Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    27. Travanj 2018. 20:50

Tinchyca bome si se naradila..dobru zabavu sutra 😊😊
    Baarbaraa brzo mijenjaj program na neki vedriji 😁
    PlavaBorovnica super za urinokulturu i bebicu..već će pokazati spol kad se prestane sramiti ☺️😉
    Ja čekam dragog da se vrati da pogledamo The Handmaid’s Tale,krenula nova sezona 😁 posto sam prespavala skoro cijeli dan,ionak neću moći zaspati rano 🙈

bojana27
    27. Travanj 2018. 21:00

Kaze sara moja mama koja je ovo teta 😂😂 isti tjedni 🙈

27. Travanj 2018. 21:05

Bojana27

😂😂A dječica😍,bila si malo Bucka u prošloj t 😀,ali lijepa trudnica na obje fotke😍

bojana27
    27. Travanj 2018. 21:08

Imala sam tu 90 kg ☺️

pharmamma
    27. Travanj 2018. 21:12

Bojana27

Wow 😍😍😍 izgledaš odlično ❤️

27. Travanj 2018. 21:13

Bojana27

Imala sam tu 90 kg ☺️

☺️☺️Bolje da sam tiho,blizu sam sad te kilaže😆😆,do kraja t vjerojatno i budem na 90😊. Ali nema to veze,nek su bebe ok,to je najvažnije 😀

bojana27
    27. Travanj 2018. 21:38

Ena 31 ne sekiraj se , nju sam isla rodit sa 98 kg ..a ona samo 2 kg 😁 

franovamamita
    27. Travanj 2018. 21:42

tinchy stvarno si vrijedna svaka cast,ljjepo se provedi sutra 😙
    bojana meni su trudnice uvijek lijepe sa 50 ili 100kg 😙
    barbara ja se i ovak bojim biti sama a ti jos o duhovima daaaj okreci toooo brrrr 😣😣
    plavaborovnica super za nalaz 😙
    ja evo upravo vecerala fis  bacam se na quattro sladoled ,jos sam u zurbi vozim dragog u 1 e proletilo mi vrijeme 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

27. Travanj 2018. 21:45

Bojana27

Ena 31 ne sekiraj se , nju sam isla rodit sa 98 kg ..a ona samo 2 kg 😁

😀,Ne zamaram se s kg,nekak si mislim da bude dosta otišlo kod poroda, a i poslje😊..ak i nebude,nisam nikad bila twigi tak da its ok😊...ali ti si stvarno puno smršavila od tad,svaka čast

Tinchyca
    27. Travanj 2018. 22:13

Da da bit će veselo sutra 😊 Hvala curke!

Barbara svaka čast na hrabrosti, ja takve stvari na tv-u i usred bijelog dana uredno prebacujem. Izbjegavam hororce. 😁
    Bojana koja promjena. Rekla bi da si na 1. slici 10 godina starija, a ti što starija to mlađe izgledaš 😊👍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.