Ena skroz te kuzim, ja bi isto sve htjela, a jos mi ne daju sunce im njihovo.
Nakon 10.5. startam ja sa svojim gnjezdjenjem, ne mogu sve ovo vise gledat! Napravila sam i plan vec, necu puno, svaki dan jednu prostoriju generalku napravit i bok! 😁
Još se malo strpi,to je par dana samo. Uf,puno je jedna prostorija cijela svaki dan🙃,bar meni sad bez kondicije i s tvrdim trbuhom😏...al da,čini se da je gniježđenje počelo u glavi😂😂,nisam mislila da bude to i mene puknulo,nisam baš puno od volje kaj se čišćenja tiče inače,više sam tip za kuhinju😄
Ne znam sta je meni danas. Sanjam one gotove cupavce iz lidla. Mislim da bi pojela cijelu kutiju b3z pardona.
Inace radim igracke za maloga. Ne daju mi da ista drugo radim oaim toga i logistike 😅
27.6. 💙
Hej zenske, nama u Merkuru rekli da je sve super. Mjere su dobre, imamo preko 600g. Potvrdili da je curica 😊 tako da barbaara draga pisi curka i termin za sad 28.8. Iduci tjedan obavljam guk profil, tsh i fetalni ehokardiograf. Zena milion u TA a vruce za poludit. Sva sreca ja nisam cekala tamo za ctg pa sam brzo bila gotova jer ono je strasno, sve mi lose kad se sjetim da cu morati cekati po 2-3 sata u 8 mjesecu 😅
Ja se danas zazelila cufti, kad dosla doma majka skuhala. Mama cita misli 😍😃🤣
All of God’s grace in one tiny face 💟
Hej zenske, nama u Merkuru rekli da je sve super. Mjere su dobre, imamo preko 600g. Potvrdili da je curica 😊 tako da barbaara draga pisi curka i termin za sad 28.8. Iduci tjedan obavljam guk profil, tsh i fetalni ehokardiograf. Zena milion u TA a vruce za poludit. Sva sreca ja nisam cekala tamo za ctg pa sam brzo bila gotova jer ono je strasno, sve mi lose kad se sjetim da cu morati cekati po 2-3 sata u 8 mjesecu 😅
Bravo za dobar pregled i princezicu 😍😍,hjoooj ćufte..obožavam..i gladna sam😂😂čekam da m dođe doma pa da jedemo zajedno😀..uf rekla mi svekrva danas da super kaj bum skoro rodila,kao kak bi po tim vrućinama i s trbuhom..ima pravo😂,tak da mi je žao vas s terminima u osmom devetom mjesecu..al ipak smo mi žene majke kraljice i nema toga što ne možemo tak da bude sve ok,izdržati ćete😍🤗😘
Mina super da je sve dobro!
Tko ti je radio uzv na Merkuru?
Ena slazem se, meni je vec sad prevruce, ne mogu zamisliti na +40 biti ovolika.
I nadam se da ce mi raspicit klimu u onom boksu dok budem radjala, jer cu nabit nekoga 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Čestitam na curici i baš mi je drago da je sve super 😃
Bila sam sad u ducanu, isla sam po sladoled, stojim u redu I opet mi se stvrdnuo trbuh, al mislim da to nisu bile BH kontrakcije, vec nesto drugo jer je cijelo vrijeme dok nisam dosla do doma I legla si, trbuh bio tvrd. Jedva cekam pregled u utorak. Samo da se ne pogorsa stanje.
26.8. Ivan 💙💙
Čestitam na curici i baš mi je drago da je sve super 😃
Bila sam sad u ducanu, isla sam po sladoled, stojim u redu I opet mi se stvrdnuo trbuh, al mislim da to nisu bile BH kontrakcije, vec nesto drugo jer je cijelo vrijeme dok nisam dosla do doma I legla si, trbuh bio tvrd. Jedva cekam pregled u utorak. Samo da se ne pogorsa stanje.
Macica to ti cijelo vrijeme govorim ,meni je trbuh tvrd stalno bio dok sam hodala i stajala a nisu bile Bh kontrakcije
I nadam se da ce mi raspicit klimu u onom boksu dok budem radjala, jer cu nabit nekoga 😂😂😂😂
Ovaj put dr. Sandra Stasenko, i bas mi se svidjela. Skroz mi je veselo i simpaticno objasnila sve
All of God’s grace in one tiny face 💟
mina drago mi je da je sve dobro 😙😙
ja sad usla u kucu bome neka kisa ee sprema
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ovaj put dr. Sandra Stasenko, i bas mi se svidjela. Skroz mi je veselo i simpaticno objasnila sve
Ona je super! Jako draga zenska 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji