ena pa reci mu nek ti sutra stavi budi dosadna
Morati ću baš biti dosadna,a ne volim kad to moram🤔😀…e ludim,imamo internet i telefon preko t vina i svaki dan između 13h i 18h nestane jednog i drugog,već tjedan dana😫
T coma sam napisala ali jbni mobitel ispravlja😂😂😂..da t vina 😂😂😂😂
gledam citam reko mozda nest novo 😂😂😂😂😂
☺️☺️...stavili smo mrežicu😂😂...nisam ga morala nagovarati,zna da sad ide na ročkas i da bude se zadržao pa da se primiti valjda 😂. Nebum više ganjala bube po stanu😀
Hvala vam curke od srca 😘
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆
Sretan rođendan 🎂 😘
Torta je prekrasna 😍

Pozdrav
Nema je danas godišnjica braka
Bili smo se djecicom u MC
Sad smo kod mojih na rostilju i ledo medo torta😋
Seka i njena family sutra idu zivjeti u Njemačku pa sam 😥😥

Ivymicek prekrasba si, slatka i lijepa trudnica😍
Poslala sam zahtjev za prisustvo u grupi na fejsu

Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion, jedva cekam slike. 😁
Ena mobitel je vrh, zna on da tebi vina fali hahahaha
Ivy predivna si! Uzivaj veceras!
Puse saljem svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok zenskee 😊
Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔

Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion, jedva cekam slike. 😁
Ena mobitel je vrh, zna on da tebi vina fali hahahaha
Ivy predivna si! Uzivaj veceras!
Puse saljem svima 😘

Bok zenskee 😊
Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔
Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra...kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok...bitno da ne boli više😀
Bok zenskee 😊
Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra…kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok…bitno da ne boli više😀
Ma nadam se da se samo pripremaju 😂
Ja iscekujem sutra one nachose sa sirom i ljutim umakom u kinu 😍 mozda mi to popravi raspolozenje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji