ja ssd usla u kucu izlezavala se na suncu milina☺
ena ajme strsljen neopisivo ga se bojim 😯😯😯😯
😈😈i ja ih se bojim pa ih od straha tamanim😎😂
Evo i nas sa pregleda... bebac super, napredniji i dalje za 5 dana, vec mi naglasava da bi i
porod mogao biti ranije... Kaze dr. visuljak i dalje prisutan, nema sumnje da je djecak 💙 i uspjeli smo da vidimo velike usne 🤗😇
Pharma drago mi je zbog tebe i nadam se da ides kuci za vikend...
Evo i nas sa pregleda… bebac super, napredniji i dalje za 5 dana, vec mi naglasava da bi i
porod mogao biti ranije… Kaze dr. visuljak i dalje prisutan, nema sumnje da je djecak 💙 i uspjeli smo da vidimo velike usne 🤗😇
Pharma drago mi je zbog tebe i nadam se da ides kuci za vikend…
Super za pišonju😘😘, neka ste vi dobro😀😍
Proudy ne perem jos mm mi duguje novu peglu ovih dana😁😁
A sto se strsljena tice cuvaj se ja tako bjezim od svih tih stvorova sto lete i pikaju 😂
Ena, ti bježala od njega, a on od tebe :P :P
Rubia, super za bebu, a i za tebe? Kolko je mali sad težak? ja ću sutra čuti kak napreduje. jučer me bombardiral cijeli dan i očito se umorio, danas je miran. ne znam :P
26.8. Ivan 💙💙
Evo i mene curke. Citam vas, ali nisam tipkala jer u bolnici stalnk nesto, a kad nema nista spavam😁 uglavnom, pustili su me danas kuci. Doktor kaze da mi nemaju sta napraviti, beba je super, a cerviks je takav kakav je. Dobila sam terapiju 2x3 utrogestana oralno i iduci tjedan trebam nahvati da vidim kakvi su mi cerviksalni brisevi. Sad su mi sve nade u tome da mi je bebica sto duze u trbuhu tako je svaki dan za nas veliki korak.
P.s. svima su vam divne busice😍
Evo i mene curke. Citam vas, ali nisam tipkala jer u bolnici stalnk nesto, a kad nema nista spavam😁 uglavnom, pustili su me danas kuci. Doktor kaze da mi nemaju sta napraviti, beba je super, a cerviks je takav kakav je. Dobila sam terapiju 2x3 utrogestana oralno i iduci tjedan trebam nahvati da vidim kakvi su mi cerviksalni brisevi. Sad su mi sve nade u tome da mi je bebica sto duze u trbuhu tako je svaki dan za nas veliki korak.
P.s. svima su vam divne busice😍
Ajde neka su i tebe pustili, mislim da je ljepše doma. Strogo miruj sad, krevet wc i ljevi bok, i čuvaj bebicu, nek je u bušici😍😘, bit će sve ok.
Mia, zapravo da, nemaju kaj, ak nemas trudove, nemaju ti sto drugo dati. Samo se sada drzi kreveta. Znaci iskljucivo na wc i kratko tusiranje i to je to. Jedi u krevetu, zivi u krevetu 😉.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, ne odustajes ti od laneklaric? 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena, ne odustajes ti od laneklaric? 😂😂😂😂😂
Ma sad me baš zanima😂😂čudo jedno😂
Sortiraj odgovore
Najstariji