Ena 31 ne sekiraj se , nju sam isla rodit sa 98 kg ..a ona samo 2 kg 😁

tinchy stvarno si vrijedna svaka cast,ljjepo se provedi sutra 😙
bojana meni su trudnice uvijek lijepe sa 50 ili 100kg 😙
barbara ja se i ovak bojim biti sama a ti jos o duhovima daaaj okreci toooo brrrr 😣😣
plavaborovnica super za nalaz 😙
ja evo upravo vecerala fis bacam se na quattro sladoled ,jos sam u zurbi vozim dragog u 1 e proletilo mi vrijeme

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena 31 ne sekiraj se , nju sam isla rodit sa 98 kg ..a ona samo 2 kg 😁
😀,Ne zamaram se s kg,nekak si mislim da bude dosta otišlo kod poroda, a i poslje😊..ak i nebude,nisam nikad bila twigi tak da its ok😊...ali ti si stvarno puno smršavila od tad,svaka čast
Da da bit će veselo sutra 😊 Hvala curke!
Barbara svaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
Bojana koja promjena. Rekla bi da si na 1. slici 10 godina starija, a ti što starija to mlađe izgledaš 😊👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Barbarasvaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
Bojana koja promjena. Rekla bi da si na 1. slici 10 godina starija, a ti što starija to mlađe izgledaš 😊👍
Uživajte sutra draga,jednom je 30😁😘🤗😍,ljepo se zabavite, puno i fino papajte😘
Barbarasvaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
Uživajte sutra draga,jednom je 30😁😘🤗😍,ljepo se zabavite, puno i fino papajte😘
Hvala ti! 😘❤

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sve pročitala, napisala i slučajno obrisala 😬😬😬pa cu sad skratiti - Bojana, Ivy, Barbara prekrasne, ženstvene, ma tip top!!! Proud i ti bus se tak lako porodila, sve ti je zrihtano. Al ajd nek mišek jos pričeka. Tinchyca neka ti je dobar provod sutra. Mene sutra čeka čišćenje, pranje... a popodne Bundek chill & Grill. Nadam se da nisam puno tog zaboravila, ak jesam nije namjerno. Lijepo mi spavajte 😘😘😘😘

ja upravo dosla kuci odvezla dragog uh nadam ee da ce mi dani brzo prolaziti...laku noc curke...sliku sam pokusala staviti al nesto nece pa nece

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice😘. Moji ukućani svi rano ustali,idu sijati kukuruz pa i nas dvoje probudili,popodne dragi ide naproslavu ročkasa kod frenda tako da sam cijeli dan sama opet😣.
Tyinchica sretan ti rođendan 😪😍🤩🤗,puno sreće,zdravlja,ljubavi i i dječice😀🤗😍😘🤩🤩.
Uživajte svi u ovom lijepom danu.
Ajme šta se sve izdogađalo zadnjih nekoliko dana!! Na par trenutaka sam imala osjećaj da čitam neki roman sa jako puno paralelnih radnji
Drago mi je da su sve situacije manje-više povoljno završile i da su svi bebači tamo gdje trebaju biti.
Moja curka i ja smo jučer bile na pregledu, sve nam je uredno. Do slijedećeg pregleda nas čeka vađenje krvi i ogtt.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji