Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:03

Koji se sve rade brisevi? Nisam ih radila ove, vec prosle godine negdje pocetkom tako da je u biti vec dosta proslo od toga. Mislim, nisam se bas imala kako ni zaraziti u meduvremenu osim ako sam bas spletom nesretnih okolnosti pobrala neku bakteriju negdje na javnom wc-u npr. I taj put kad sam isla bi bila bas jako sokirana da sam imala ista!
    Ali ne da mi se zicati i moliti za uputnicu. Koji se rade brisevi - klamidija i urea/mikoplazma?

22. Studeni 2017. 10:07

Hvala curke, ja sam se rastopila, ovo mi je prvo i taako sam sretna

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:08

Jessy bakteriju mozes dobit bilo kako jer je imas negdje na kozi, u crijevima, na rublju jer ono nije sterilno, susi se na zraku. Samo treba doci na pravo mjesto da bi izazvala problem. Ko E.coli, super je ona nama za crijeva, ali kad dode u mokracni sustav ti moze bubrege ugasit ako je jaka infekcija.
    Ja poslije 12.tjedna idem na briseve.

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:09

TeaC

Ena preslatkoooo!!
    .
    Joj cure radite briseve, itekako su bitna stavka i treba vodit racuna o tome. Nikoga ne zelim strasit, ali to je vase djete, znam za jednu curu kojoj nitko od doktora nije rekao za te briseve i u 4.mj trudnoce joj je beba umrla zbog neke bakterije. Ne trebas sad na mjesecnoj bazi ic na briseve, ali ono. Jednom po tromjesecju ili 2 puta u trudnoci nece nastetit nikome.

Vjerujem i cula sam da te bakterije budu jako opasne, ali cini mi se pretjerano ici svako malo ako ti je prvi nalaz i papa test uredan. Pa ne lete te bakterije zrakom da bi ih mogla pokupiti iz cista mira. 
    Ja sam isla na te briseve radi toga sto je papa pokazao nekakve abnormalnosti, a hpv nemam. Onda su me slali na briseve za sve te bakterije koje su spolno prenosive i bas sam pitala koja je sansa da dobijem neku od tih bakterija drugim putem, rekli su jako mala. Dakle, da sam imala neku od tih, uslijedio bi ozbiljan razgovor s deckom 😁😁😁😁
    Na kraju je u pitanju bila samo candida.

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:09

Isto tako i gljivice i ostala cuda. Vlazni okolis i njima je dovoljno. Ne moras ih pozvat da dodu 😂😂

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:11

Jasno mi je to za ove bakterije iz crijeva i te "normalne", njih stvarno lako mozes prenijeti, ali sumnjam da imam na donjem rublju i kozi klamidiju ili sifilis 😁😁😁

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:11

Hahahha, ma dobro, ne svako malo. Ali kazem, jednom po tromjesecju ili 2 puta u trudnoci. Papa se radi jednom godisnje, pa si sigurna tad, ali kasnije vise ne znas. Samo nemoj zanemarit to svih 9 mjeseci.  😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:12

A gljivice ne moras zvati, one su vec prisutne kao dio normalne flore, samo je problem ako se pocnu nekontrolirano mnoziti.

Ana_Marija_2019
    22. Studeni 2017. 10:13

A po novom se papa radi svake 3 godine! Ja sam ga radila prije pola godine tako da me to sigurno nece opet slati. 

Tea👶
    22. Studeni 2017. 10:13

A dobro sad hahah, naravno da nemas, ali nije bris samo za to. Mislim tvoja stvar na kraju krajeva, ja sam samo u soku radi te cure i nemara ginekologa, pa moram prenijet ajmo rec upozorenje 😊

💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.