Evo i mene s uzv..radio ga ne bas rječiti doktor jer je moj u sali, ali po mjerama koje sam uspjela vidjeti,mrvica raste..procjena težine je 999g,a prošli tjedan su procjene bile 794 i 860g..sad čekam da moj dr to sve pregleda i da vidim kako dalje..mirnija sam čim sam vidla da je narasla,da nisu mjere ostale iste 😊
Evo i mene s uzv..radio ga ne bas rječiti doktor jer je moj u sali, ali po mjerama koje sam uspjela vidjeti,mrvica raste..procjena težine je 999g,a prošli tjedan su procjene bile 794 i 860g..sad čekam da moj dr to sve pregleda i da vidim kako dalje..mirnija sam čim sam vidla da je narasla,da nisu mjere ostale iste 😊
Ajde super da mrvica raste, držim 🤞🤞 da te sad puste kući😘
Super raste mrvica, lijepo napreduje! Javi kaj doktor kaze 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharma - jeeej za malenu kaj raste, samo neka tako nastavi.😘
Busice izgledaju super! 😀
Vidim da je robica tema, ja upravo zavrsila inventuru robe vel. 56-116 od prve curke, majko mila koliko smo mi para dali za tu obucu i odjecu, sve smo sami kupovali 😣😣😣 i sad me muci kaj je prva iz 11.mj., a druga ce biti iz 7.mj. i zapravo se pitam kak ce se to poklopiti. Vidim da cu morati sigurno dokupiti vel. 56 i 62, ostalo cemo vidjeti.
Pharma - jeeej za malenu kaj raste, samo neka tako nastavi.😘
Busice izgledaju super! 😀
Vidim da je robica tema, ja upravo zavrsila inventuru robe vel. 56-116 od prve curke, majko mila koliko smo mi para dali za tu obucu i odjecu, sve smo sami kupovali 😣😣😣 i sad me muci kaj je prva iz 11.mj., a druga ce biti iz 7.mj. i zapravo se pitam kak ce se to poklopiti. Vidim da cu morati sigurno dokupiti vel. 56 i 62, ostalo cemo vidjeti.
To sam ti i ja skuzila, a moj prvi je u 3, a ovaj ce bit u 6. Al sve mi je dugacko, u malo deblje, pa cu morat kupiti jos kratkih rukava, ljetne stvari. Vec sam mamu upregnula da mi trazi po ducanima i kupi. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pharmamma, odlično za mrvicu, samo nastavite tako!
Rastopim se kad vidim tu malu robicu. i uzorke i boje i modele i sve bih htjela od jednom kupit, i ono 56 i ono 86
onda malo stanem na loptu i počnem razmišljat o tome što imam doma i kojih veličina i što mi treba pa kombiniram u glavi. Ne znam jel bih uopće kupovala manje od 56 jer je muž bio beba od 4.5kg, a mala je na svakom pregledu bila za tjedan veća.
Honeyhoney da bas je špicast i ne brini sto nije veći, lakše ti je kad je manji.. depilacija....vezanje cipela...oblačenje...😀 Sve to ima svojih prednosti😀
Franova nadam se i vjerujem da ce ti ovaj put biti lakši porod. Slatki poklon, ma sto god dobile mi presretne😀 Proud jos malo pa ćeš svuda moći s kompletnom obitelji, misli na to. A reakcija je normalna. Jesmo mi žene, majke, kraljice ali ima tu puno uspona i padova.Barbara super da si doma, samo se čuvaj.
barbara drago mi je da su te pustili kuci sad se pazi i odmaraj 😙😙
pharm bravo za curetak lijepo ona raste 😙😙😙
proud draga vjerujem da ti je tesko sto ne mozes ici...drzi se 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Pharma super vijesti za sada👍😀 Skoro iste mjere kao i moja. Prošli tjedan imala oko 779 g a jučer oko 1 kg( malko vise, neznam točno) - razmak između uzv- a 6 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji