Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:15

Mene samo zanima za one koje su slali na briseve koje se sve bakterije gledaju da vidim jesam to radila i da mozda odem ponovo privatno?

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:15

Jessy2009

A po novom se papa radi svake 3 godine! Ja sam ga radila prije pola godine tako da me to sigurno nece opet slati.

Stvarno? Mene je moj soc. oprao jer sam preskocila jednu godinu. Eto super 😂 btw taj isti nije rekao toj curi za briseve. Nemam sta drugo rec

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:17

Meni su to za svake 3 svaki puta napomenuli jer idem svake godine u sklopu sistematskog pa kao da se ne treba toliko cesto ici ako nema indikacija. A precesto se ne smije, mislim da minimalan razlak mora biti barem 3 mjeseca. Jednom mi je uzorak bio neispravan iz nekog razloga pa su rekli da dodem ponoviti za 3-4 mjeseca najranije.

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:21

https://www.krenizdravo.rtl.hr/zdravlje/zensko-zdravlje/cervikalni-brisevi-u-trudnoci-koje-bolesti-mogu-otkriti-i-kako-ih-lijeciti

Eto svasta, evo tu ima popis, 3 brisa su. Ja jos nisam isla, ovo sto znam je doslo iz konzultacija sa osobama sa iskustvom. 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Honey
    22. Studeni 2017. 10:32

PAPA test uopće nema potrebe raditi svake godine, vani se radi svakih 3-5 godina i iz papa testa se baš malo može vidjeti, ako imaš neku bakteriju i ne može! Briseve vani rade svake godine. U trudnoći su jako bitni ne zbog tebe nego zbog bebe. Recimo bhsgb se ne liječi ako se nađe u cerviksu ali je opasan za bebu kod rođenja pa pri porodu obavezno moraš dobiti antibiotik. Escherichia isto može izazvati probleme kako je TEAC napisala itd.
    Radiš tri brisa, klamidija, ureaplazma/mycoplazma i bakteriloški aerobno. Klamidiju nemoj raditi ako si radila prošle godine i ako ti i partner niste šarali. Inače bris za betahemolitički streptokok rade dva tjedna prije poroda obavezno, ja imam nalaz da ga imam pa ću ga samo pokazati da dobijem venozni.
    U trudnoći vrlo lako "pokupiš" bilošto jer je imunitet oslabljen kako tijelo nebi odbacilo plod.Ja nisam imala baš nikakve simptome. Zato se treba dobro čuvati. Vjeruj mi, ja nikad nisam imala problema sa ničim, papa uvijek uredan, gljivice imala samo jednom-od klavocina, urin savršen u zadnje tri godine. Zatrudnila, prvo što sam dobila je upala folikula na stidnoj usni (zamislite horor), potom herpes na ustima, nakon toga upalicu mokraćnih, potom su mi došli brisevi izolirana klebsiella.. A vjerujte mi da smo i muž i ja vrlo uredni, na poslu ni ne sjednem na wc dasku i sl. Ali sve ti to nema veze...

Honey
    22. Studeni 2017. 10:36

bris urea/myco sam govori o kojim se bakterijama radi, a bakteriološki aerobno izolira sve ostale bakterije ima ih koliko hoćeš. Najčešće se izoliraju e.coli, klebsiella, bhsbg i još neka ne mogu se sjetiti. Ako si sretna neće ti ništa naći.

22. Studeni 2017. 11:39

Sorry puno je poruka pa tek sad vidim ovu tvoju, piše proteini 1 a nebi smjelo biti pa mi sestra prije pregleda uzela urin i stavila test trakicu, veli nema tu ništa,bakterije 3, gljivice 1, sluz 1...briseve sam radila i to nije komentirala uopće pa je valjda ok. 

22. Studeni 2017. 12:19

Moj nalaz mokrace dobarjupiiiiiiii

URL = https: //lilypie.com]
    28.06.2018.

Tea👶
    22. Studeni 2017. 12:30

Bravooo 😊 

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• M.lady
    22. Studeni 2017. 12:43

Cure dali koja od vas ima iscjedak? Znam da je to normalno u trudnoci, od jucer mi je bjelkast onako malo gusci, nema mirisa niti me sta svrbi ili pece. Dali se trebam brinuti?

💙 28.06 💙
    💙 STIPE 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.