Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Travanj 2018. 19:57

Onda neću ni ja..evo samo dr. Housa gledam,bez grickalica 😁😁...ubija me žgaravica🙈

pharmamma
    27. Travanj 2018. 20:14

Baarbaraa lijepa bušica 😍😍
    Raspuknut ću se danas..palačinke kod mame,dođem doma i naručimo pizzu..dragi sad ode u teretanu,a ja pred TV s čipsom 😂😂 i gledam crtić 😁

Tinchyca
    27. Travanj 2018. 20:15

I ja bi kokice i film, ali mislim da cu ubrzo zaspat.  Danas radila generalku. Oprala sve prozore, oribala kuhinju, obavila veliki shopping. Sutra još kupaonicu sredim i popodne je sve spremno za roštiljanje i  proslavu 30. ročkasa 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ivymicek
    27. Travanj 2018. 20:23

Tinchyca

I ja bi kokice i film, ali mislim da cu ubrzo zaspat. Danas radila generalku. Oprala sve prozore, oribala kuhinju, obavila veliki shopping. Sutra još kupaonicu sredim i popodne je sve spremno za roštiljanje i proslavu 30. ročkasa 😁

Oooo onda će sutra biti veselo!!! Bravo za veliku generalku (prozori i kuhinja u jednom danu =nemoguća misija)!!! Stvarno ima da se sutra nauživaš i napapaš!!!
    Pharmama i ja bih pizzu već mi se par dana navečer jede ali meni i mm glupo naručiti kasno jer kao nebu se pojelo (možeš si misliti).
    Ma dobar je to crtić moja Nina ga voli 😍..
    Evo barbara neću ni ja grickat gricke samo ću gledati film i pojesti večeru jer sam od ove priče o hrani gladna. . Jako gladna

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    27. Travanj 2018. 20:31

Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
    Tinchyca naradi se ti za nas tri 🙆🏻‍♀️ Zato sutra zasluzena festa!
    A ja se luda pred noc (sama) na TLCu zagledala u emisiju o onim istinitim pricama o susretima s duhovima.. 😲

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

27. Travanj 2018. 20:38

baarbaraa29

Solidarnost na nivou 🤜🏼😊
    A ja se luda pred noc (sama) na TLCu zagledala u emisiju o onim istinitim pricama o susretima s duhovima.. 😲

Mijenjaj program🙈🙈🙈🙈👻👻👻na neku komediju🤡🤓🤓

ivymicek
    27. Travanj 2018. 20:39

baarbaraa29

Solidarnost na nivou 🤜🏼😊

Promjeni na crtić vid pharme što je dobro izabrala ... A ne duhove odmah me strah 😂😱

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

PlavaBorovnica
    27. Travanj 2018. 20:42

Pozdrav svim ljetnima!
    Evo Ena31pharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti! 
    Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
    Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D

27. Travanj 2018. 20:43

Moj m gleda na prvom neki ratni film😱😱😳,mislim da budem brzo išla pajkit..

27. Travanj 2018. 20:46

PlavaBorovnica

Pozdrav svim ljetnima!
    EvoEna31 ipharmamma, bila sam pitala prije nekoliko tjedana za bakteriju i antibiotik (fosomicin), ugl.popila antibiotik, tjedan dana kasnije uradila urinokulturu i nalazi su došli čisti!
    Nisam htjela ništa javljati dok ne odem na pregled i uvjerim se da je i beba dobro- danas smo bili i sve je u redu! Za ove tjedne imamo 300grama, sve prstice, i sve potrebne organe. Spol beba skriva nogama pa se ne vidi :)
    Pharmamma, dobro mi zvuči tvoja večer uz crtić i cips :D

Super ,drago mi je da si se riješila beštije 😁,Bravo za bebicu,samo nek ljepo raste i napreduje a pokazat će se već 😁😍🤗🤩,ak se skriva mogla bi biti curka😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.