Tinchy zelim ti se najbolje 😘😘😘
I mene je jucer pocelo tako probadati, ja si mislim da je od dugog sjedenja ili hodanja. Moguce da je i probava u pitanju, nez 😂

04.07. Matija 💜
jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
tinchy sretan rodendan sve zelje ti se ostvarile 😙😙
ivysta god odaberes slikaj nam se ☺
bojanauzivaj kod kume ☺☺
ena pa daj idi ti malo s njim ☺
nego htjela sam vas pitati jer vas boli u stomaku onako nisko ko u predjelu jajnika me zna onako zafrkati ne jako ali osjetim kao blaaagi menstrualni bol ili su crijeva i probava ne znam razliku
I meni zna tako biti, ono tek toliko da lagano bolucka..čak ni ne znam dal je bol prava riječ za to..i mislim da je to probava u pitanju
Subotnja nabavka obavljena,iskorišteni bodovi u dm-u,beba je dobila svoje prve sitnice,a mama ima dio stvarčica za rodilište..krenule pripreme i kod mene 😁😁 sad sam napokon legla,a ona je očito podivljala od sreće 😂

jutro cure
hvala vam 😙😙😙😙
tinchy sretan rodendan sve zelje ti se ostvarile 😙😙
ivysta god odaberes slikaj nam se ☺
bojanauzivaj kod kume ☺☺
ena pa daj idi ti malo s njim ☺
nego htjela sam vas pitati jer vas boli u stomaku onako nisko ko u predjelu jajnika me zna onako zafrkati ne jako ali osjetim kao blaaagi menstrualni bol ili su crijeva i probava ne znam razliku
Mene zna s vremena na vrijeme zabolit kao da me netko s iglom pikne u lijevi jajnik. Pitala dr jucer i ona kaze da je to normalno ukoliko je bol koja dodje i ode. Ako je neprekidno i duze od 15 minuta moze bit ozbiljno, ali je vjerojatno probava.

Hvala vam curke od srca 😘
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆
😂😂😂😂😍😍😍😍😍Awww,preslatko😍😍🤗🤗🤗🤗
Ajme koja krasna torta

Bas je lijepa torta! Cini se i fina 😃
Cure, vidim da pisete da ste i na face-u? Grupa neka il?

26.8. Ivan 💙💙
Tinchyca - sretan ti veliki okrugli, sve naj naj!
Zelim vam svima lijepi dan! 😀
Ja kod mame na rucku, jedva disem koliko sam se najela 😂

Torta je predobra 😍😍

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji