Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    03. Svibanj 2018. 08:18

Lude noci.. Ja mislila da mi pocela curit plodna, a na kraju samo zaboravila stavit dnevni, a koristim utrice, a izgleda da je pobjeglo i malo pipi 🙈🙊
    Ena nek te neko malo izmasira po vratu, ramenima..marama oko glave cvrsto vezana, hlaaadni oblozi! Imam migrene pa znam kak ti je!
    Odosmo i mi na dejt! 🙋🏻‍♀️

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 08:30

baarbaraa29

Lude noci.. Ja mislila da mi pocela curit plodna, a na kraju samo zaboravila stavit dnevni, a koristim utrice, a izgleda da je pobjeglo i malo pipi 🙈🙊
    Ena nek te neko malo izmasira po vratu, ramenima..marama oko glave cvrsto vezana, hlaaadni oblozi! Imam migrene pa znam kak ti je!
    Odosmo i mi na dejt! 🙋🏻‍♀️

Sretno!

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    03. Svibanj 2018. 08:32

Sretno svima na pregledima i javite kaj doktori kazu 😙

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 08:50

Jutro cure.... ja sam čak dobro spavala i spavala bi dalje, al mama ide na posao u pola 7 i mora baku premotati i to sve pa sam budna od 6. nemam izbora!
    sretno danas na pregledima :)

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    03. Svibanj 2018. 08:57

Marijaa29

Jutro cure…. ja sam čak dobro spavala i spavala bi dalje, al mama ide na posao u pola 7 i mora baku premotati i to sve pa sam budna od 6. nemam izbora!
    sretno danas na pregledima :)

To je macica, al sam promijenila nick, ozbiljnije je.... :P zovem se Marija :D

26.8. Ivan 💙💙

• mandrina
    03. Svibanj 2018. 09:17

izgleda da nam nije baš neka noć bila. i ja sam se 100 puta probudila, okrenula, preznojila. Sve mi je počelo smetat. Za utjehu sam si morala palačinke ispeć, a sad se nadam da ću moć i prijepodnevni spavanac odradit.
    Cure koje imate preglede, ne bojte se. Ni vi koje morate ići na detaljnije pretrage. Svaka bebica ima svoj neki ritam rasta i napretka, a danas unatoč svoj tehnologiji, doktori ne mogu bit sigurni. No sa druge strane, preživjele smo i proudin pad, enino ležanje, pharmino ležanje u bolnici,  izvanredne preglede zbog poluprofesinalnih (i ne baš skroz sposobnih doktora), preživjet ćemo i ovo što nas je snašlo zadnjih dana i kroz koji mjesec držat svoje zdrave bebice u rukama i ničega se ružnog ne sjećat.
    Ljubim vas.

03. Svibanj 2018. 09:53

Evo odležali do malo prije,koja rata drijemanja još bila,glava rastura😫,tlak 62/91 puls 108😫😫..al bolje i to nek visoki,sad kava i doručak 😌. Cure sretno na pregledima,bit će sve ok,Mandrina lijepo si to napisala,slažem se,evo i moje štrucice male još ovaj mjesec😍😍. Pusa vas i grlim sve😘😘😍😍😍 .
    Ajde danas dobre vijesti da čitamo😁. Pune tjednuše slikice na sunce😁😁😘😘😘😍😍

03. Svibanj 2018. 09:59

Sretno svima na pregledima danas!
    Confused su nam jucer opet hospitaizirali,  nadam se da ju nece dugo drzati jer je zapravo sve uredno.
    Ena probaj sa hladnim oblozima,  zamracena prostorija,  bez tva i mobitela,  meni s migrenom to pomaze.
    Ja se ne mogu natjerati da idem nesto pojest,  jos mi je lose u zeludcu uzasno. I s Maksom sam zadnjih mj dana uzasno puno povracala,  vise nego na pocetku trudnoce. Valjda zato s njim nisam ni dobila puno u tom 9.mj,  svega 200g,  kad je sve islo van. Nekad ne bi ni stigla do wca,  uzasno!
    Nadam se da nece i s ovim biti tako.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    03. Svibanj 2018. 10:09

dan cure
    legnem umorna i s bolovima dignem se slomljena u pm..

ena cure su ti sve vec rekle za glavobolju nadam se da ce brzo proci 😙
    proud ajme uzas mogu misliti kak ti drzi se draga 😙
    svima koje imaju danas pregled sretno 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

03. Svibanj 2018. 10:12

ProudMomy

Sretno svima na pregledima danas!
    Confused su nam jucer opet hospitaizirali, nadam se da ju nece dugo drzati jer je zapravo sve uredno.
    Ena probaj sa hladnim oblozima, zamracena prostorija, bez tva i mobitela, meni s migrenom to pomaze.
    Ja se ne mogu natjerati da idem nesto pojest, jos mi je lose u zeludcu uzasno. I s Maksom sam zadnjih mj dana uzasno puno povracala, vise nego na pocetku trudnoce. Valjda zato s njim nisam ni dobila puno u tom 9.mj, svega 200g, kad je sve islo van. Nekad ne bi ni stigla do wca, uzasno!
    Nadam se da nece i s ovim biti tako.

Držim fige da nebude tak i da ti brzo prođe,trebala bi bar nešto pojesti,dvopek možda barem. Drži se. Eto i bit ću u zamračenom izgleda bez TV-a i moba,nestalo struje skroz😑...došla je elektra popraviti kvar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.