Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2018. 11:53

Ena31

ProudMomy

mandrina

Cure, što mislite o kupovini robice za bebu u second hand dućanu?

Moja sva robica jest secon hand, dobro ajmo rec veeelika vecina, ali sam ju dobila iz druge ruke, od prijateljice. Tak da recimo nemam nista protiv, al takve second hand varijante. Kasnije cak i da, pogotovo tipa za skafandere i takve stvari, zasto ne.

I cure hvala 😉

E, kakve su vam cicke? 😂😂, tvoje su ljepe velike, al mislim jel bole i to? Mene u zadnje vrijeme narasle😂, na dodir boluckaju i tvrde su😯

Joj Ena,  moje su od pocetka trudnoce narasle sa kosarice C do kosarice E. Vise ne kupujem grudnjake,  nego nosim ove topove u kojima se slikam. Vise su onak ko sportski grudnjak i super drze. U tome i spavam,  jer kako su me u pocetku trudnoce pocele boljet,  tak nisu nikad prestale. Ne bole jako kao tada,  ali bole,  posebno bradavice. Jedva se obrisem poslije tusiranja.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Travanj 2018. 11:56

Yvone

Ena to se tvoje cicke pripremaju😀 Neka neka. Meni su bile punoo puno veće tek nakon poroda kad mlijeko dođe. Sad su za broj veće od samog starta i jos uvijek su takve. Ne bole(za sad)

Na početku t su mi bujale i bolile, smetalo mi sve, i majica na njima..onda ko da su se ispuhale i prestale bolit, i sad opet odjednom velike i tvrde😂😂..ma neka, da ima mrvica kaj papati😀😀

19. Travanj 2018. 11:59

ProudMomy

Ena31

ProudMomy

mandrina

Cure, što mislite o kupovini robice za bebu u second hand dućanu?

Moja sva robica jest secon hand, dobro ajmo rec veeelika vecina, ali sam ju dobila iz druge ruke, od prijateljice. Tak da recimo nemam nista protiv, al takve second hand varijante. Kasnije cak i da, pogotovo tipa za skafandere i takve stvari, zasto ne.

I cure hvala 😉

E, kakve su vam cicke? 😂😂, tvoje su ljepe velike, al mislim jel bole i to? Mene u zadnje vrijeme narasle😂, na dodir boluckaju i tvrde su😯

Joj Ena, moje su od pocetka trudnoce narasle sa kosarice C do kosarice E. Vise ne kupujem grudnjake, nego nosim ove topove u kojima se slikam. Vise su onak ko sportski grudnjak i super drze. U tome i spavam, jer kako su me u pocetku trudnoce pocele boljet, tak nisu nikad prestale. Ne bole jako kao tada, ali bole, posebno bradavice. Jedva se obrisem poslije tusiranja.

Uf..hb mene bradavice ne bole više, to mi je bilo na početku isto

• honeyhoney
    19. Travanj 2018. 12:20

Pozdravljamo vas na početku našeg 29. tjedna :D 
    Evo moje male curke. Nešto sam malo pročitala ranije kako ste pričale da žene koje nisko nose imaju brži porod pa se nadam tome :P ja još uvijek čekam da mi se trbuh zaokruži, ali nikako, stalno ostaje špičast i na njemu ni trunke masti se nije uhvatilo, sve mi je otišlo u guzu i noge. Tješim se da ću to lakše skinuti nego ovo s trbuha, jer sam uvijek dobivala na noge i znam kak se skida :D Cicke su narasle malo i stale. Još uvijek mi je A košarica taman :D 
    Pripreme su krenule jer ne mogu ne pripremati stvari, skroz sam uzbuđena. 
    Puse svima!

Termin 6.4.2023.
    ZG
    Druga beba <3

19. Travanj 2018. 12:25

honeyhoney

Pozdravljamo vas na početku našeg 29. tjedna :D
    Evo moje male curke. Nešto sam malo pročitala ranije kako ste pričale da žene koje nisko nose imaju brži porod pa se nadam tome :P ja još uvijek čekam da mi se trbuh zaokruži, ali nikako, stalno ostaje špičast i na njemu ni trunke masti se nije uhvatilo, sve mi je otišlo u guzu i noge. Tješim se da ću to lakše skinuti nego ovo s trbuha, jer sam uvijek dobivala na noge i znam kak se skida :D Cicke su narasle malo i stale. Još uvijek mi je A košarica taman :D
    Pripreme su krenule jer ne mogu ne pripremati stvari, skroz sam uzbuđena.
    Puse svima!

😍😍😍slatka bušica😀😀, baš je na špic😀, fora😘..i ti si nam vitka, jbt ja mislim da sam tu jedina s viškom kila, čitaj 🐖🐷🐽😂😂😂😂

19. Travanj 2018. 12:33

Honey lijepa spicasta busica 😍
    Ena ne benavi 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

franovamamita
    19. Travanj 2018. 12:42

yvone super za bebu da je dobro,a ovo za nisko nosenje i ja znam je na porodu samo veliki + ja sam se s prvim lijepo otvarala al on jos satima nije se spustao morali mi skakati po stomaku jbt...nadam se da ce mi se ovaj pred porod spustiti makar ja sad imam osjecaj da on bude bas nisko 😯
    mladamamica divna si trudnica 😙😙😙 a ono malo prasence sto se onak izvalilo na kauc strasno ko covjek 😂😂😂😂 izgnjavila bih ga ajme
    ena rado bih te povela u shoping da si mi blize 😙 sto se tice cica narasle su mi popunile se i imam kolostrum vec jako dugo...al sto kaze yvone nakon poroda jooos nabujaju 😂
    proud lijepa si mi bas i ti i buso, al prestani se cesljati onak si mi draza 😂😂😙😙😙 cice kosarica E ? wow 😂😂😂
    honey bas si mi slatka s malim trbuscicem 😍😍
     nego eto me iz grada,kupila posteljinu,podlogu za presvlacenje...i dobila od bubamare poklon jer sam uclanjena u klub trudnica...slatko evo uslikam vam 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    19. Travanj 2018. 12:46

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

19. Travanj 2018. 12:49

Ooo baš su dobri, dobar poklončić😍😍

19. Travanj 2018. 12:50

Franova,  evo necu se cesljat vise 😂😂😂😂
    Ja si dopunjavam popis za dm,  nadam se da ce mi ovaj vikend netko otic sve kupiti 😂😂😂😂,  da ne idem sama.
    Sutra mi sin ima zavrsni sat koturanja i tenisa i podjelu diploma,  mogu roditelji doci. Srce me boli sto ga ne mogu otici gledati. Rasplakala sam se ko koza sad kad je teta poruku poslala.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.