Vecet
Kod nas pregledu sve super, beba je na zadak i ima 740g,meni je tlak bio malo visok pa mi doktor rekao da mjerom par puta u danu, ako bude i sutra tako da se javim na hitni
Bila nositi doznake za komplikacije i sad taman dosla s roditeljskog sin ode na ekskurziju u Hrvatsko zagorje
Sad sam legla i odmaram, i pojela sam novi mousse dukatov od karamele😜
Super za dobar pregled ,bebo se stigne okrenuti još puno puta kod tebe😀pa je i to ok,tlakić si prati al može biti od uzbuđenja zbog pregleda..mmm mousse 😋😋.
Franovamamita nije mi sad ono neka panika bila al me uhvati razmišljanje kad me tak boli glava i tlak mi malo viši danas (nije to visoko al s obzirom da mi je inače nizak100/60, 110/70 a danas 123/84 je malo povišen)
Nivami, super za pregled! Lijepo je cuti dobre vijesti.
Tinchyca, bude sve dobro sigurno... Znam da je tesko cuti lose vijesti, al moramo biti pozitivne. Budu sad u bolnici popratili malo bolje, sigurno bude dobro. Drzi se!

26.8. Ivan 💙💙
tinchy pa 1500g je taman za 30tt a mozda prosli puta nije dobro izmjerila...
nivami ja mislim da ti jetlak mslo skocio od uzbudenja
ena a mkzda si se uplasila pa ti i tlak tako malo otisao...a izmjeri si opet pred spavanje

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ja bas gledam knjizicu. Zadnji pregled mi je bio na 29+6 i imao je 1500.
Nemoj se brinuti, posebno ako su svi protoci i sl ok. Jos ce oni to izmjeriti, a prirast ko prirast - mozda raste skokovito.

27.6. 💙
Tinchyca drzi se, bit ce sve ok
Meni tlak veceras 120/80,vjerojatno je zbog uzbudenja i svega prethodnih ovih dana

Večer curke!
Čitam i zaboravim.
Super za bebone i preglede.
Proud odlično složen ormar i odličan plan za čišćenje. Ako nabaciš 40+ možeš i moje slagat 😊.
Tinchyca vjerujem da beba ima svoj način rasta i da možda sada nije dobila koliko je trebala ali vjerujem da će nadoknaditi. I moj je zadnji puta u 4 tj dobio malo manje od 400 g tako da je skoro u 33 tt imao 1700 ali nitko nije dizao paniku (osim mene,naravno). Moguće je da su uzv prije krivo izmjerili i da je prirast sada manji. No, bolje da odmah ideš to provjeriti i da će ti raditi kompletnu obradu i da ćeš na kraju dobiti lijepe vijesti. Paziti će te a mi ćemo pozitivno vibrati 💕.
Fino ste kuhale i fino papale...
Ena pošalji kelja (volim i molim) 😂.
Sutra mi dode patronažna, valjda u kontrolu a ja nemam niš spremno 😂. Još će mi donjeti i potvrdu za muža za porod 😊.
Ovaj tjedan krećem u shoping za torbu za rodilište.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za preglede,tinchyca sve znas,rekle ti,ormari i robica vidim spremni kod proud,ja cu nakon drugog tjedna započet..sve imamo,samo pranje i spremanje ceka.netko je danas papao cufte,kao i ja,gusim se u njima😋😊
Tinchyca nemoj se sekirati, bebice mogu skokovito rasti i sigurna sam da je sve u redu.
Evo moj ti je npr u 27tt imao 1100g, pa u 31tt 1500g, pa sad u 35tt 2250g. Ne vidim ja tu neki pravilni prirast, ako mene pitas, ali vidim prirast. I kad mi usporedjuju s onim krivuljavama uvijek je izmedju sredine i donje granice zataj tjedan.
Samo pozitivna budi draga!
Ivy ma ja kad me puste s lanca i kad pocistim kod sebe, mogu komotno ici po kucama cistit, nekak moram kondiciju vratit prije radjaone!
Puse saljem svima i laku noc vam zelim! 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro trudničice moje😀..nikako spavali od glavobolje i buđenja i koječega,još uvijek boli glava,ak ima koja kakvu ideju da prestane( lekadol i kavu sam jučer isprobala,ne pali).
Jučer navečer kao neka grmljavina kod mene i nevrijeme,vjetar je izgleda spojio žice vani na stupu ili potrgao,neznam,uglavnom samo u mom dijelu kuće nema struje💣💣...
Ugodan dan bez boljki vam želim😀😘😍🤗
Jutro!
I ja prijavljujem uzasnu noc. Normalno sam zaspala sinoc oko ponoci. Onda me napao neki kasalj, pa od kaslja refluks i na kraju jedva stigla do kupane da povratim. Tek mi je tada postalo zlo. I cijelu noc me mucilo. 7 puta sam isla piskit jos i maloprije povratila jos jednom. Uzas! Osjecam se kao da me prebio netko.
Idem pokusat jos odspavat jer ako sad ostanem budna, grist cu ostatak dana!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji