jutro 😙
doruckovala i neda mi se pokrenuti nocas spavala mozda 4 sata i to na rate,hm morat cu uvesti nekog reda 😉
sretno svima koje imaju pregled 😙
ena a ti se strpi malo gdjeeee si pozurila zeno hajde brzo ce to 😂😙😙😙
😘😘.no dobro...😂😂rekla mi i sestra kad sam se naručivala dođite u srijedu iduću,a ako kaj krene prije budite sretni,budete rodili,pa zanemarite naručivanje,ha ha,super😂
Juuuutro!
Znaci ipak ima nesto dobro sto sam lezalica pa jucer nikud! 😁 Nema zgaravice, nema bolnih nogu.. (tako mi je lakse da se tjesim)
Ena nestrpljivice. Sad bi ti sve! 😊
Sad kad sam procitala sta ti je sestra rekla uhvatila me neka..pozitivna trta! Lagano se priblizavamo novoj kategoriji tablice 😬🤗
Franova uzivaj u shopingu 😉
Ivanolora i mina sretno na pregledima! Javite nam se!
Mi sutra imamo dejt!
A baraba isto stalno mlati po lijevoj strani, a tjednima vec govore da je glavicom prema dolje. Ko ce ih znati. Djeca imaju posla, a mi se petljamo kako ce ga obavit. Samo nek rade😜
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Curke hvala vam na podrsci, sto vise razmisljam to sam si uvjerenija da je ipak do kvalitete uzv-a, pa valjda bi dok prije vidjela da nesta nije u redu. 🤔
Mina kolacici izgledaju odlicno, bas bi mogla 1 (2,3,...8 😂)
Teic preslatki ste, i ja sam razmisljala da si narucim takvu majicu, si zadovoljna kvalitetom?
Happy kako si vitka, kad usporedim tvoju i moju busu ja izgledam kao da nosim blizance a nismo velika razlika, samo par dana 😂
I mi smo jucer rostiljali kod muzeve sestre, malo mi je to zaokupiralo misli, ali sam sr i prejela i premorila. Sladoled mi se zgadio otkad sam pojela pola kutije, bio je tako fin a kasnije sam trazila mineralnu 😕 od dns zovemo kbc os, drzite fige da sto prije dobijemo termin. Uzivajte mi 😘😘😘
04.07. Matija 💜
Sretno na pregledima i pretragama! Mene je jucer nakon cjelodnevnog rostilja bolilo dole kao kad izgon krene - guza rasturala, fakat me prepalo, jos se i mala full smirila i trbuh spustio i stisnuo. Evo danas sam bolje, ali se uopce nisam naspavala, jedva gledam.
Jutro curke!
Evo ja se ustala i idem rijesiti svoj danasnji zadatak, sloziti ormar!
Ena nemas kud zurit, u TA tak i tak ni ne vidis nista, i prije si vani nego nutra, malo te raskopaju i bok!
Ljubim vas sve! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
aaaaaaa pa crknuta sam moram rascistiti sve po sobama na katu sto nam ne treba jer cemo ga poceti raditi a ono cijelo vrijeme s ovim neznam sta cu pa odnesem na kat pa iz jedne sobe u drugu uzas....sad sveeee bacam😂😂😂 za danas dosta 😉
majda jesi ti blizu Os? pitam jer ja sam iz baranje ☺
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
No no dobro bum se strpila,al baš Barbara to kaj veliš,kak mi je to sestra rekla pa neka pozitivna frka kao sad će to brzo sve😂😂,a i snovi...
Majda bit će sve ok😍😍🤗🤗😘😘🤞🤞🖖🤞za čim raniji pregled😘.
Mamica odmaraj danas čim više😘.
Jbt ja u kuhinji zaboravim da sam trudna koliko se opustim kod kuhanja, pa se sagne,istegnem i onda shvatim da je kilometar i trbuh ispred mene🙃🙃
aaaaaaa pa crknuta sam moram rascistiti sve po sobama na katu sto nam ne treba jer cemo ga poceti raditi a ono cijelo vrijeme s ovim neznam sta cu pa odnesem na kat pa iz jedne sobe u drugu uzas….sad sveeee bacam😂😂😂 za danas dosta 😉
majda jesi ti blizu Os? pitam jer ja sam iz baranje ☺
Odmori zaslužila si😁. Ručak sam skuhala,ko voli kelj pozvan je🙃😁...a nered sam napravila ko da je za svatove kuhano😏😏...sad jesti pa čistiti...nakon kratkog odmora 😁
kilometar i trbuh! Pa mora i Mihael pomoc u kuhanju! Eh, ti bi sve sama. Nis vise necemo same radit! 😊
Jaaa bi kelj! Gusim se u njemu! Jos ak imas bijelog luka za papat uz..
Idem si sad za utjehu nabrzake napravit tikvice s tjestom.
Nego iskusne lezalice imam jedno uvrnuto konkretno pitanje. Obzirom na ovo nase lezanje na strani, jel, kukovi me znaju uzasno bolit!
Jel smijem onak lezeci na ledjima, naizmjence, dizat nogu, koljeno prema sisi? Onak ko poza radjanja? Naravno bez naprezanja, tiskanja.. Jer znam da cucnit isto ne smijemo pa sta mislite jel time stvaram pritisak na cerviks?
Baba operirala kuk, mamu isto muce pa sam i tim pocascena u nasljedje..😒
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Naručila sam se u TA,tek u srijedu jer ne rade ctg prije 37tjedana…😏😏a ja se baš veselila da idem sutra😭
Ma to je samo tjedan dana,a i sad je već stvarno finale 😉😉 iako bi se možda taman srele,ja bi sutra trebala na uzv i po novu dozu pikica
Majda držim fige za čim raniji termin..a i kako veliš,sigurno je do uzv, inace bi već ranije primijetila da nešto nije u redu
Sortiraj odgovore
Najstariji