Hvala vam curke od srca 😘
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆
😂😂😂😂😍😍😍😍😍Awww,preslatko😍😍🤗🤗🤗🤗
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆
Ajme koja krasna torta
Bas je lijepa torta! Cini se i fina 😃
Cure, vidim da pisete da ste i na face-u? Grupa neka il?
26.8. Ivan 💙💙
Tinchyca - sretan ti veliki okrugli, sve naj naj!
Zelim vam svima lijepi dan! 😀
Ja kod mame na rucku, jedva disem koliko sam se najela 😂
Torta je predobra 😍😍
naci moguce da je probava ma ja sam panicar pa me svrga strah ☺
tinchy torta je preeeeeedivna svaka cast muzicu i da dobaci komad od cega je ? 😊
macica
https://m.facebook.com/groups/1129696563834697?multi_permalinks=1209020852568934¬if_t=group_activity¬if_id=1524899223808090&ref=m_notif
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Tinchy sretan ti okrugli rockas! Torta je mrak! 😘😘😘
Franova i mene ti tak zna probadati ponekad.
Danas mi se samo stidna kost raspada, ko da ce po pola puknut, nije ni cudo kad ovaj celom struze po njoj. 😂😂😂
Ivy bit ces najljepsa, ne sumnjam 😉
Meni je muzek danas napravio generalku. Torbu jos nisam spremila, to cu najvjerojatnije sutra. Sutra mi i mama dolazi sve popeglat, s tim da mi se jos zadnja tura susi. Zivota mi ako znam od kud mi toliko robe za bebu. Jos sam i mamu danas poslala da mi baby vjesalice kupi u Kiku jer sam skuzila da cu morat vjesat dosta toga, jer nece stat ovako u ormar.
Ena, jos malo i mi cemo hodat. Taman danas govorim muzu, bas super da cete mi sve sredit sada dok ja ne mogu i onda taman kad cu moc cu ja lijepo po kavicama, frizeru i cekat svog Aleksa 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Tinchy sretan ti okrugli rockas! Torta je mrak! 😘😘😘
Franova i mene ti tak zna probadati ponekad.
Danas mi se samo stidna kost raspada, ko da ce po pola puknut, nije ni cudo kad ovaj celom struze po njoj. 😂😂😂
Ivy bit ces najljepsa, ne sumnjam 😉
Meni je muzek danas napravio generalku. Torbu jos nisam spremila, to cu najvjerojatnije sutra. Sutra mi i mama dolazi sve popeglat, s tim da mi se jos zadnja tura susi. Zivota mi ako znam od kud mi toliko robe za bebu. Jos sam i mamu danas poslala da mi baby vjesalice kupi u Kiku jer sam skuzila da cu morat vjesat dosta toga, jer nece stat ovako u ormar.
Ena, jos malo i mi cemo hodat. Taman danas govorim muzu, bas super da cete mi sve sredit sada dok ja ne mogu i onda taman kad cu moc cu ja lijepo po kavicama, frizeru i cekat svog Aleksa 😁
😂😂😂 Odličan plan za kavice i henganje i čekanje Aleksa. Nrka drugi nešto za promjenu odrade.
Tinchyca torta je premrak i precoool! Bravo mužić!!!
Neka smo se najele, mi vodili kikache j Mc pa smo se počastili sa KFC s time da je muž pretjerao sa količinom ali neću plakati ner je bilo prenjam. Sada plpijem kavu i lagano spremanje.
😘😘😘 Uživajte klokani
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franovamamita 😘
Proudy plan ti skoro pa nema mane,osim kaj ja nemrem nikam već sad kad i smijem malo,nadam se da budeš ti mogla😀😘🤗.
Ivymicek😘 fotkicu obavezno stavi😘.
U ponedjeljak imam dejt svojim bembelim,nemogu dočekati,najradije bi prespavala vikend🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji