Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    22. Studeni 2017. 08:43

Jutro cure!! Na žalost to sa urinom je normalno u trudnoći, i ja sam bila u šoku kao i vi, ali preživjela sam dvije kutije antibiotika i nisam dobila gljivice što je mislim veliki uspjeh jeeeej! Treba se veseliti malim stvarima  
    Netko je pitao zašto ponavljam briseve i urinokulturu, mislim da je Ivy, pa evo. Znači nalaz urina mi je bio dosta loš (onako kako ja to vidim al su me tješili da ima i gore), i u urinokulturi mi je nađen beta hemolitički streptokok grupe b. Isti taj streptokok mi je nađen na cervikalnom brisu (bakteriološki aerobno) i uz njega klebsiella. Bris ureaplazma/mycoplazma moram ponoviti jer mi socijalni gin nije dobro uzeo bris, a recimo nije mi ni rekao da mi je željezo prenisko, zato sad idem samo privatno i zato sam skupila snage i otkazala uzv za jučer iako i ja jedva čekam vidjeti svoju bebicu. Urin sam ponovila nakon par dana jer su posumnjali da je kontaminiran što je i bilo istina jer je nalaz bio dobar. Ono što vam ja savjetujem je da obavezno tražite svoj nalaz, imate pravo na njega, doktori vole i prešutiti stvari, a i dobro je da ga imate za bolnicu itd. Znači sve nalaze tražite da vam isprintaju. Kupite neki blagi sapun za intimnu njegu, nemojte trpiti wc odmah se pomokrite i probajte do kapi sve izbaciti, pijte puno tekućine i pomognite si sa nekim preparatima koje smijete uzimati (ja pijem kapi brusnice), mijenjajte dnevni uložak svaka 2-3 sata, pišanje prije i poslije seksa obavezno i pranje prije i poslije obavezno (vrijedi za oba partnera). Sretno tko danas čeka neke nalaze ili ide na pregled!!! Ena31 nisam skužila za šta ti je dala vaginaletu? Imaš gljivice?

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 09:23

Ja sam odmah u laboratoriju gdje sam vadila krv i urin trazila da mi isprintaju nalaz jer bi ga nosila i kod privatnog gin tako da sam ga i sama vidjela. Urinokulturu sam odnijela danas, ali su rekli da ce nalazi biti tek u ponedjeljak pa sad razmisljam da svejedno zovem gin da mozda ranije pocnem s nekim antibiotikom.
    Za ovo s pranjem prije/poslije seksa... ja sam vec i zaboravila sto je seks 😂😂😂
    A zeljezo uopce mi nisu testirali, nema ga nigdje u nalazu krvi.

22. Studeni 2017. 09:24

Honey

Jutro cure!! Na žalost to sa urinom je normalno u trudnoći, i ja sam bila u šoku kao i vi, ali preživjela sam dvije kutije antibiotika i nisam dobila gljivice što je mislim veliki uspjeh jeeeej! Treba se veseliti malim stvarima
    Netko je pitao zašto ponavljam briseve i urinokulturu, mislim da je Ivy, pa evo. Znači nalaz urina mi je bio dosta loš (onako kako ja to vidim al su me tješili da ima i gore), i u urinokulturi mi je nađen beta hemolitički streptokok grupe b. Isti taj streptokok mi je nađen na cervikalnom brisu (bakteriološki aerobno) i uz njega klebsiella. Bris ureaplazma/mycoplazma moram ponoviti jer mi socijalni gin nije dobro uzeo bris, a recimo nije mi ni rekao da mi je željezo prenisko, zato sad idem samo privatno i zato sam skupila snage i otkazala uzv za jučer iako i ja jedva čekam vidjeti svoju bebicu. Urin sam ponovila nakon par dana jer su posumnjali da je kontaminiran što je i bilo istina jer je nalaz bio dobar. Ono što vam ja savjetujem je da obavezno tražite svoj nalaz, imate pravo na njega, doktori vole i prešutiti stvari, a i dobro je da ga imate za bolnicu itd. Znači sve nalaze tražite da vam isprintaju. Kupite neki blagi sapun za intimnu njegu, nemojte trpiti wc odmah se pomokrite i probajte do kapi sve izbaciti, pijte puno tekućine i pomognite si sa nekim preparatima koje smijete uzimati (ja pijem kapi brusnice), mijenjajte dnevni uložak svaka 2-3 sata, pišanje prije i poslije seksa obavezno i pranje prije i poslije obavezno (vrijedi za oba partnera). Sretno tko danas čeka neke nalaze ili ide na pregled!!! Ena31 nisam skužila za šta ti je dala vaginaletu? Imaš gljivice?

Nije mi rekla ništa zašto, samo da nalaz nije dobar

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 09:24

Honey, hoces briseve ponavljati privatno ili?

22. Studeni 2017. 09:27

I da stvar bude bolja eto noćas me primila neka prehlada ili šta već, u kući svekar i šogorica bolesni i ja pokupila..ide od sinusa prema grlu, i kihanje...

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 09:29

Ena31

I da stvar bude bolja eto noćas me primila neka prehlada ili šta već, u kući svekar i šogorica bolesni i ja pokupila..ide od sinusa prema grlu, i kihanje…

E to sam i ja imala, ubila me ta prehlada jer nisam nista uzimala od lijekova. 

Honey
    22. Studeni 2017. 09:37

Ena31 traži ti nalaz, ima mi samo logike da imaš gljivice u urinu što bi moglo biti da je urin kontaminiran vaginalnim iscjedkom. Al to ne znači da je urin loš...
    Jessy šta si dobila za sinuse i tko ti je to dao? Najbolje je čekati urinokulturu koja je vjerojatno sa antibiogramom što znači da će odmah ispitivati na koje antibiotike su bakterije najosjetljivije pa će ti dati ciljani antibiotik, puno bolje nego da te kljukaju na pamet. Ti samo puno vode pij i kažem ti kupi si ove kapi (CranActin) ili čaj od brusnice koji smiješ. Da ja ću ponoviti briseve privatno kod svog gin.u Škvorcu, ta dva me koštaju 550kn ali to mi je ništa za ovo malo biće.

Tinchyca
    22. Studeni 2017. 09:43

Ja evo  preboljela prehladu trajala 6 dana inače bi vjerojatno da sam mogla piti aspirin plus c prošla u 3 dana ovako se mučila skoro tjedan. Taman me jučer ujutro ulovi neka mučnina i mislim si jel to od prehlade kako mi stalno nos curi i iskašljavam ili od T. Danas ujutro opet mučina a ajmo reć da sam ozdravila. Tako da su meni krenule mučnine sa 7+2 :)

Sutra imam prvi pregled i baš sam uzbuđena! Držite fige da je sve u redu :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

22. Studeni 2017. 09:46

Honey

Ena31 traži ti nalaz, ima mi samo logike da imaš gljivice u urinu što bi moglo biti da je urin kontaminiran vaginalnim iscjedkom. Al to ne znači da je urin loš…
    Jessy šta si dobila za sinuse i tko ti je to dao? Najbolje je čekati urinokulturu koja je vjerojatno sa antibiogramom što znači da će odmah ispitivati na koje antibiotike su bakterije najosjetljivije pa će ti dati ciljani antibiotik, puno bolje nego da te kljukaju na pamet. Ti samo puno vode pij i kažem ti kupi si ove kapi (CranActin) ili čaj od brusnice koji smiješ. Da ja ću ponoviti briseve privatno kod svog gin.u Škvorcu, ta dva me koštaju 550kn ali to mi je ništa za ovo malo biće.

Imam ga..gljivice 1, bakterija 3

Honey
    22. Studeni 2017. 09:48

Tinchyca čestitam na prvim mučninama  Mene ulovilo opet u noći oko 1:20, nekako sam preživjela, a počele su mi tako sa 8+4, dođu pa odu, i mislim da će potrajati tako još koji tjedan... Super da si ozdravila i sretno sutra na pregledu, stavi nam lijepe vijesti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.