Kaj toliko vec,kako vrijeme ide..uspjela si ti sama sve to👍 jos malo pa cete uživati u zajedničkim trenucima
mia supeeeer 😙😙cuvaj se 😙
ah neda mi se pokrenuti da se otusiram …donjela mi mama sad s nekog rodendana 3 vrste kolaca…prebila sam se 😆😆😆😆
jesam vam se pohvalila da je proslo mj dana mog samovanja i dragi mi dolazi za vikend i bit ce tj dana 😊
Jeeej sad ćete uživati ☺️😉😉 stvarno vrijeme prolazi kao ludo
Jama, Mladamamica, Proud & honey sve ste mi divne na sboj način. Zračite sve po redu 😍😍😍.
Barbara i Mia neka ste vi kući, sada polako i sigurno do što dužeg boravka 2 u 1.
Pharma odlično za bebicu, vidiš ti kako je narasla ona 💕💕. Prespavaj i sutra si kući 😴😴😴 bez hrkanja 😂.
Franova neka si ti sve obavila i kolač pojela woohoo. Klub za trudnice u bubamari? I to dobiješ? Kaj trebaš napravit?
Ena stršljeni, bube, ose, pčele bježim i vrištim i bježim. Zatvaram se u sobu i tak. Hrabra samo kad štitim djecu!
Proud pa zna tvoj Maks da te ne može nikud vodit takvu 😌. Znam da ti je teško ali on to sve kuži, budeš sve nadoknadila vrlo brzo. Košaarica ajme 🤔. Jedva C jedva ni ne znam za veće.
Super za sve lijepe info s pregleda 😌.
I mi svoj obavili. Mama na +8, beva 1650 g, malo je manje dobio (100 g po tjednu)pa mama treba malo povečati unos kalorija i ležati na lijevom boku.
Vrlo važno je to da se ojrenuo tintarom dolje!!! 🎊🎊🎊🎊. Sve je ok. Šalje me na ogtt reda radi a mi sad dva vikenda za redom imamo svadbe 🤣. Nema sličice jer se sakrio.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
mia supeeeer 😙😙cuvaj se 😙
ah neda mi se pokrenuti da se otusiram …donjela mi mama sad s nekog rodendana 3 vrste kolaca…prebila sam se 😆😆😆😆
jesam vam se pohvalila da je proslo mj dana mog samovanja i dragi mi dolazi za vikend i bit ce tj dana 😊
Woooohooo ja pišem post i ovo zaboravim. Ajme uživancije i ti i sinek i ti dragi. 🎊🎊🎊🎊🎊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam svima na podrsci, super ste❤ najsmjesnije od svega je sto su mi doktori rekli da se ponasam kao 80-godisnjakinja, kao sve polako. Ali krevet je zakon, ne zelim sjediti i brinuti se.
Barbara, ja sam ti sada 32+4, ne znam kako da mi se pojavj sticker ispod potpisa😂 koliki je tebi cerviks sada?
Ivy neka je sve u redu i okrenut kako treba,a ti ces ostatak hranom nadoknaditi☺ da,u trgovini se prijavis kao trudnica i odmah ti daju poklon paket za trudnice,mene je i njihovu karticu trazila
Jama, Mladamamica, Proud & honey sve ste mi divne na sboj način. Zračite sve po redu 😍😍😍.
Barbara i Mia neka ste vi kući, sada polako i sigurno do što dužeg boravka 2 u 1.
Pharma odlično za bebicu, vidiš ti kako je narasla ona 💕💕. Prespavaj i sutra si kući 😴😴😴 bez hrkanja 😂.
Franova neka si ti sve obavila i kolač pojela woohoo. Klub za trudnice u bubamari? I to dobiješ? Kaj trebaš napravit?
Ena stršljeni, bube, ose, pčele bježim i vrištim i bježim. Zatvaram se u sobu i tak. Hrabra samo kad štitim djecu!
Proud pa zna tvoj Maks da te ne može nikud vodit takvu 😌. Znam da ti je teško ali on to sve kuži, budeš sve nadoknadila vrlo brzo. Košaarica ajme 🤔. Jedva C jedva ni ne znam za veće.
Super za sve lijepe info s pregleda 😌.
I mi svoj obavili. Mama na +8, beva 1650 g, malo je manje dobio (100 g po tjednu)pa mama treba malo povečati unos kalorija i ležati na lijevom boku.
Vrlo važno je to da se ojrenuo tintarom dolje!!! 🎊🎊🎊🎊. Sve je ok. Šalje me na ogtt reda radi a mi sad dva vikenda za redom imamo svadbe 🤣. Nema sličice jer se sakrio.
Neka je bebo dobro, eto vidiš da nisi pretjerala s papicom kad moraš pojačati unos kalorija, sad bar imaš najbolje opravdanje😀😀, bude on to sve nadoknadio😍😘, dobrodošao u klub malih šišmiša😍😍😘😘 s glavicom prema dole 😂😍😘
Hvala vam svima na podrsci, super ste❤ najsmjesnije od svega je sto su mi doktori rekli da se ponasam kao 80-godisnjakinja, kao sve polako. Ali krevet je zakon, ne zelim sjediti i brinuti se.
Barbara, ja sam ti sada 32+4, ne znam kako da mi se pojavj sticker ispod potpisa😂 koliki je tebi cerviks sada?
Kad napraviš sve kak hoćeš da bude na tickeru dođeš do forum pa ideš pod ubb code ili kak već piše, kopiraš kod i ideš ga zaljepiti u potpis pod svoj profil, potvrdiš s kvačicom. Izbjegavaj sjedit jer je pritisak na cerviks tak najveći😘
😘😘😘 hvala djevojke. Malo me bilo frka hoće li se ili neće okrenut ali sad sam mirna. Sada ga još treba udebljati 😄.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
da da curke koram priznati koliko god mi je tesko bilo cak mi je brzo i proslo ☺
ivy super da se bebac okrenuo..a sad ces ti njega udebljati ne sumnjam u tebe 😂😙😙😙😙 u bubamari me teta pitala imam li njihovu karticu zelim li i kao trudnica dobijem pokloncic....a i kao clan kluba imas stalno neke popuste...tak da mozes otici i trsziti ☺
e da htjela sam vas pitati imste li problema sa zacepljenim nosom ne pamtim to iz prve trudnoce a sad dosta cesto kako ide noc zacepi mi se i jedva disem a nemam nikakve alergjje pa povezujem s trudnocom
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji