Svadbena 😊.
Mužić mi našao haljinu u Zari... Malo je uska ali smo uspjeli 😂..
Uživajte curke 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy, prekrasna si 😍😍
Ja ovak ne mogu biti u stiklama, a u tim tjednima trudnoće si ne mogu niti zamisliti 😋😁

26.8. Ivan 💙💙
ena pa reci mu nek ti sutra stavi budi dosadna
Morati ću baš biti dosadna,a ne volim kad to moram🤔😀...e ludim,imamo internet i telefon preko t vina i svaki dan između 13h i 18h nestane jednog i drugog,već tjedan dana😫
ohoooooo ivy bas si se pic pic 😍😍 lijepa i zgodna trudnica i lijepo se provedi 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy divna 😍😍😍 vidis da ćeš biti najljepša ❤️ I bravo za mužića koji se bacio u potragu 😁😁 lijepo se zabavite 😘

Ivymicek wooow,prelijepa si😍😍🤗🤗😘😘😘..i štikle🤩🤩🤩...i bušicaaa😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Morati ću baš biti dosadna,a ne volim kad to moram🤔😀…e ludim,imamo internet i telefon preko t vina i svaki dan između 13h i 18h nestane jednog i drugog,već tjedan dana😫
T coma sam napisala ali jbni mobitel ispravlja😂😂😂..da t vina 😂😂😂😂
Zato meni cudno kaj je to t vin 😎😋
😂😂😂Moram isključiti automatski riječnik😁...tak smo se nekad smijali Tei kak je svašta znalo ispasti..tipa da tetra pelene rasporedi po licu( htjela je napisati po stanu😁)
Morati ću baš biti dosadna,a ne volim kad to moram🤔😀…e ludim,imamo internet i telefon preko t vina i svaki dan između 13h i 18h nestane jednog i drugog,već tjedan dana😫
T coma sam napisala ali jbni mobitel ispravlja😂😂😂..da t vina 😂😂😂😂
gledam citam reko mozda nest novo 😂😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji