Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2018. 18:16

franovamamita

Ena31

Ena31

franovamamita

ena pa reci mu nek ti sutra stavi budi dosadna

Morati ću baš biti dosadna,a ne volim kad to moram🤔😀…e ludim,imamo internet i telefon preko t vina i svaki dan između 13h i 18h nestane jednog i drugog,već tjedan dana😫

T coma sam napisala ali jbni mobitel ispravlja😂😂😂..da t vina 😂😂😂😂

gledam citam reko mozda nest novo 😂😂😂😂😂

☺️☺️...stavili smo mrežicu😂😂...nisam ga morala nagovarati,zna da sad ide na ročkas i da bude se zadržao pa da se primiti valjda 😂. Nebum više ganjala bube po stanu😀

nivami
    28. Travanj 2018. 18:24

Tinchyca

Hvala vam curke od srca 😘
    Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆

Sretan rođendan 🎂 😘 
    Torta je prekrasna 😍

nivami
    28. Travanj 2018. 18:26

Pozdrav 
    Nema je danas godišnjica braka 
    Bili smo se djecicom u MC
    Sad smo kod mojih na rostilju i ledo medo torta😋
    Seka i njena family sutra idu zivjeti u Njemačku pa sam 😥😥

nivami
    28. Travanj 2018. 18:27

Ivymicek prekrasba si, slatka i lijepa trudnica😍
    Poslala sam zahtjev za prisustvo u grupi na fejsu 

28. Travanj 2018. 18:30

Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion,  jedva cekam slike. 😁
    Ena mobitel je vrh,  zna on da tebi vina fali hahahaha
    Ivy predivna si! Uzivaj veceras! 
    Puse saljem svima 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mladamamica1911
    28. Travanj 2018. 18:30

Bok zenskee 😊
    Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje  tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
    Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔

• Boka
    28. Travanj 2018. 19:23
    Cure drage jel ovo pozitivno il nije?
  • Boka
    28. Travanj 2018. 19:25

ProudMomy

Evo ja sam danas odradila i trudnicki photosesion, jedva cekam slike. 😁
    Ena mobitel je vrh, zna on da tebi vina fali hahahaha
    Ivy predivna si! Uzivaj veceras!
    Puse saljem svima 😘

28. Travanj 2018. 19:29

Mladamamica1911

Bok zenskee 😊
    Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊
    Ii imam pitanjce bolila me ljeva cicka uzasno po noci i probudila sam se s velikom lokvom na majci ali je bol prosla jel to normalno 🤔

Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra...kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok...bitno da ne boli više😀

Mladamamica1911
    28. Travanj 2018. 19:31

Ena31

Mladamamica1911

Bok zenskee 😊
    Ja vec 2 dana nis ne pisem neka ne nervozica drzi pa samujem 😂 bit ce sutra bolje tata mi slavi 45ti rođendan pa idemo na rucak i u kino ..nadam se da i vi uzivate u ovom divnom produzenom vikendu 😊

Razumijem te kaj se nervozice tiče, sve je to pod normalno, i mene je jučer prala od jutra…kaj se cicke tiče neznam,mene bubaju i tvrde su al nije baš da lokve ostaju na majci,malo mi samo zna biti..pripremaju ti se valjda za bebu,mislim da je to ok…bitno da ne boli više😀

Ma nadam se da se samo pripremaju 😂
    Ja iscekujem sutra one nachose sa sirom i ljutim umakom u kinu 😍 mozda mi to popravi raspolozenje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI