Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    HappySeal
    22. Studeni 2017. 09:49

Mi doma pijuckamo tzv. zimski eliksir. Vjerujem da ima više imena, ali mi smo dali ovo. 

Sok limuna
    Fino naribani đumbir
    Med

Sve pomiješati da se dobije sirupasta tekstura (može i gušće i rjeđe po želji). Svaki dan dvije žličice nakon obroka. 

Đumbir je dobar i protiv mučnina 

27.6. 💙

Tinchyca
    22. Studeni 2017. 09:51

Honey

Tinchyca čestitam na prvim mučninama Mene ulovilo opet u noći oko 1:20, nekako sam preživjela, a počele su mi tako sa 8+4, dođu pa odu, i mislim da će potrajati tako još koji tjedan… Super da si ozdravila i sretno sutra na pregledu, stavi nam lijepe vijesti!

Hvala draga! :) Sutra ću i ja nadam se imatu svoj status bar :)

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    22. Studeni 2017. 09:51

Ena31 jesi radila urinokulturu? I to je to? nemaš drugo ništa povišeno? Pa to je super nalaz! Imala i ja gljivica nešto i nisam ništa dobila, baš ne kužim. Jesi išla ti na briseve?

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 09:52

Ma doktor opce prakse mi je dao za sinuse antibiotik, ali nisam ga pocela piti jer ako sad dobijem radi urina, ne zelim piti dva antibiotika! Mislite da ima smisla da idem ranije kod gin ili da cekam urinokulturu?
    A briseve mi uopce nije dala uputnicu jer je po njoj to nepotrebno pa razmisljam da isto odem privatno. Ali zar se ne bi trebale i te bakterije rascistiti od antibiotika?

22. Studeni 2017. 09:53
    Eto i mene da me vidite kako rastem
    Eto i mene da me vidite kako rastem
    Tinchyca
    22. Studeni 2017. 09:54

Aaaaaw preslatka fotkica 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Honey
    22. Studeni 2017. 09:58

Ne reagiraju ti sve bakterije na isti antibiotik a i vrlo je važna kolika je koncentracija tih bakterija... Ja nebi pila ovo od dr opće prakse bez konzultacije sa ginekologom. Pitanje je jel ti stvarno potreban taj antibiotik za sinuse. Ja bi nazvala i pitala da sam na tvom mjestu ili još bolje odi tamo do njih. A za briseve se ne slažem, vrlo važna pretraga, ali ti si nešto pričala da si ih radila već ove godine prije trudnoće, sva tri???

Honey
    22. Studeni 2017. 10:00

Ena31 preslatka  

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:02

Ena preslatkoooo!!
    .
    Joj cure radite briseve, itekako su bitna stavka i treba vodit racuna o tome. Nikoga ne zelim strasit, ali to je vase djete, znam za jednu curu kojoj nitko od doktora nije rekao za te briseve i u 4.mj trudnoce joj je beba umrla zbog neke bakterije. Ne trebas sad na mjesecnoj bazi ic na briseve, ali ono. Jednom po tromjesecju ili 2 puta u trudnoci nece nastetit nikome.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

22. Studeni 2017. 10:03

Tinchyca

Aaaaaw preslatka fotkica

Hvala...doktorica bila super volje, dala mi 4 sličice jer je mjerila nuhalni nabor i nosnu kost .prvo se beba trebala pomaknuti pa nikako a poslje kad je trebala biti mirna nikako se prestati micati, tolko da je i doktorica prasnula u smjeh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.