Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
Tinchyca naradi se ti za nas tri 🙆🏻♀️ Zato sutra zasluzena festa!
A ja se luda pred noc (sama) na TLCu zagledala u emisiju o onim istinitim pricama o susretima s duhovima.. 😲
Promjeni na crtić vid pharme što je dobro izabrala ... A ne duhove odmah me strah 😂😱

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav svim ljetnima!
Evo Ena31 i pharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti!
Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D

Moj m gleda na prvom neki ratni film😱😱😳,mislim da budem brzo išla pajkit..
Pozdrav svim ljetnima!
EvoEna31 ipharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti!
Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D
Super ,drago mi je da si se riješila beštije 😁,Bravo za bebicu,samo nek ljepo raste i napreduje a pokazat će se već 😁😍🤗🤩,ak se skriva mogla bi biti curka😂😂
Tinchyca bome si se naradila..dobru zabavu sutra 😊😊
Baarbaraa brzo mijenjaj program na neki vedriji 😁
PlavaBorovnica super za urinokulturu i bebicu..već će pokazati spol kad se prestane sramiti ☺️😉
Ja čekam dragog da se vrati da pogledamo The Handmaid’s Tale,krenula nova sezona 😁 posto sam prespavala skoro cijeli dan,ionak neću moći zaspati rano 🙈

Kaze sara moja mama koja je ovo teta 😂😂 isti tjedni 🙈
😂😂A dječica😍,bila si malo Bucka u prošloj t 😀,ali lijepa trudnica na obje fotke😍
Kaze sara moja mama koja je ovo teta 😂😂 isti tjedni 🙈
Wow 😍😍😍 izgledaš odlično ❤️

Imala sam tu 90 kg ☺️
☺️☺️Bolje da sam tiho,blizu sam sad te kilaže😆😆,do kraja t vjerojatno i budem na 90😊. Ali nema to veze,nek su bebe ok,to je najvažnije 😀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji