Da da bit će veselo sutra 😊 Hvala curke!
Barbarasvaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
Bojana koja promjena. Rekla bi da si na 1. slici 10 godina starija, a ti što starija to mlađe izgledaš 😊👍
Uživajte sutra draga,jednom je 30😁😘🤗😍,ljepo se zabavite, puno i fino papajte😘
Da da bit će veselo sutra 😊 Hvala curke!
Barbarasvaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
Bojana koja promjena. Rekla bi da si na 1. slici 10 godina starija, a ti što starija to mlađe izgledaš 😊👍
Uživajte sutra draga,jednom je 30😁😘🤗😍,ljepo se zabavite, puno i fino papajte😘
Hvala ti! 😘❤
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Sve pročitala, napisala i slučajno obrisala 😬😬😬pa cu sad skratiti - Bojana, Ivy, Barbara prekrasne, ženstvene, ma tip top!!! Proud i ti bus se tak lako porodila, sve ti je zrihtano. Al ajd nek mišek jos pričeka. Tinchyca neka ti je dobar provod sutra. Mene sutra čeka čišćenje, pranje... a popodne Bundek chill & Grill. Nadam se da nisam puno tog zaboravila, ak jesam nije namjerno. Lijepo mi spavajte 😘😘😘😘
ja upravo dosla kuci odvezla dragog uh nadam ee da ce mi dani brzo prolaziti...laku noc curke...sliku sam pokusala staviti al nesto nece pa nece
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Jutro ljepotice😘. Moji ukućani svi rano ustali,idu sijati kukuruz pa i nas dvoje probudili,popodne dragi ide naproslavu ročkasa kod frenda tako da sam cijeli dan sama opet😣.
Tyinchica sretan ti rođendan 😪😍🤩🤗,puno sreće,zdravlja,ljubavi i i dječice😀🤗😍😘🤩🤩.
Uživajte svi u ovom lijepom danu.
Ajme šta se sve izdogađalo zadnjih nekoliko dana!! Na par trenutaka sam imala osjećaj da čitam neki roman sa jako puno paralelnih radnji
Drago mi je da su sve situacije manje-više povoljno završile i da su svi bebači tamo gdje trebaju biti.
Moja curka i ja smo jučer bile na pregledu, sve nam je uredno. Do slijedećeg pregleda nas čeka vađenje krvi i ogtt.
Dobro jutro!!!
Idem piti kavicu nakon toga vodimo klince u Mc. Moram samo odlučiti što odjenuti na svadbu, budem vačjda smislila nešto do 17 h 😂.
Tinchyca sretan ti okrugli ročkas u bushastom izdanju!!! Uživaj u svom posebnom ročkasu i ostvarile ti se sve moguće želje 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉. Fino se napapaj i za nas.
Franova 😘😘😘 tu smo uz tebe i ima da dani lete do muževog povratka.
Ljubim vas sve.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Tinchy sretan rodjendan! (Ako sam pohvatala)
Ivy obuci sta ti je udobno i u sta stanes Ja se prva volim srediti, ali nema smisla u ovom stanju se patiti u nekim stvarima koje rezu, stiscu i u kojima ti je vruce.
27.6. 💙
Jutro 😘😘 spremna za kratku jutarnju kavu s curama,a kasnije odmor
Tinchyca sretan rođendan 😘😘😘😘
Franova proći će brzo,do tad ćemo ti mi kratiti vrijeme i biti tu ako budes loše volje ❤️
Ivy ma bit ćeš najljepša tamo bez obzira što obukla 💕💕 ipak klokanice posebno zrače ❤️
Sretan rockas i od mene 😍😍 moj muzic ide kumu nesto pomoc , pa smo se mala i ja prikrpale , kuma vec pripremila krevet 🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji