Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion, jedva cekam slike. 😁
Ena mobitel je vrh, zna on da tebi vina fali hahahaha
Ivy predivna si! Uzivaj veceras!
Puse saljem svima 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok zenskee 😊
Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔
Puse saljem svima 😘
Bok zenskee 😊
Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔
Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra...kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok...bitno da ne boli više😀
Bok zenskee 😊
Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra…kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok…bitno da ne boli više😀
Ma nadam se da se samo pripremaju 😂
Ja iscekujem sutra one nachose sa sirom i ljutim umakom u kinu 😍 mozda mi to popravi raspolozenje
Božena ovo je pozitivan test ako je pokazao tu drugu crticu u predviđenom vremenu.
Puse saljem svima 😘
Bravo za photosesion,dobro da ste se sjetili na vrijeme😁😁,jer tik tak tik tak lagano nam ističe vrijeme😍😍🤗🤗,još mjesec dana😁😁😘😘
Ivy 😍 stvarno zgodnicka trudnica!! Provedi se malo i za nas lezalice! Paradiraj 🤰😎😉
Nivami seki sretan put i evo ja cu joj priredit odbor za docek ne brini 🤗
Ena napokon nema vise naganjanja sa bubama zujalicama! 🐝
Mamica priprema se bebin svedski stol 😋 Meni se to ne dogadja, cak ni ne bole, ali vec poduze vrijeme navecer se na bradavicama pojavi kao bijelo zgrudano mljekeco.
Proud jasno ti je da kad slike stignu da kacis ovdje pokoju, jel da? 🤨😊
Bozena pozitivan test.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
I da, sretna godisnjica nivami 🥂🎊
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji