Tinchyca drzi se, bit ce sve ok
Meni tlak veceras 120/80,vjerojatno je zbog uzbudenja i svega prethodnih ovih dana
Večer curke!
Čitam i zaboravim.
Super za bebone i preglede.
Proud odlično složen ormar i odličan plan za čišćenje. Ako nabaciš 40+ možeš i moje slagat 😊.
Tinchyca vjerujem da beba ima svoj način rasta i da možda sada nije dobila koliko je trebala ali vjerujem da će nadoknaditi. I moj je zadnji puta u 4 tj dobio malo manje od 400 g tako da je skoro u 33 tt imao 1700 ali nitko nije dizao paniku (osim mene,naravno). Moguće je da su uzv prije krivo izmjerili i da je prirast sada manji. No, bolje da odmah ideš to provjeriti i da će ti raditi kompletnu obradu i da ćeš na kraju dobiti lijepe vijesti. Paziti će te a mi ćemo pozitivno vibrati 💕.
Fino ste kuhale i fino papale...
Ena pošalji kelja (volim i molim) 😂.
Sutra mi dode patronažna, valjda u kontrolu a ja nemam niš spremno 😂. Još će mi donjeti i potvrdu za muža za porod 😊.
Ovaj tjedan krećem u shoping za torbu za rodilište.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Super za preglede,tinchyca sve znas,rekle ti,ormari i robica vidim spremni kod proud,ja cu nakon drugog tjedna započet..sve imamo,samo pranje i spremanje ceka.netko je danas papao cufte,kao i ja,gusim se u njima😋😊
Tinchyca nemoj se sekirati, bebice mogu skokovito rasti i sigurna sam da je sve u redu.
Evo moj ti je npr u 27tt imao 1100g, pa u 31tt 1500g, pa sad u 35tt 2250g. Ne vidim ja tu neki pravilni prirast, ako mene pitas, ali vidim prirast. I kad mi usporedjuju s onim krivuljavama uvijek je izmedju sredine i donje granice zataj tjedan.
Samo pozitivna budi draga!
Ivy ma ja kad me puste s lanca i kad pocistim kod sebe, mogu komotno ici po kucama cistit, nekak moram kondiciju vratit prije radjaone!
Puse saljem svima i laku noc vam zelim! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Dobro jutro trudničice moje😀..nikako spavali od glavobolje i buđenja i koječega,još uvijek boli glava,ak ima koja kakvu ideju da prestane( lekadol i kavu sam jučer isprobala,ne pali).
Jučer navečer kao neka grmljavina kod mene i nevrijeme,vjetar je izgleda spojio žice vani na stupu ili potrgao,neznam,uglavnom samo u mom dijelu kuće nema struje💣💣...
Ugodan dan bez boljki vam želim😀😘😍🤗
Jutro!
I ja prijavljujem uzasnu noc. Normalno sam zaspala sinoc oko ponoci. Onda me napao neki kasalj, pa od kaslja refluks i na kraju jedva stigla do kupane da povratim. Tek mi je tada postalo zlo. I cijelu noc me mucilo. 7 puta sam isla piskit jos i maloprije povratila jos jednom. Uzas! Osjecam se kao da me prebio netko.
Idem pokusat jos odspavat jer ako sad ostanem budna, grist cu ostatak dana!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro 😘 Nadam se da će se ove boljke čim prije smiriti 😘😘 ni ja se nisam bas naspavala,al kod mene to vise zbog nervoze radi pregleda
Jutro - ja skoro uopce nisam spavala, spavamo starija i ja kod mojih jer je muz doma kupaonu razbio i nije u funkciji. Mucili me grcevi u nogama i onda oko pol 2 lazne kontrakcije. Moji imaju psa koji je legao kraj mene minutu prije tih kontrakcija i stavio mi sapu na trbuh i tako lezao dok mi se nije smirilo. Mislim da cu si ga povesti na porod kao pratnju. 😂
Jutro - ja skoro uopce nisam spavala, spavamo starija i ja kod mojih jer je muz doma kupaonu razbio i nije u funkciji. Mucili me grcevi u nogama i onda oko pol 2 lazne kontrakcije. Moji imaju psa koji je legao kraj mene minutu prije tih kontrakcija i stavio mi sapu na trbuh i tako lezao dok mi se nije smirilo. Mislim da cu si ga povesti na porod kao pratnju. 😂
Slatkiš ❤️❤️
Uh vidim svi su imali lošu noć.
Ni mi se nismo naspavali moj stariji je došao k nama u krevet i nikako zaspat. Kad je on zaspao nisam mogla ja jer me bolila glava i ramena. Piškanje pa bebo koji pokušava pobjeć iz trbuha i glad kao da nisam jela cijeli dan.
Proud nadam se da je mučnina prošla i da spavaš.
Ena meni znalo pomoć ležanje na mračnom mjestu lekadol + kava ali ne uvijek. Grda je ta glavobolja. Možda su ti napeta ramena pa boli glava.
Mamica awww koji slatki peso bleso vidiš kak je on osjwtio što tebe muči.
Pharma čekamo lijepe vijesti 💕.
Idem piti kavu/dvije/tri i pojest jer sam još uvijek gladna.
Nadam se da će umorne odspavati i bolje se probuditi.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji