Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mina04
    02. Svibanj 2018. 08:33

Dobro jutro drage moje..mene sve boli od ova dva dana i noge i leđa. Idem buditi dragog, danas sam narucena na uzv u Merkuru 😊
    Ivymicek rado ti dam recept, nema problema. A kosarice nestale poslije rucka za 5 sekundi 🤣 lijepi dan vam zelim 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

pharmamma
    02. Svibanj 2018. 09:23

Jutro ljepotice 😘
    Sretno na ogtt i pregledima danas ☺️
    Spavanje bas i nije bilo naj,ali imam cijeli dan da nadoknadim 😁 Ajde,bar i dalje nemam ludih snova il ih se jednostavno ne sjećam 🙈

02. Svibanj 2018. 09:25

Naručila sam se u TA,tek u srijedu jer ne rade ctg prije 37tjedana...😏😏a ja se baš veselila da idem sutra😭

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 09:46

jutro 😙
    doruckovala i neda mi se pokrenuti nocas spavala mozda 4 sata i to na rate,hm morat cu uvesti nekog reda 😉
    sretno svima koje imaju pregled 😙
    ena a ti se strpi malo gdjeeee si pozurila zeno hajde brzo ce to 😂😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

02. Svibanj 2018. 09:54

franovamamita

jutro 😙
    doruckovala i neda mi se pokrenuti nocas spavala mozda 4 sata i to na rate,hm morat cu uvesti nekog reda 😉
    sretno svima koje imaju pregled 😙
    ena a ti se strpi malo gdjeeee si pozurila zeno hajde brzo ce to 😂😙😙😙

😘😘.no dobro...😂😂rekla mi i sestra kad sam se naručivala dođite u srijedu iduću,a ako kaj krene prije budite sretni,budete rodili,pa zanemarite naručivanje,ha ha,super😂

baarbaraa29
    02. Svibanj 2018. 10:15

Juuuutro!
    Znaci ipak ima nesto dobro sto sam lezalica pa jucer nikud! 😁 Nema zgaravice, nema bolnih nogu.. (tako mi je lakse da se tjesim)
    Ena nestrpljivice. Sad bi ti sve! 😊
    Sad kad sam procitala sta ti je sestra rekla uhvatila me neka..pozitivna trta! Lagano se priblizavamo novoj kategoriji tablice 😬🤗
    Franova uzivaj u shopingu 😉
    Ivanolora i mina sretno na pregledima! Javite nam se!
    Mi sutra imamo dejt!
    A baraba isto stalno mlati po lijevoj strani, a tjednima vec govore da je glavicom prema dolje. Ko ce ih znati. Djeca imaju posla, a mi se petljamo kako ce ga obavit. Samo nek rade😜

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    02. Svibanj 2018. 10:26

Curke hvala vam na podrsci, sto vise razmisljam to sam si uvjerenija da je ipak do kvalitete uzv-a, pa valjda bi dok prije vidjela da nesta nije u redu. 🤔
    Mina kolacici izgledaju odlicno, bas bi mogla 1 (2,3,...8 😂) 
    Teic preslatki ste, i ja sam razmisljala da si narucim takvu majicu, si zadovoljna kvalitetom?
    Happy kako si vitka, kad usporedim tvoju i moju busu ja izgledam kao da nosim blizance a nismo velika razlika, samo par dana 😂 
    I mi smo jucer rostiljali kod muzeve sestre, malo mi je to zaokupiralo misli, ali sam sr i prejela i premorila. Sladoled mi se zgadio otkad sam pojela pola kutije, bio je tako fin a kasnije sam trazila mineralnu 😕  od dns zovemo kbc os, drzite fige da sto prije dobijemo termin. Uzivajte mi 😘😘😘

04.07. Matija 💜

mamica1985
    02. Svibanj 2018. 10:33

Sretno na pregledima i pretragama! Mene je jucer nakon cjelodnevnog rostilja bolilo dole kao kad izgon krene - guza rasturala, fakat me prepalo, jos se i mala full smirila i trbuh spustio i stisnuo. Evo danas sam bolje, ali se uopce nisam naspavala, jedva gledam.

02. Svibanj 2018. 10:48

Jutro curke!
    Evo ja se ustala i idem rijesiti svoj danasnji zadatak,  sloziti ormar!
    Ena nemas kud zurit,  u TA tak i tak ni ne vidis nista, i prije si vani nego nutra,  malo te raskopaju i bok!
    Ljubim vas sve! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    02. Svibanj 2018. 11:10

aaaaaaa pa crknuta sam moram rascistiti sve po sobama na katu sto nam ne treba jer cemo ga poceti raditi a ono cijelo vrijeme s ovim neznam sta cu pa odnesem na kat pa iz jedne sobe u drugu uzas....sad sveeee bacam😂😂😂 za danas dosta 😉
    majda jesi ti blizu Os? pitam jer ja sam iz baranje ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI