Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2018. 18:52

ivymicek

Barbara svaka čast za trud! Odlično si to organizirala.. mi smo se napokon odlučili za ime. Ja sam popustila pa će biti kako djeca žele, mali Vid 😊.
    Nivami neka si se počastila, lijepo si mogla i čučicu 😂😂😂.
    Ajme Confused se sigurno tak uplašila s tim bolovima 🙄.. bitno da je posteljica ok uf uf.. pa ti znaj 🤔

Jeeeyyy,čestitke za ime, Vid 😍😍😘❤️,sad su kikachi sretni kad je po njihovom😊

ivymicek
    27. Travanj 2018. 19:03

Ena31

ivymicek

Barbara svaka čast za trud! Odlično si to organizirala.. mi smo se napokon odlučili za ime. Ja sam popustila pa će biti kako djeca žele, mali Vid 😊.
    Ajme Confused se sigurno tak uplašila s tim bolovima 🙄.. bitno da je posteljica ok uf uf.. pa ti znaj 🤔

Stvarno jesu. Danas me sin pitao a mama kako će vid izaći iz trbuha i da bi on to vidio 😱... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Travanj 2018. 19:09

ivymicek

Ena31

ivymicek

Stvarno jesu. Danas me sin pitao a mama kako će vid izaći iz trbuha i da bi on to vidio 😱…

Ajooj,srećica malena😍😍..kak si se izvukla iz te nevolje? 😂

ivymicek
    27. Travanj 2018. 19:10

Ena31

ivymicek

Ena31

ivymicek

Stvarno jesu. Danas me sin pitao a mama kako će vid izaći iz trbuha i da bi on to vidio 😱…

Ajooj,srećica malena😍😍..kak si se izvukla iz te nevolje? 😂

Još nisam 😂😂🙄.. zasad je zaboravljeno ali ćemo vidjeti kada se opet sjeti 😂😂😂😂. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Majda23
    27. Travanj 2018. 19:18

Nas bebac ce se zvati Matija 😊 haha kako se djeca brinu za mamu i bracu. Kasnije nas muz vodi na veceru a ja sam vec sad gladna tako da sam morala nesta pojesti da ne pokvarim veceru 

Sad bi slanog cipsa 😖

04.07. Matija 💜

27. Travanj 2018. 19:23

Curke,koja zna ime i smije se znati stavite u potpis kod tickera😉😚..Matija mi je isto lijepo ime😊😚😘❤️

baarbaraa29
    27. Travanj 2018. 19:24

Ena poslusat cu te 😊
    Ivymicek 😆 tak je i moj necak kad je bio mali bio znatizeljan. Ne sjecam se odgovora jer sam i ja bila balava, 15 godina, al znam da smo svi pozelenili 🤣
    Eo i nas okruglih na okrugli tjedan.
    Zanemarite sto je prva s blicem, nisam nikakav pozer, a i pripisalo mi se pa sam brzo odustala 😁

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

27. Travanj 2018. 19:26

baarbaraa29

Ena poslusat cu te 😊
    Ivymicek 😆 tak je i moj necak kad je bio mali bio znatizeljan. Ne sjecam se odgovora jer sam i ja bila balava, 15 godina, al znam da smo svi pozelenili 🤣
    Zanemarite sto je prva s blicem, nisam nikakav pozer, a i pripisalo mi se pa sam brzo odustala 😁

😍😍😍A slatkica si😚❤️,narasla je bušica,bas se lijepo zaokružila😍😘

ivymicek
    27. Travanj 2018. 19:29

baarbaraa29

Ena poslusat cu te 😊

Prava slatka bushika a ti kao manekenka 😍😍😍😍.
    Eh da..  treba smisliti neko dobro objašnjenje a da mu nije preteško.
    Majda lijepo ime ste izabrali.. joj i ja bih čips.. fini slani čips.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

27. Travanj 2018. 19:33

ivymicek

baarbaraa29

Ena poslusat cu te 😊

Prava slatka bushika a ti kao manekenka 😍😍😍😍.
    Eh da.. treba smisliti neko dobro objašnjenje a da mu nije preteško.
    Majda lijepo ime ste izabrali.. joj i ja bih čips.. fini slani čips.

Ajde curke onda k meni na čips,smoki i kokice iz mikrovalne..možemo i film pogledati,rastegnem kauč i bušasti piđama party😁😁...a Tv je 123cm ekran tak da je ful doživljaj😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI