Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    03. Svibanj 2018. 07:05

Jutro 😘 Nadam se da će se ove boljke čim prije smiriti 😘😘 ni ja se nisam bas naspavala,al kod mene to vise zbog nervoze radi pregleda

mamica1985
    03. Svibanj 2018. 07:08

Jutro - ja skoro uopce nisam spavala, spavamo starija i ja kod mojih jer je muz doma kupaonu razbio i nije u funkciji. Mucili me grcevi u nogama i onda oko pol 2 lazne kontrakcije. Moji imaju psa koji je legao kraj mene minutu prije tih kontrakcija i stavio mi sapu na trbuh i tako lezao dok mi se nije smirilo. Mislim da cu si ga povesti na porod kao pratnju. 😂

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 07:29

mamica1985

Jutro - ja skoro uopce nisam spavala, spavamo starija i ja kod mojih jer je muz doma kupaonu razbio i nije u funkciji. Mucili me grcevi u nogama i onda oko pol 2 lazne kontrakcije. Moji imaju psa koji je legao kraj mene minutu prije tih kontrakcija i stavio mi sapu na trbuh i tako lezao dok mi se nije smirilo. Mislim da cu si ga povesti na porod kao pratnju. 😂

Slatkiš ❤️❤️

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 07:57

Uh vidim svi su imali lošu noć.
    Ni mi se nismo naspavali moj stariji je došao k nama u krevet i nikako zaspat. Kad je on zaspao nisam mogla ja jer me bolila glava i ramena. Piškanje pa bebo koji pokušava pobjeć iz trbuha i glad kao da nisam jela cijeli dan.
    Proud nadam se da je mučnina prošla i da spavaš.
    Ena meni znalo pomoć ležanje na mračnom mjestu lekadol + kava ali ne uvijek. Grda je ta glavobolja. Možda su ti napeta ramena pa boli glava.
    Mamica awww koji slatki peso bleso vidiš kak je on osjwtio što tebe muči.
    Pharma čekamo lijepe vijesti 💕.
    Idem piti kavu/dvije/tri i pojest jer sam još uvijek gladna.
    Nadam se da će umorne odspavati i bolje se probuditi.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 08:18

Lude noci.. Ja mislila da mi pocela curit plodna, a na kraju samo zaboravila stavit dnevni, a koristim utrice, a izgleda da je pobjeglo i malo pipi 🙈🙊
    Ena nek te neko malo izmasira po vratu, ramenima..marama oko glave cvrsto vezana, hlaaadni oblozi! Imam migrene pa znam kak ti je!
    Odosmo i mi na dejt! 🙋🏻‍♀️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 08:30

baarbaraa29

Lude noci.. Ja mislila da mi pocela curit plodna, a na kraju samo zaboravila stavit dnevni, a koristim utrice, a izgleda da je pobjeglo i malo pipi 🙈🙊
    Ena nek te neko malo izmasira po vratu, ramenima..marama oko glave cvrsto vezana, hlaaadni oblozi! Imam migrene pa znam kak ti je!
    Odosmo i mi na dejt! 🙋🏻‍♀️

Sretno!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    03. Svibanj 2018. 08:32

Sretno svima na pregledima i javite kaj doktori kazu 😙

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 08:50

Jutro cure.... ja sam čak dobro spavala i spavala bi dalje, al mama ide na posao u pola 7 i mora baku premotati i to sve pa sam budna od 6. nemam izbora!
    sretno danas na pregledima :)

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 08:57

Marijaa29

Jutro cure…. ja sam čak dobro spavala i spavala bi dalje, al mama ide na posao u pola 7 i mora baku premotati i to sve pa sam budna od 6. nemam izbora!
    sretno danas na pregledima :)

To je macica, al sam promijenila nick, ozbiljnije je.... :P zovem se Marija :D

26.8. Ivan 💙💙

• mandrina
    03. Svibanj 2018. 09:17

izgleda da nam nije baš neka noć bila. i ja sam se 100 puta probudila, okrenula, preznojila. Sve mi je počelo smetat. Za utjehu sam si morala palačinke ispeć, a sad se nadam da ću moć i prijepodnevni spavanac odradit.
    Cure koje imate preglede, ne bojte se. Ni vi koje morate ići na detaljnije pretrage. Svaka bebica ima svoj neki ritam rasta i napretka, a danas unatoč svoj tehnologiji, doktori ne mogu bit sigurni. No sa druge strane, preživjele smo i proudin pad, enino ležanje, pharmino ležanje u bolnici,  izvanredne preglede zbog poluprofesinalnih (i ne baš skroz sposobnih doktora), preživjet ćemo i ovo što nas je snašlo zadnjih dana i kroz koji mjesec držat svoje zdrave bebice u rukama i ničega se ružnog ne sjećat.
    Ljubim vas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI