Onda neću ni ja..evo samo dr. Housa gledam,bez grickalica 😁😁...ubija me žgaravica🙈
Baarbaraa lijepa bušica 😍😍
Raspuknut ću se danas..palačinke kod mame,dođem doma i naručimo pizzu..dragi sad ode u teretanu,a ja pred TV s čipsom 😂😂 i gledam crtić 😁
I ja bi kokice i film, ali mislim da cu ubrzo zaspat. Danas radila generalku. Oprala sve prozore, oribala kuhinju, obavila veliki shopping. Sutra još kupaonicu sredim i popodne je sve spremno za roštiljanje i proslavu 30. ročkasa 😁
💙30.06.2018 💙 Noa💙
I ja bi kokice i film, ali mislim da cu ubrzo zaspat. Danas radila generalku. Oprala sve prozore, oribala kuhinju, obavila veliki shopping. Sutra još kupaonicu sredim i popodne je sve spremno za roštiljanje i proslavu 30. ročkasa 😁
Oooo onda će sutra biti veselo!!! Bravo za veliku generalku (prozori i kuhinja u jednom danu =nemoguća misija)!!! Stvarno ima da se sutra nauživaš i napapaš!!!
Pharmama i ja bih pizzu već mi se par dana navečer jede ali meni i mm glupo naručiti kasno jer kao nebu se pojelo (možeš si misliti).
Ma dobar je to crtić moja Nina ga voli 😍..
Evo barbara neću ni ja grickat gricke samo ću gledati film i pojesti večeru jer sam od ove priče o hrani gladna. . Jako gladna
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
Tinchyca naradi se ti za nas tri 🙆🏻♀️ Zato sutra zasluzena festa!
A ja se luda pred noc (sama) na TLCu zagledala u emisiju o onim istinitim pricama o susretima s duhovima.. 😲
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
A ja se luda pred noc (sama) na TLCu zagledala u emisiju o onim istinitim pricama o susretima s duhovima.. 😲
Mijenjaj program🙈🙈🙈🙈👻👻👻na neku komediju🤡🤓🤓
Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
Promjeni na crtić vid pharme što je dobro izabrala ... A ne duhove odmah me strah 😂😱
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pozdrav svim ljetnima!
Evo Ena31 i pharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti!
Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D
Moj m gleda na prvom neki ratni film😱😱😳,mislim da budem brzo išla pajkit..
Pozdrav svim ljetnima!
EvoEna31 ipharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti!
Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D
Super ,drago mi je da si se riješila beštije 😁,Bravo za bebicu,samo nek ljepo raste i napreduje a pokazat će se već 😁😍🤗🤩,ak se skriva mogla bi biti curka😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji