izdrži još barem 6 dana i ak hoće, more van…. 37 tjedana je super!

Ma bit će to sve super 😁 i s tvojim i s mojim 👶👶…a Mihael je hvala Bogu već i sad ok ali baš hoće van😂😂,iako mi se čini da bi mogli mi i do 40+ 😂

Ako baš hoće* sam htjela napisati 

Tinchyca
    02. Svibanj 2018. 19:41

Da se javim. Danas odradili privatno pregled. Kaže dr da beba zaostaje u razvoju da kasni sa rastom. Rasplakala sam se lod dr. kak mi je to teško palo. Prije samo 3 tjedna bio je veći za tjedan i pol a sad kasni tjedan dana. Dobio je manje od 400gr u 3 tjedna.😔 Sutra idem kod dr. po uputnicu za bolnicu da mi to tamo prate. Ostalo sve ok. Protoci, plodna voda... 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

02. Svibanj 2018. 19:57

Tinchyca

Da se javim. Danas odradili privatno pregled. Kaže dr da beba zaostaje u razvoju da kasni sa rastom. Rasplakala sam se lod dr. kak mi je to teško palo. Prije samo 3 tjedna bio je veći za tjedan i pol a sad kasni tjedan dana. Dobio je manje od 400gr u 3 tjedna.😔 Sutra idem kod dr. po uputnicu za bolnicu da mi to tamo prate. Ostalo sve ok. Protoci, plodna voda…

Ajoj draga..baš mi je žao..a možda nije dobro izmjerio ili nešto,mogu biti odstupanja,moj je isto sad u 2 tjedna dobio jedva oko 200g i u cm ništa..ak su protoci i plodna ok to je super...ajde budu vas popratili u bolnici al vjerujem da bude sve ok😘.

Tinchyca
    02. Svibanj 2018. 19:59

Hvala ti draga. Dosta je dobar uzv i oko 45 minuta je mjerila i više puta provjeravala. Nadam se da bude sve ok.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

HappySeal
    02. Svibanj 2018. 20:05

Tinchyca drz se. Bit ce sve ok. 

27.6. 💙

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 20:06

ena a vidis meni dr nikada ni ne provjera te proteine i nije u ni jednoj trudnoci...i ako tvoja dr ne panicari bemoj draga ni ti provaj se opustiti ....
    tinchy ajoj draga vjerujem da ti je tesko ali sigurna sam da ce biti sve ok kad opet premjere bebicu mozda je samo faza kad se manje ubucila i sad ce nadoknaditi vidjet ces ☺😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 20:07

tinchy a koliko je sad tezak bebac? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

pharmamma
    02. Svibanj 2018. 20:10

mina super za pregled i čestitke na princezi 💕
    nivami bravo za pregled ☺️ a tlak je možda bio visi zbog pregleda i uzbuđenja 😉
    Tinchyca točno znam kako se osjećaš..ja sam suze uspjela zadržati dok nisam izašla iz ordinacije i onda je bilo gotovo..situacija jako slična tvojoj..kolika ti je bila razlika između trajanja trudnoće po zm i po uzv do negdje 12.tjedna?po tim uzv određuju kolika je stvarna gestacijska dob,kasnije se bebice počnu individualno razvijati pa neke budu veće,neke manje..a i ponekad se znaju zeznuti kod tih mjerenja i procjena..sad ti je najbitnije da su protoci dobri..u bolnici će ti vjerojatno napraviti 2 uzv u razmaku od tjedan dana da vide koliko beba dobiva..za to vrijeme ti maksimalno miruj na lijevom boku,kvalitetno se hrani i koliko god to bilo teško,probaj se čim manje brinuti..mene su tih tjedan dana ostavili u bolnici,napravili uzv prvi i zadnji dan i 3.dan mi uveli Clexane injekcije u preventivnoj dozi da povećaju prokrvljenost posteljice..na kraju su rekli da beba dobro raste,ali bude manja..samo me čekaju češće kontrole,evo bas sutra idem..panika me lovi već cijeli tjedan,ali nadam se da će sve biti ok..ipak,za svaki slučaj pakiram torbu da mi ju mogu donijeti ako me opet ostave u bolnici..držim fige ❤️😘

Tinchyca
    02. Svibanj 2018. 20:21

Danas smo 30+2 i ima 1500gr. Nju ne brine toliko trenutna veličina koliko prirast. Jer je sa 27+2 imao skoro 1200gr. Isto talo Fl bedrena kost mu je bila za tjedan i pol veća a sad kasni tjedan dana. Malo je napredovao u 3 tjedna

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI