Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    02. Svibanj 2018. 19:11

Znam Ena, vidjela sam da ti je propisala normabel. budem se sad strpila do utorka pa ću je pitati. do  sad mi je bio opušteniji, a sad ovisi... a nisam ništ radila danas, samo sam išla ujutro po papire i prijavila sam se na sebe i poslije u dućan. 
    prvi put mi je pa se svega bojim!

26.8. Ivan 💙💙

02. Svibanj 2018. 19:18

macica29

Znam Ena, vidjela sam da ti je propisala normabel. budem se sad strpila do utorka pa ću je pitati. do sad mi je bio opušteniji, a sad ovisi… a nisam ništ radila danas, samo sam išla ujutro po papire i prijavila sam se na sebe i poslije u dućan.
    prvi put mi je pa se svega bojim!

Kužim te,i ja se cimam na sve,al eto vidiš ak te malo utješi,kad mi je bilo tak nakon odmora i ležanja je bilo ok..i daleko dogurali..i kod vas bude sve ok😘. Ja se sad trenutno borim s kojekakvim mislima...o plodnoj vodi,mojim proteinima u urinu koji su bili +++ na zadnjem pregledu,cjelodnevnoj glavobolji😒😒...i jedva čekam tu srijedu više.

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 19:31

ena sta ti je rekla za te proteine? 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    02. Svibanj 2018. 19:32

Ma znam, sve želimo da bude sve u redu, najviše s našim bebicama... puno me tješi to kad vidim da ima vas koje ste stvarno mirovanjem daleko dogurale i da vas čeka još tak malo i to me djelomično smiruje.. ali uvijek je tu taj ali koji neda mira. a vrijeme do pregleda se vuuuuče 
    oba dvije moramo čekati drugi tjedan. tvoj Mihael nek sam izdrži još barem 6 dana i ak hoće, more van.... 37 tjedana je super!

26.8. Ivan 💙💙

02. Svibanj 2018. 19:36

franovamamita

ena sta ti je rekla za te proteine?

Pošto ih imam zadnjih jedno 4 puta i išla sam na uzv bubrega koji nije ništa pokazao ,kao da mogu biti malo povišeni u trudnoći,da valjda,nije ništa ak uz to nemam visoki tlak i oticanje..a sestra se brine oko toga al kaj bude rekla kad doktorica veli da je to ok..baš je onaj štapić bio jako zelen na proteine

nivami
    02. Svibanj 2018. 19:38

Vecet
    Kod nas pregledu sve super,  beba je na zadak i ima 740g,meni je tlak bio malo visok pa mi doktor rekao da mjerom par puta u danu, ako bude i sutra tako da se javim na hitni
    Bila nositi doznake za komplikacije i sad taman dosla s roditeljskog sin ode na ekskurziju u Hrvatsko zagorje 
    Sad sam legla i odmaram, i pojela sam novi mousse dukatov od karamele😜

02. Svibanj 2018. 19:39

macica29

Ma znam, sve želimo da bude sve u redu, najviše s našim bebicama… puno me tješi to kad vidim da ima vas koje ste stvarno mirovanjem daleko dogurale i da vas čeka još tak malo i to me djelomično smiruje.. ali uvijek je tu taj ali koji neda mira. a vrijeme do pregleda se vuuuuče
    oba dvije moramo čekati drugi tjedan. tvoj Mihael nek sam izdrži još barem 6 dana i ak hoće, more van…. 37 tjedana je super!

Ma bit će to sve super 😁 i s tvojim i s mojim 👶👶...a Mihael je hvala Bogu već i sad ok ali baš hoće van😂😂,iako mi se čini da bi mogli mi i do 40+ 😂

02. Svibanj 2018. 19:39

Ena31

macica29

Ma znam, sve želimo da bude sve u redu, najviše s našim bebicama… puno me tješi to kad vidim da ima vas koje ste stvarno mirovanjem daleko dogurale i da vas čeka još tak malo i to me djelomično smiruje.. ali uvijek je tu taj ali koji neda mira. a vrijeme do pregleda se vuuuuče
    oba dvije moramo čekati drugi tjedan. tvoj Mihael nek sam izdrži još barem 6 dana i ak hoće, more van…. 37 tjedana je super!

Ma bit će to sve super 😁 i s tvojim i s mojim 👶👶…a Mihael je hvala Bogu već i sad ok ali baš hoće van😂😂,iako mi se čini da bi mogli mi i do 40+ 😂

Ako baš hoće* sam htjela napisati 

Tinchyca
    02. Svibanj 2018. 19:41

Da se javim. Danas odradili privatno pregled. Kaže dr da beba zaostaje u razvoju da kasni sa rastom. Rasplakala sam se lod dr. kak mi je to teško palo. Prije samo 3 tjedna bio je veći za tjedan i pol a sad kasni tjedan dana. Dobio je manje od 400gr u 3 tjedna.😔 Sutra idem kod dr. po uputnicu za bolnicu da mi to tamo prate. Ostalo sve ok. Protoci, plodna voda... 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

02. Svibanj 2018. 19:57

Tinchyca

Da se javim. Danas odradili privatno pregled. Kaže dr da beba zaostaje u razvoju da kasni sa rastom. Rasplakala sam se lod dr. kak mi je to teško palo. Prije samo 3 tjedna bio je veći za tjedan i pol a sad kasni tjedan dana. Dobio je manje od 400gr u 3 tjedna.😔 Sutra idem kod dr. po uputnicu za bolnicu da mi to tamo prate. Ostalo sve ok. Protoci, plodna voda…

Ajoj draga..baš mi je žao..a možda nije dobro izmjerio ili nešto,mogu biti odstupanja,moj je isto sad u 2 tjedna dobio jedva oko 200g i u cm ništa..ak su protoci i plodna ok to je super...ajde budu vas popratili u bolnici al vjerujem da bude sve ok😘.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.