Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Travanj 2018. 12:01

Tinchyca

Hvala vam curke od srca 😘
    Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆

😂😂😂😂😍😍😍😍😍Awww,preslatko😍😍🤗🤗🤗🤗

• mandrina
    28. Travanj 2018. 12:07

Tinchyca

Da se pohvalim i sa tortom koju sam dobila od mužića. Prejedenog jednoroga s velikim trbuhom. 😆

Ajme koja krasna torta

Marijaa30
    28. Travanj 2018. 12:16

Bas je lijepa torta! Cini se i fina 😃
    Cure, vidim da pisete da ste i na face-u? Grupa neka il?

26.8. Ivan 💙💙

mamica1985
    28. Travanj 2018. 13:07

Tinchyca - sretan ti veliki okrugli, sve naj naj! 
    Zelim vam svima lijepi dan! 😀
    Ja kod mame na rucku, jedva disem koliko sam se najela 😂

pharmamma
    28. Travanj 2018. 13:24

Tinchyca

Torta je predobra 😍😍 

bojana27
    28. Travanj 2018. 13:35

Macica 29 ..na fb smo u ljetne bebe 2018 :D grupa

franovamamita
    28. Travanj 2018. 13:43

naci moguce da je probava ma ja sam panicar pa me svrga strah ☺
    tinchy torta je preeeeeedivna svaka cast muzicu i da dobaci komad od cega je ? 😊
    macica 
    https://m.facebook.com/groups/1129696563834697?multi_permalinks=1209020852568934&notif_t=group_activity&notif_id=1524899223808090&ref=m_notif

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

28. Travanj 2018. 13:47

Tinchy sretan ti okrugli rockas! Torta je mrak! 😘😘😘
    Franova i mene ti tak zna probadati ponekad.
    Danas mi se samo stidna kost raspada,  ko da ce po pola puknut,  nije ni cudo kad ovaj celom struze po njoj. 😂😂😂
    Ivy bit ces najljepsa,  ne sumnjam 😉
    Meni je muzek danas napravio generalku. Torbu jos nisam spremila,  to cu najvjerojatnije sutra. Sutra mi i mama dolazi sve popeglat,  s tim da mi se jos zadnja tura susi. Zivota mi ako znam od kud mi toliko robe za bebu. Jos sam i mamu danas poslala da mi baby vjesalice kupi u Kiku jer sam skuzila da cu morat vjesat dosta toga,  jer nece stat ovako u ormar.
    Ena,  jos malo i mi cemo hodat. Taman danas govorim muzu,  bas super da cete mi sve sredit sada dok ja ne mogu i onda taman kad cu moc cu ja lijepo po kavicama,  frizeru i cekat svog Aleksa 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    28. Travanj 2018. 14:08

ProudMomy

Tinchy sretan ti okrugli rockas! Torta je mrak! 😘😘😘
    Franova i mene ti tak zna probadati ponekad.
    Danas mi se samo stidna kost raspada, ko da ce po pola puknut, nije ni cudo kad ovaj celom struze po njoj. 😂😂😂
    Ivy bit ces najljepsa, ne sumnjam 😉
    Meni je muzek danas napravio generalku. Torbu jos nisam spremila, to cu najvjerojatnije sutra. Sutra mi i mama dolazi sve popeglat, s tim da mi se jos zadnja tura susi. Zivota mi ako znam od kud mi toliko robe za bebu. Jos sam i mamu danas poslala da mi baby vjesalice kupi u Kiku jer sam skuzila da cu morat vjesat dosta toga, jer nece stat ovako u ormar.
    Ena, jos malo i mi cemo hodat. Taman danas govorim muzu, bas super da cete mi sve sredit sada dok ja ne mogu i onda taman kad cu moc cu ja lijepo po kavicama, frizeru i cekat svog Aleksa 😁

😂😂😂 Odličan plan za kavice i henganje i čekanje Aleksa. Nrka drugi nešto za promjenu odrade.
    Tinchyca torta je premrak i precoool! Bravo mužić!!!
    Neka smo se najele, mi vodili kikache j Mc pa smo se počastili sa KFC s time da je muž pretjerao sa količinom ali neću plakati ner je bilo prenjam. Sada plpijem kavu i lagano spremanje.
    😘😘😘 Uživajte klokani

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

28. Travanj 2018. 14:26

Franovamamita 😘
    Proudy plan ti skoro pa nema mane,osim kaj ja nemrem nikam već sad kad i smijem malo,nadam se da budeš ti mogla😀😘🤗.
    Ivymicek😘 fotkicu obavezno stavi😘.
    U ponedjeljak imam dejt svojim bembelim,nemogu dočekati,najradije bi prespavala vikend🙈🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.