Jutro 😃 Tinchyca, sretan okrugli 30.rockas 😃😜 samo nek bude sve u najboljem redu!
Mandrina, super za pregled 😃
Ja imam 8.5.redovni pregled, a 9.5. sam se ipak narucila za 4D.
26.8. Ivan 💙💙
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
tinchy sretan rodendan sve zelje ti se ostvarile 😙😙
ivy sta god odaberes slikaj nam se ☺
bojana uzivaj kod kume ☺☺
ena pa daj idi ti malo s njim ☺
nego htjela sam vas pitati jer vas boli u stomaku onako nisko ko u predjelu jajnika me zna onako zafrkati ne jako ali osjetim kao blaaagi menstrualni bol ili su crijeva i probava ne znam razliku
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Uživajte u danu.
Happy naći ćemo nešto u što stanemo i što ne stišće i u ćemu nije vruće, izgleda kao nemoguća misija 😂😂😂😂...
😘😘😘 Pusice za riječi podrške u trenucima kitovstva😂.
Bojana uživaj makar i u tudem krevetu.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
ivysta god odaberes slikaj nam se ☺
bojanauzivaj kod kume ☺☺
nego htjela sam vas pitati jer vas boli u stomaku onako nisko ko u predjelu jajnika me zna onako zafrkati ne jako ali osjetim kao blaaagi menstrualni bol ili su crijeva i probava ne znam razliku
Postale smo u istom trenu pa nisam vidjela pitanje. Baš jutros me tak presjeklo ali mislim da je probava jer sam morala odmah ići na wc. I boli me već tak neko vrijeme.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
bojanauzivaj kod kume ☺☺
a rado bi išla s dragim ali jbg,nemrem stajat duže od 15,20minuta,sjediti ne smijem a ni nemogu, a bit će ekipa,on će htjeti ostati i zaružiti,kak to već ide...no nećemo se žaliti,to nije in😂🤣. Kaj se tih bolova tice mene ti boli samo ako duže stojim ili hodam pa legnem i prođe. Ako misliš da bi mogla biti probava uzmi magnezija malo više ili Donat mg,nemre naškoditi😁. Ivymicek kaj god da obukla bit ćeš predivna 😍😍😘😘😘,mlada,lijepa i trudna,to je dobitna kombinacija bez obzira u kakvim krpicama😍
Tinchyca sretan ti rođendan, sve najljepše ti želimo 🎁🎂⚘
Ostalim mamicama želimo predivan produženi vikend, bez bolova i problema, sa puno roštiljanja i druženja i veselja.. 😘😘🤰
Tinchy zelim ti se najbolje 😘😘😘
I mene je jucer pocelo tako probadati, ja si mislim da je od dugog sjedenja ili hodanja. Moguce da je i probava u pitanju, nez 😂
04.07. Matija 💜
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
bojanauzivaj kod kume ☺☺
I meni zna tako biti, ono tek toliko da lagano bolucka..čak ni ne znam dal je bol prava riječ za to..i mislim da je to probava u pitanju
Subotnja nabavka obavljena,iskorišteni bodovi u dm-u,beba je dobila svoje prve sitnice,a mama ima dio stvarčica za rodilište..krenule pripreme i kod mene 😁😁 sad sam napokon legla,a ona je očito podivljala od sreće 😂
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
bojanauzivaj kod kume ☺☺
Mene zna s vremena na vrijeme zabolit kao da me netko s iglom pikne u lijevi jajnik. Pitala dr jucer i ona kaze da je to normalno ukoliko je bol koja dodje i ode. Ako je neprekidno i duze od 15 minuta moze bit ozbiljno, ali je vjerojatno probava.
Hvala vam curke od srca 😘
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sortiraj odgovore
Najstariji