Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Svibanj 2018. 10:17

Ena31

ProudMomy

Sretno svima na pregledima danas!
    Confused su nam jucer opet hospitaizirali, nadam se da ju nece dugo drzati jer je zapravo sve uredno.
    Ena probaj sa hladnim oblozima, zamracena prostorija, bez tva i mobitela, meni s migrenom to pomaze.
    Ja se ne mogu natjerati da idem nesto pojest, jos mi je lose u zeludcu uzasno. I s Maksom sam zadnjih mj dana uzasno puno povracala, vise nego na pocetku trudnoce. Valjda zato s njim nisam ni dobila puno u tom 9.mj, svega 200g, kad je sve islo van. Nekad ne bi ni stigla do wca, uzasno!
    Nadam se da nece i s ovim biti tako.

Držim fige da nebude tak i da ti brzo prođe,trebala bi bar nešto pojesti,dvopek možda barem. Drži se. Eto i bit ću u zamračenom izgleda bez TV-a i moba,nestalo struje skroz😑…došla je elektra popraviti kvar

Ajoj ovaj dio o Confused mi promaknuo..vibramo za nju i bebicu da bude sve ok😍😍😍❤️❤️❤️❤️

pharmamma
    03. Svibanj 2018. 10:18

Ultrazvuk obavljen iako na kraju nije bilo mog dr..beba je i dalje jako mala, sad je procjena 1274g...femur i trbuščić odgovaraju za 28 tjedana,glavica je nešto veća..protoci su uredni,plodne vode dovoljno..u utorak se vraća moj dr pa cu tad do njega da vidim kaj veli

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 10:24

Hvala curke na podršci 😘😘😘
    I mi ovu noć nismo spavali. Kak me već neko vrijeme boli desni bubreg mislila sam da je to sve od trudnoce. Međutim jučer na sistematskom mi radili uzv i imam dilataciju kanalnog sustava pijelona i pijel. ušća na tom bubregu. Strogo mi je zabranjeno spavat na desnom boku i leđima radi toga. Tak da sam cijelu noć bila na lijevom boku. Svako malo sam morala ustat i hodat po sobi ili sjedit samo da mi taj lijevi bok odmori. Ujutro se naravno probudila sva ukočena i u trncima. Sad bole kičma i lijevi bok. Sve se bojim opet ove noći. Mislim da ću zaspat sjedečki na trosjedu... ko stara baba sam neka 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 10:26

pharmamma

Ultrazvuk obavljen iako na kraju nije bilo mog dr..beba je i dalje jako mala, sad je procjena 1274g…femur i trbuščić odgovaraju za 28 tjedana,glavica je nešto veća..protoci su uredni,plodne vode dovoljno..u utorak se vraća moj dr pa cu tad do njega da vidim kaj veli

Pharma, koliko je narasla bebica od zadnjeg pregleda,se vidi pomak? Držim fige da sve bude u redu 😘

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    03. Svibanj 2018. 10:39

Pharma bitno da je narasla a vjerujem da će te i tvoj doktor utješiti.
    Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
    Confused vibramo i držimo fige da sve bude super 💕.
    Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
    Marija 😂😂😂 sad si skroz ozbiljna 😊.
    Ena odmori i doručkuj i sve će biti super možda da te mužek malo izmasira.
    Franova 😘😘😘
    Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.
    Eto idem u dućan i kuhati. 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

03. Svibanj 2018. 10:39

pharmamma

Ultrazvuk obavljen iako na kraju nije bilo mog dr..beba je i dalje jako mala, sad je procjena 1274g…femur i trbuščić odgovaraju za 28 tjedana,glavica je nešto veća..protoci su uredni,plodne vode dovoljno..u utorak se vraća moj dr pa cu tad do njega da vidim kaj veli

Pharma ali prirast postoji jel tako? Zaostatak nije veci nego sto je bio,  ako sam dobro upamtila. Samo pozitiva draga,  sigurna sam da ce sve biti ok! Da je ona jednostavno manja bebuska i bok! 😉😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bojana27
    03. Svibanj 2018. 10:40

Nis se curke ne sekirajte , meni npr termin po mengi je 16.06 a po uzv 02.07 , i od uvijek mi pise da je beba za 2 tj manja , vode se po prvom ranom uzv , i po tome si nekako i ja pratim tjedne , makar one mjere nikad nisam kuzila i ne zamaram se s njima dok mi oni ne kazu nesto , i jedva cekam slj pregled da vidim kolko bebica ima ..moja curka je npr kod ginica imala u 33 tj 2100 a rodena u 36 tjednu sa 2000 , tako da i njihove mjere nisu nekad sto posto tocne 😀

Sretno svima na pregledima :) ja se veselim danasnjem rucku , sveki kuha grah 😍 a jucer sam navecer pojela cizburger odlicni i skoro cijelu kutiju quatra sama 😂 sad aam do 18.05 mirna sa slatkisima i glupostima 😁 a onda cete mi svi vibrat da se nisam otvorila i da me puste doma taj dan da mogu na finu kasnu veceru jer mi je godisnjica🤣

03. Svibanj 2018. 10:41

Evo da i sliku zalijepim
    Jednu rascupanu,  kako Franova voli 😂😂😂
    Znaci 36tt,  62kg,  +6kg
    Eto nas 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tinchyca
    03. Svibanj 2018. 10:42

ivymicek

Tinchyca kak se natjerat spavat na lijevom boku 😱. Ništa ogradit se jastucima i probati spavati.
    Proud užas baš se nadam da neće biti tako kao što je bilo s Maksom nema mi gore od mučnina. Vibram pozitivno.
    Franova 😘😘😘
    Meni bila patronažna. Izmjerila mi tlak i šećer (5.4 nakon doručka). Malo popričale. Jako je draga to mi je nova jer je moja stara otišla u penziju.

Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

03. Svibanj 2018. 10:48

Tinchyca

ivymicek

Franova 😘😘😘

Teško. Stavila onaj trudnički jastuk iza leđa i ispod noge i spavala na rubu kreveta. Najgore je kaj ti utrne ta strana nakon nekog vremena i pocne smetat 😆

Joj znam da je to muka. Jer mene stalno forsaju samo na lijevi bok,  doslovno ti cijela strana utrne,  uzas! Al ja se saltam i na ledja i na desni kad ne mogu izdrzat,  jer nemam jos i taj problem ko ti. Mogu si mislit kako se mucis.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.