Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Svibanj 2018. 12:00
    Evo draga Barbara porcija za tebe😁..ima i bijelog luka unutra..i sastrane😁😁,samo se nadam da nisi vegetarijanka jer ima domaće kuhano rebarce onak fino podimljeno i sušeno unutra😁
    Evo draga Barbara porcija za tebe😁..ima i bijelog luka unutra..i sastrane😁😁,samo se nadam da nisi vegetarijanka jer ima domaće kuhano rebarce onak fino podimljeno i sušeno unutra😁
    02. Svibanj 2018. 12:04

baarbaraa29

kilometar i trbuh! Pa mora i Mihael pomoc u kuhanju! Eh, ti bi sve sama. Nis vise necemo same radit! 😊
    Jaaa bi kelj! Gusim se u njemu! Jos ak imas bijelog luka za papat uz..
    Idem si sad za utjehu nabrzake napravit tikvice s tjestom.
    Nego iskusne lezalice imam jedno uvrnuto konkretno pitanje. Obzirom na ovo nase lezanje na strani, jel, kukovi me znaju uzasno bolit!
    Jel smijem onak lezeci na ledjima, naizmjence, dizat nogu, koljeno prema sisi? Onak ko poza radjanja? Naravno bez naprezanja, tiskanja.. Jer znam da cucnit isto ne smijemo pa sta mislite jel time stvaram pritisak na cerviks?
    Baba operirala kuk, mamu isto muce pa sam i tim pocascena u nasljedje..😒

Neznam za tu vježbicu al meni je jastuk između nogu znao pomoći kod tih bolova

baarbaraa29
    02. Svibanj 2018. 12:38

Vegetarijanka? 😂 Obozavam povrce, ali ni od mesa ne okrecem glavu!
    Prefino izgleda!! 😋
    Probat cu s jastukom, ali da mi je nekako ih razgibat..
    Majda, franova nisam znala da ste vi moje Slavonke! 💗

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

02. Svibanj 2018. 12:45

Ena kelj obozavam,  kod mene danas grah s kobasicom i mesekom. Muz veli vise je to kobasica i meseko s grahom,  koliko je mesa stavio 😍😍😍😍.
    Evo ja obavila svoj zadatak,  slijede slikice 😉

Odjelca,  dekice, tetre i krpice
    Odjelca,  dekice, tetre i krpice
    Bodici
    Bodici
    Majice i hlacice
    Majice i hlacice

Jos mi se naravno nesto pere,  jer mi je mama jos toga donijela,  ali eto slozeno je,  sad sam mirna. 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ivanolora
    02. Svibanj 2018. 12:49

ProudMomy

Ena kelj obozavam, kod mene danas grah s kobasicom i mesekom. Muz veli vise je to kobasica i meseko s grahom, koliko je mesa stavio 😍😍😍😍.
    Evo ja obavila svoj zadatak, slijede slikice 😉
    Jos mi se naravno nesto pere, jer mi je mama jos toga donijela, ali eto slozeno je, sad sam mirna. 😉

Svaka čast. Sve pohvale 😍😍

02. Svibanj 2018. 13:01

ProudMomy

Ena kelj obozavam, kod mene danas grah s kobasicom i mesekom. Muz veli vise je to kobasica i meseko s grahom, koliko je mesa stavio 😍😍😍😍.
    Jos mi se naravno nesto pere, jer mi je mama jos toga donijela, ali eto slozeno je, sad sam mirna. 😉

Svaka čast😍😍

02. Svibanj 2018. 13:02

ivanolora

ProudMomy

Svaka čast. Sve pohvale 😍😍

Kaj se meseka s grahom tiče,dođem ti na večeru😁🙃😋

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 13:17

barbara 😙😙
    proud svaka cast super je eto spremna si 😙😙
    kod mene za rucak gersla sa suhim mesom eto upravo jeli ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 13:20

okrenite na rtl upravo jr ona nova serija svake minute jedna beba

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

mamica1985
    02. Svibanj 2018. 13:26

Pocela sam uciti tehnike hipnoporoda (citala sam kako princeza Kate tako lako radja) pa evo linkova koji bi mogli pomoci:
    https://youtu.be/NFucr46N308
    https://youtu.be/AfGwy6Hu9-g
    https://youtu.be/n-BflEBBnQY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.